Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yani iyiydir derken canım

yani normalde adete yakın bir kuruluk oluyo..
ama yumurtlamadan itibaren akıntı kesilmez de devam ederse,bu gebelik var-döllenme olmuş demek oluyo..
yani genellikle bu şekilde oluyo..

Bence senin şuruptan böyle oluyor.Bitip bitmeyeceğini kestirmek zor gibi.Ama senin yumoşlarda bir sorun yok ki bacım niye içiyorsun şurubu.elibeses de hapını mı içmişti ikiz vardı onun.

bilmiyorum ki :26:
içtim işte,umut olsun dedim..
belki saçmaladım bilmiyorum..

iyi akşamlar şekerlerrr

kızım şu avatardaki yafruyu ısırmak istiyorum bennn

inşalllaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh dediğin gibi olurr

Ovucanın gebelik testi yerine kullanılabileceğini biliyoruz ama herzaman sonucu kesin olmayabiliyor.Bu durumdada aslında mantığa yatıyor belki döllenme olmuştur ondan koyu çizgi çıkmaya devam ediyor olabilir.İnşallahta öyledir ama kesin birşey demek için henüz erken.İnşallah buay bebişin seninledir.Sen yarın bir test daha yap bakalım ne çıkacak adete kadar dediğin gibi koyu çıkarsa hmiş olma ihtimalin yüksek yarın silikleşirsede demekki birkaç tane yumoşun var ve yine hamile olma ihtimalin yüksek her halukarda bence bu testlerin ard arda koyu çıkması iyiye işaret

bilmiyorum ki :26:
içtim işte,umut olsun dedim..
belki saçmaladım bilmiyorum..

kızım şu avatardaki yafruyu ısırmak istiyorum bennn
heheheeeee geç kaldın değiştirdim ama ısır ısır bazen bende dayanamıyorum totosuna vurarak seviyorum ya anne yyaa diyee bağırıyooo
merhaba canım hoşgeldin..nasılsın??

hoşbulduk aysunum iyim tatlım sen nasılsın

inşallah hayırlısı olsun ne diyim..

ama ben ne kadar yumurtlarsam yumurtliim,tutmazsa tutmaz ki..

işte hep diyorum,hayırlısı olsun hakkımızda..

Son düzenleme:
aleyna tam olarak yumurtlama gününü biliyormusun..daha önce hiç gecikmen oldu mu??

olmadı ise testini yap hadiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…