yani iyiydir derken canım
İnşallah gelmez.Test yapmadın daha dimimegcım gunaydın bize sıze ıyı aksamlar
hala gelen gıden yok allahım dualarımı kabul ettı galıba
iyi akşamlar şekerlerrr
Bence senin şuruptan böyle oluyor.Bitip bitmeyeceğini kestirmek zor gibi.Ama senin yumoşlarda bir sorun yok ki bacım niye içiyorsun şurubu.elibeses de hapını mı içmişti ikiz vardı onun.
iyi akşamlar şekerlerrr
bu seçenekler ok..
aklıma geldi başka bişey diyorum bak,
hani adete yakın ovucan yapılırsa ve tıpkı yumurtlama günündeki gibi koyu çizgi olursa,gebelik var demek oluyo ya,
diyorum bende de döllenme oldu belki ve koyu çıkmaya devam edicek testler bata kadar???
hani olacağından deil de,aklıma geldi acaba mı,olabilir miı diye..
megcım gunaydın bize sıze ıyı aksamlar
hala gelen gıden yok allahım dualarımı kabul ettı galıba
inşalllaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh dediğin gibi olurr
Ovucanın gebelik testi yerine kullanılabileceğini biliyoruz ama herzaman sonucu kesin olmayabiliyor.Bu durumdada aslında mantığa yatıyor belki döllenme olmuştur ondan koyu çizgi çıkmaya devam ediyor olabilir.İnşallahta öyledir ama kesin birşey demek için henüz erken.bu seçenekler ok..
aklıma geldi başka bişey diyorum bak,
hani adete yakın ovucan yapılırsa ve tıpkı yumurtlama günündeki gibi koyu çizgi olursa,gebelik var demek oluyo ya,
diyorum bende de döllenme oldu belki ve koyu çıkmaya devam edicek testler bata kadar???
hani olacağından deil de,aklıma geldi acaba mı,olabilir miı diye..
heheheeeee geç kaldın değiştirdim ama ısır ısır bazen bende dayanamıyorum totosuna vurarak seviyorum ya anne yyaa diyee bağırıyooobilmiyorum ki :26:
içtim işte,umut olsun dedim..
belki saçmaladım bilmiyorum..
kızım şu avatardaki yafruyu ısırmak istiyorum bennn
merhaba canım hoşgeldin..nasılsın??
İnşallah gelmez.Test yapmadın daha dimi
batın bugünmüydü..test yaamadın mı canım inşallah bebiş yoldadır:emir_bebek:[/QU
bat dundu bır tane testım var evde bılmıyorum ya korkuyorum
Ovucanın gebelik testi yerine kullanılabileceğini biliyoruz ama herzaman sonucu kesin olmayabiliyor.Bu durumdada aslında mantığa yatıyor belki döllenme olmuştur ondan koyu çizgi çıkmaya devam ediyor olabilir.İnşallahta öyledir ama kesin birşey demek için henüz erken.İnşallah buay bebişin seninledir.Sen yarın bir test daha yap bakalım ne çıkacak adete kadar dediğin gibi koyu çıkarsa hmiş olma ihtimalin yüksek yarın silikleşirsede demekki birkaç tane yumoşun var ve yine hamile olma ihtimalin yüksek her halukarda bence bu testlerin ard arda koyu çıkması iyiye işaret
iyi akşamlar şekerlerrr
aleyna hala yapmadın mı gebelik testi???
aaa nasıl duruyosun ama yapsana hadiiii
henuz test yapmadım
Hadi yata gel testi bakbatın bugünmüydü..test yaamadın mı canım inşallah bebiş yoldadır:emir_bebek:[/QU
bat dundu bır tane testım var evde bılmıyorum ya korkuyorum
51*utkueslem/ hoşgeldin bebek
52*didemss25/ hoşgeldin bebek
53*luxxor/ hoşgeldin bebek
54*nurdansr/ hoşgeldin bebek
55*aleyna / ?????
55 i ben sana rezervasyon yaptırdım hadi testini yapta gel inşallah meleğin seninledir...
inşallah hayırlısı olsun ne diyim..
ama ben ne kadar yumurtlarsam yumurtliim,tutmazsa tutmaz ki..
işte hep diyorum,hayırlısı olsun hakkımızda..
İnşallah rabbim dualarımızı bugün olmazsa yarın yarın olmazsa öbür gün ama kabul edecek.Böyle hayırlı bir dua Allah tarafından geri çevrilmez açılan ellerimiz boş dönemz ama zamanı var inşallah gelecek meleklerimiz evimize huzur dolacak sadece birazcık sabır
Merhaba hoşgeldin
gel de sen yap okadar kolaymı yanımda keske bırılerı olsaydı bana destek olan yapayalnız kaldım buralarda ama sız varsınız
heheheeeee geç kaldın değiştirdim ama ısır ısır bazen bende dayanamıyorum totosuna vurarak seviyorum ya anne yyaa diyee bağırıyooo
hoşbulduk aysunum iyim tatlım sen nasılsın
henuz test yapmadım
Hadi yata gel testi bak
51*utkueslem/ hoşgeldin bebek
52*didemss25/ hoşgeldin bebek
53*luxxor/ hoşgeldin bebek
54*nurdansr/ hoşgeldin bebek
55*aleyna / ?????
55 i ben sana rezervasyon yaptırdım hadi testini yapta gel inşallah meleğin seninledir...
cok duygulandım cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?