Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

pieces;hoşgeldin aramıza arkadaşım.

Burda biz her türlü duygu paylaşımında bulunuyoruz.

Kimi zaman ağlıyoruz,kimi zaman gülüyoruz.

Senide aramızda görürsek mutlu oluruz.

Yaz sende dök içini
:

Son düzenleme:

evet evet her akıntıyı değerlendirmek lazım değilmi kocalarımız yakında imdatttt diye bağırmazsa iyidir hoş bazen ben tembellik yapıyorumm uykusuzluğa dayanamıyorum

aynen öyle valla yakındır bizden kaçmaları napalım herşey bebiş için

inşallah dediğin gibi rahim kendini hazırlıyodur gebeliğeevet rahim filmi gebeliği kolaylaştırıyomuş ama ben çok korkuyorum daha önce çektirdim resmen hastane inledi sesimden eşim az kalsın içeri girecektim demişti eğer ben bu ayda hamile kalamzssam ocak ayında tekrar çektiricem rahim filmi ama çok korkuyorummm:18::18::18:

amin canım inşaallah bende hamileyim dün doktora gittim 5 haftalık dedi ama keseyi göremedik haftaya perşembe gidicem bakalım bana dua edin ne olur sağlıklı haberler alıyım

tebrikler
erken olabilir canım görmemek için
takma sakın kafana
göremezseniz alttan baktır mutlaka
o zzaman kesin görürsünz

Bende doktor heran isteyecek diye ödüm kopuyor.

Anestezi ile ceken yerler yok mu acaba ya?

15 -20 dakıkalık işlemede yaparlar mı bilmem ama cok zor ya

hoşgeldin pieces içini bizlere rahatlıkla dökebilirsin bizlerde öyle yapıyoruz anlat bakalım cnmcım nedir senin içini dolduran

amin canım inşaallah bende hamileyim dün doktora gittim 5 haftalık dedi ama keseyi göremedik haftaya perşembe gidicem bakalım bana dua edin ne olur sağlıklı haberler alıyım

Tebrikler canım,

bebiş küçük olduğu için göremeyebiliyorlar.

İnsallah hersey yolunda gidecek.

merhaba güzel anneler ve adaylarıı
şurda sessiz sesiz oturup tv ve yazdıklarınızı uslu uslu okuyodum taki minik bebeği görene kadarrr

Eki Görüntüle 293269
kızlar sevincimi paylaşmak için ekliyorum
kimse yanlış anlamaz inşallah

ferda canımm MAŞALLAHHH bebeğine...
Allah nazarlardan saklasın sağlıkla büyüsün içinde meleğinn

tbrkler cnmm daha erken için rahat olsun haftaya görürsünüz muhtemelen çok sevındım adına cnm sağlıcakla kucagına alırsın ınsallahh

çok teşekkürler canım yaa
sizlerinkini de görmek bana nasip olur inşallah
ümt ve merakla hepinizi bekliyorum

hoşgeldin pieces içini bizlere rahatlıkla dökebilirsin bizlerde öyle yapıyoruz anlat bakalım cnmcım nedir senin içini dolduran

merhaba :) ben bir yıllık evliyim evliliğimin 5.ayında eşimin tayini sebebi ile memleketim mersinden zonguldak a geldi yeni bir ortam yeni bir iş derken bayağı bir gerildim çok yakın arkadaşlarımda yok burda o yüzden sıkılıyorum galiba...bir de evliliğimiz daha yeni bir yılını doldurdu 7 kasımda ve eşimde bende bebek istiyoruz artık ama öncesinde ne yapmalıyım nasıl omalı hiç bişey bilmiyorum ve olmazsa diye korkularım var yani böyle işte belki basit gelebilir sorunlarım ama durum bu ...

kızlar sabah kan verdim..
ama 2 gün sonra alıcam maleseff...
neyse bekleriz..
demir
demirbağlama hemoglobin.
t3
t4
tsh ye bakılcakmış..
dedim ben onlar normal diye ama yapıcam diye tutturdu...
perşembeyi iple çekiyorum ne olur dua edinnnn :18::18:

neyse canım beklersi artık
idrar testi de almışsın okuduğuma göre
onu yaparsın yarın tekrar
hayırlı haberlerle dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…