merhabalar,ben yeni üye oldum biraz garip duygular içindeyim sanki içim çok dolu bir başlasam yazmaya bitmeyecekmiş gibi geliyor ama umarım güzel arkadaşlar edinirim.yazdıklarınızı okuyorum ne güzel birbirinizle paylaştıklarınız umarım bende sizler için iyi bir arkadaş olurum....
evet evet her akıntıyı değerlendirmek lazım değilmi kocalarımız yakında imdatttt diye bağırmazsa iyidirhoş bazen ben tembellik yapıyorumm uykusuzluğa dayanamıyorum
bence ööle canım
bünye bu tıp biyere kadar anlar
annem hiç dr sevmez mesela gitmezmişte hep halada ööle :)
bende ona çekmişim aslında pipirikli değilimdir bi başak olarak sağlık konusunda
mesela bu ay çok erken ve çok çok bol kanamam olduğunda annem hiç panik yapmadı
rahim kendini hazırlıyo gebelik için korkma dedi
sonrasıonda dr gittiğimde ;bak normalde yumurtlaman gerekirken çok fazla bi kanamalı adet görüyorsun yani yumurtalar bile tam hazır değil peki nasıl oluyor bu ? dedi
olunca oluyo yani dedi sonra :)
dr ların göremediği ,yarın öbür gün gebelikte bebeğe zarar verecek ufacık bir şey varsa o bile yapmış olabilir bu kanamayı dedi
güya dr ların dediği bu aydan sonra kalma ihtimalim çokmuş :) hadi bakalım
rahim filmi,kürtaş,normal doğumdan sonra hamile kalma çok artıyormuş
bende dr un yalancısıyım
bekliyorum pür dikkat :)
teşekürler kızlar hepinizeee
sizlerin bebişleri de görmek nasip olsun inşallahh
aynen öyle valla yakındır bizden kaçmaları napalım herşey bebiş için
amin canım inşaallah bende hamileyim dün doktora gittim 5 haftalık dedi ama keseyi göremedik haftaya perşembe gidicem bakalım bana dua edin ne olur sağlıklı haberler alıyım
inşallah dediğin gibi rahim kendini hazırlıyodur gebeliğeevet rahim filmi gebeliği kolaylaştırıyomuş ama ben çok korkuyorum daha önce çektirdim resmen hastane inledi sesimden eşim az kalsın içeri girecektim demişti eğer ben bu ayda hamile kalamzssam ocak ayında tekrar çektiricem rahim filmi ama çok korkuyorummm:18::18::18:
merhabalar,ben yeni üye oldum biraz garip duygular içindeyim sanki içim çok dolu bir başlasam yazmaya bitmeyecekmiş gibi geliyor ama umarım güzel arkadaşlar edinirim.yazdıklarınızı okuyorum ne güzel birbirinizle paylaştıklarınız umarım bende sizler için iyi bir arkadaş olurum....
amin canım inşaallah bende hamileyim dün doktora gittim 5 haftalık dedi ama keseyi göremedik haftaya perşembe gidicem bakalım bana dua edin ne olur sağlıklı haberler alıyım
tebrikler
erken olabilir canım görmemek için
takma sakın kafana
göremezseniz alttan baktır mutlaka
o zzaman kesin görürsünz
teşekürler kızlar hepinizeee
sizlerin bebişleri de görmek nasip olsun inşallahh
merhaba güzel anneler ve adaylarıı
şurda sessiz sesiz oturup tv ve yazdıklarınızı uslu uslu okuyodum taki minik bebeği görene kadarrr
ferda canımm MAŞALLAHHH bebeğine...
Allah nazarlardan saklasın sağlıkla büyüsün içinde meleğinn
hoşgeldin piecesiçini bizlere rahatlıkla dökebilirsin bizlerde öyle yapıyoruz anlat bakalım cnmcım nedir senin içini dolduran
Tebrikler canım,
bebiş küçük olduğu için göremeyebiliyorlar.
İnsallah hersey yolunda gidecek.
kızlar sabah kan verdim..
ama 2 gün sonra alıcam maleseff...
neyse bekleriz..
demir
demirbağlama hemoglobin.
t3
t4
tsh ye bakılcakmış..
dedim ben onlar normal diye ama yapıcam diye tutturdu...
perşembeyi iple çekiyorum ne olur dua edinnnn :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?