Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Allah razı olsun canım bakalım 1 aralık ta gidicem inş görürüz ozaman içim rahatlar dua edin bana ne olur rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu

Dualarımız seninle canım...

Herşey güzel olucak gör bak :))

kızlar ovulasyon alın valla ya
o zaman kusmadan yapıyosunuz işte çift çizgiden sonra
yoksa hakkaten bög geliyor her iki tarafa da

evet haklısın cnm bu ay tutmazsa otekı aya alıcam ovulasyon yoksa olmıycak böyle gına geldı cıdden

nasilsiniz kizlar keyifler nasil ?? genel bi selam cekeyim didim...
benim gogusler cok aciyo ve bombaa.. kafam kadar oldular nerdeysee

sana öncelikle ilk tavsiyem kadın doğum doktoru seç kendine iyi bir doktor ve ön bir muayeneye git hamile kalmak istediğini söyle folik asit verecek ve hiç sorun olmadan hazırlıklara başlayacaksın arkadaşım tabi Rabbimden bekliycez başta ama ufak bi not sana 4444 DUA VAR SALAVATI TEFRİCİYYE bunu oku yada dağıtıp oku tavsiye ederim çok iyi bir dua...

Hoşgeldin canım,iyiyiz iştebildiğin gibi :)

Memişlerde formunu kaybetmesin inşallah hamılesındır

teşekkür ederim peki doktora gittiğimde sadece hamile kalmak istediğimi söyleyeceğim o da folik asit mi verecek yani bunu kendim eczaneden alıp kullansam olur mu :s
bir de o dua deneyeceğim :)

canim hosgeldinn
ben seni anlayabilirim degisik bir ortam, baska insanlar, baska bir cevre, tanidign kimse yakininda degil.. ayni durumdayim cunku.. bende 3 senedir evliyim bu zamana kadar o kadar sIkIldim ki neyse ki simdi degisiyor hersey.. sabreden dervis muradina erer insaallah..
cocuk yapmak icin ben bisey soylesem ne kadar tutar bilmiorum zira daha kendime bi faydam olmadi ama kendim kalamasam da cok gzel kaldirtiyorum en son bi arkadasa sadece 12-14-16 iliski bacakalr havada yarim saat dedim kiz o ay hamile kaldi bende sok oldum
arkadaslar sana guzel aciklama yaparlar diye dusunuyorumm

rabbim bir ömür birlikte olmayı nasip etsin inşallahhh
gebelik için istersen dr a gidipde başlayabılırsın ya da adetlerin duzenlıyse once yumurtlama gununu hesaplayıp
çalışmalara başlayacagınız gunu tespit edebilirsin mesela 28 gunse adet döngün 10.12.14.16. gunlerde çalışma yapabılırsınız
ya da bende henuz almadım ama ovulasyon alıp ona göre çalışma yapabılırsınız cnm
bu bılgıler yeterli oldumu acep :)

teşekkür ederim peki doktora gittiğimde sadece hamile kalmak istediğimi söyleyeceğim o da folik asit mi verecek yani bunu kendim eczaneden alıp kullansam olur mu :s

hayır canım
alttan muayene edecek rahmine bakacak
bir de adetinin 3. günü hormon tahlili isteyecek
hepsi bu

hoşgeldin
okadar acıtan bişey mi
bazıları hiç acımadı diyodu
benimde 1 yıl dolsun mecbur çektiricem

hadi inşallahhhh :)

işte buuuuu canımmmm benimmm canımmmm bak nasıl geçti bana pozitif enerjinnn

Eki Görüntüle 293269
kızlar sevincimi paylaşmak için ekliyorum
kimse yanlış anlamaz inşallah
maşallah canım

canım bunu bir iki kere denedim sürekli olması gerektiğini bilmiyordum bu ay denicem tekrar inşallah allah kabul eder
kızlar kenzül arş duasını okuyan var mı
bebiş için çok ii diyolar

bunu hiç duymamıştım canım şimdi araştırmaya başlarım

canım sonuç belli zaten ben şimdiden tebrik ederim seni kesinleşince gene tebrik ederim ama

ferdam canım melegını gördum
allah onu sana bagıslasın
saglıklı bır sekılde dunyaya gelsın

hülya valla hıc ama hıcccc umudum yok benım atesım okadar düşükki anlatamam
sabah 36.5 di
şimdi ölçeyım dedım öylesıne aptal ateş 36.4 çıktı
olsun napayım dıger aya taktıgım var
kesın tutar

aysunn atesını koysana moral olsun senınkı yuksekse
sız hamıs olunda dıger aya umutlanayım

ztar benımde memuşlar patlıyor 3 gundur acıyor hep uçları acıyordu sımdı ıse heryerı
üstüne yatamıyorum
adet ben gelıyorummmm dıyor galıba
dahada 6-7 gun var

ilk rahim filmi çektirdiğimde ölüyorum sandım.. ne faleketti o öyle.. sonra geçen martta beni bayıltın öyle çekin dedim. doktor beni ikna edene kadar neler çekti zavallım bu sefer hiç hiisetmedim
geçmiş olsunnnn :)

ve aleyküm selammmmmmmmmmmmmm :)
hamilemisin canım ne kadarlık

ay cok yaaa Allah mi soyletti kiz
canim sadece batim cok yaklasti normal adet belirtileri yasiyorum..

Hoşgeldin canım,iyiyiz iştebildiğin gibi :)

Memişlerde formunu kaybetmesin inşallah hamılesındır

brownim iste o zaman seni yirimm

regli belirtisi ve aynı zamanda hamilelik belirtisi
inşallah ikincisine çıkacak

hayirlisi ferdamm hayirlisi
emzikli kadinlarin memisleri gibi oldu memislerim
gerci ben her adet donemi buyurum... bakalim bu ay neye cikicakk:18::18:

merhaba canım..kısa zamanda bebeğin gelir inşallah zonguldakın neresindensinnn..??

selam canım???

hayır canım kendi isteğine göre hiç bi şekilde bişey kullanma bünye durumuna göre veriyor folik asit gr nı.. oyüzden doktora git güzel herşey yoluna girer...ben 2 ay önce doktora gittim ve folik asit verdi 2 ay kullandım 3.aya geçtim. devam ediyorum halaa..ve geçen cuma niyetlendim bu duayı okumaya hem dağıttım çevreme hemde çoğunu kendim okudum ve 1200 kaldı ben gebe olduğumu öğrendim rabbim kalbinin temizliğine göre veriyor işte sen yeterki Allah yolundan şaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…