Allah razı olsun canım bakalım 1 aralık ta gidicem inş görürüz ozaman içim rahatlar dua edin bana ne olur rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu
kızlar ovulasyon alın valla ya
o zaman kusmadan yapıyosunuz işte çift çizgiden sonra
yoksa hakkaten bög geliyor her iki tarafa da
merhaba :) ben bir yıllık evliyim evliliğimin 5.ayında eşimin tayini sebebi ile memleketim mersinden zonguldak a geldi yeni bir ortam yeni bir iş derken bayağı bir gerildim çok yakın arkadaşlarımda yok burda o yüzden sıkılıyorum galiba...bir de evliliğimiz daha yeni bir yılını doldurdu 7 kasımda ve eşimde bende bebek istiyoruz artık ama öncesinde ne yapmalıyım nasıl omalı hiç bişey bilmiyorum ve olmazsa diye korkularım varyani böyle işte belki basit gelebilir sorunlarım ama durum bu ...
nasilsiniz kizlar keyifler nasil ?? genel bi selam cekeyim didim...
benim gogusler cok aciyo ve bombaa.. kafam kadar oldular nerdeysee
sana öncelikle ilk tavsiyem kadın doğum doktoru seç kendine iyi bir doktor ve ön bir muayeneye git hamile kalmak istediğini söyle folik asit verecek ve hiç sorun olmadan hazırlıklara başlayacaksın arkadaşım tabi Rabbimden bekliycez başta ama ufak bi not sana 4444 DUA VAR SALAVATI TEFRİCİYYE bunu oku yada dağıtıp oku tavsiye ederim çok iyi bir dua...
[ı]dualarımız seninle canım...
Herşey güzel olucak gör bak :))[/ı]
merhaba :) ben bir yıllık evliyim evliliğimin 5.ayında eşimin tayini sebebi ile memleketim mersinden zonguldak a geldi yeni bir ortam yeni bir iş derken bayağı bir gerildim çok yakın arkadaşlarımda yok burda o yüzden sıkılıyorum galiba...bir de evliliğimiz daha yeni bir yılını doldurdu 7 kasımda ve eşimde bende bebek istiyoruz artık ama öncesinde ne yapmalıyım nasıl omalı hiç bişey bilmiyorum ve olmazsa diye korkularım varyani böyle işte belki basit gelebilir sorunlarım ama durum bu ...
teşekkür ederim peki doktora gittiğimde sadece hamile kalmak istediğimi söyleyeceğim o da folik asit mi verecek yani bunu kendim eczaneden alıp kullansam olur mu :s
bir de o dua deneyeceğim :)
Dualarımız seninle canım...
Herşey güzel olucak gör bak :))
hoşgeldinmerhabalar,ben yeni üye oldum biraz garip duygular içindeyim sanki içim çok dolu bir başlasam yazmaya bitmeyecekmiş gibi geliyor ama umarım güzel arkadaşlar edinirim.yazdıklarınızı okuyorum ne güzel birbirinizle paylaştıklarınız umarım bende sizler için iyi bir arkadaş olurum....
okadar acıtan bişey miinşallah dediğin gibi rahim kendini hazırlıyodur gebeliğeevet rahim filmi gebeliği kolaylaştırıyomuş ama ben çok korkuyorum daha önce çektirdim resmen hastane inledi sesimden eşim az kalsın içeri girecektim demişti eğer ben bu ayda hamile kalamzssam ocak ayında tekrar çektiricem rahim filmi ama çok korkuyorummm:18::18::18:
kızlar sabah kan verdim..
ama 2 gün sonra alıcam maleseff...
neyse bekleriz..
demir
demirbağlama hemoglobin.
t3
t4
tsh ye bakılcakmış..
dedim ben onlar normal diye ama yapıcam diye tutturdu...
perşembeyi iple çekiyorum ne olur dua edinnnn :18::18:
işte buuuuu canımmmm benimmm canımmmm bak nasıl geçti bana pozitif enerjinnn
maşallah canım
Allah rızası için yatsı namazından sonra 4 Rekat Namaz kılınıp selam verdikten sonra 1 Fatiha suresi 10 tövbe istiğfar ederek 10 salavat getirerek (Karı ve Koca) Aşağıdaki Duaları okursa biznillah bebeği olmayanlara rabbim bebek bağışlar. Bir çok kişi bu duayı sabrederek ve huşu ile okursa rabbim çocugu olmayanlara çocuk bahşeder.
. Sabırla ve ilişkiye girmeden bu dua okunmalıdır. Fazileti büyükdür ve çevremizde çokça şahit olduk..
Not: 3 kez onunacak,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Bismillahirrahmânirrahîm
İnna fetahna leke fetham mübına
Li yağfira lekellahü ma tekaddeme min zembike ve ma teahhara ve yütimme nı'metehu aleyke ve yehdiyeke sıratam müstekıyma
Ve yensurakellahü nasran azıza
Hüvellezı enzeles sekınete fı kulubil mü'minıne li yezdadu imanem mea ımanihim ve lillahi cünudüs semavati vel ard ve kanellahü alımen hakıma
Li yüdhılel mü'minıne vel mü'minati cennatin tecrı min tahtihel enharu halidıne fıha ve yükeffira anhüm seyyiatihim ve kane zalike ındellahi fevzen azıyma
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Bismillahirrahmânirrahîm
Ve ismaıyle ve idrıse ve zel kifl küllüm mines sabirın
Ve edhalnahüm fı rahmetina innehüm mines salihıyn
Ve zen nuni iz zehebe müğadıben fe zanne el len nakdira aleyhi fe nada fiz zulümati el la ilahe illa ente sübhaneke innı küntü minez zalimın
Festecebna lehu ve necceynahü minel ğamm ve kezalike nüncil mü'minın
Ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezernı fardev ve ente hayrul varisın
Festecebna lehu ve vehebna lehu yahya ve aslahna lehu zevceh innehüm kanu yüsariune fil hayrati ve yed'unena rağabev ve raheba ve kanu lena haşiıyn
kızlar kenzül arş duasını okuyan var mı
bebiş için çok ii diyolar
kızlar sabah kan verdim..
ama 2 gün sonra alıcam maleseff...
neyse bekleriz..
demir
demirbağlama hemoglobin.
t3
t4
tsh ye bakılcakmış..
dedim ben onlar normal diye ama yapıcam diye tutturdu...
perşembeyi iple çekiyorum ne olur dua edinnnn :18::18:
inşallah dediğin gibi rahim kendini hazırlıyodur gebeliğeevet rahim filmi gebeliği kolaylaştırıyomuş ama ben çok korkuyorum daha önce çektirdim resmen hastane inledi sesimden eşim az kalsın içeri girecektim demişti eğer ben bu ayda hamile kalamzssam ocak ayında tekrar çektiricem rahim filmi ama çok korkuyorummm:18::18::18:
ve aleyküm selammmmmmmmmmmmmm :)
hamilemisin canım ne kadarlık
Hoşgeldin canım,iyiyiz iştebildiğin gibi :)
Memişlerde formunu kaybetmesin inşallah hamılesındır
regli belirtisi ve aynı zamanda hamilelik belirtisi
inşallah ikincisine çıkacak
merhaba canım..kısa zamanda bebeğin gelir inşallah zonguldakın neresindensinnn..??merhaba :) ben bir yıllık evliyim evliliğimin 5.ayında eşimin tayini sebebi ile memleketim mersinden zonguldak a geldi yeni bir ortam yeni bir iş derken bayağı bir gerildim çok yakın arkadaşlarımda yok burda o yüzden sıkılıyorum galiba...bir de evliliğimiz daha yeni bir yılını doldurdu 7 kasımda ve eşimde bende bebek istiyoruz artık ama öncesinde ne yapmalıyım nasıl omalı hiç bişey bilmiyorum ve olmazsa diye korkularım varyani böyle işte belki basit gelebilir sorunlarım ama durum bu ...
teşekkür ederim peki doktora gittiğimde sadece hamile kalmak istediğimi söyleyeceğim o da folik asit mi verecek yani bunu kendim eczaneden alıp kullansam olur mu :s
bir de o dua deneyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?