Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bugün çok komik bi şey oldu kızlar yaklaşık 30 saniye boyunca göğüslerimin gerisinden ucuna kadar sızı oldu
sanki içten elektirik verdiler
ikisinde aynı anda sızladı

eskiden olsa kesin hamileydim derdim kendi kendime
Allahtan geçti o deli günlerin aynanın karşısında kendimi incelemelerim

sağol canım
ateş düşük değil normal
benim ateş de öyle seyretmişti biliyorsun
birtek son gün 36,7 çıktı
fazla takılma yani belli olmuyor
bünyeye göre değişiyor zaten
benim de göğüslerim şişmişti
TIPKI REGL ÖNCESİ GİBİ
ondan takılmayın ona da
bu arada bugün idrar tahlili verirken farkettim de
hakikaten öyle tortulu ki idrar midem bulandı
idrara da bakabilirsiniz

dhc cim bosver sen atesi matesi anacim bekle adet tarihini ..
bak ebnde hic bir ekstradan belirti yok gerci genel gorus zaten belirtilerin 6. haftada basladigi gorusunde.. o yuzden civciv cikacak kus cikacak misali bekliyoruz
ama her gecen ay sansimizi yukselttigimiz bilimsel bir gercek yanii

Kızlar merabalar ben bu başlıkta yeniyim yani eski üyelerden sayırlırm ama ilk defa yazıyorum buraya bana da yardımcı olursanız sevinirmi..Bende bebek özlemi çeneklerdenimmm maleseffffkaç aydır deniyoruz olmuyo ve tedavi de görüyoruz üstelik ama olmuyo işte..Ben doktorumu değiştirmek istiyorum ve antalyada önerebileceğiniz bu alanda iyi bir hekim varmıı hafta sonu gitmeyi düşünüyoruzzz lütfen bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlemii??????Allah ım hepimizin yüzünü güldürürrr inş... Bebeklerimizi tez zamanda kucağımıza alırızzzzzzz.....

aynen öyle valla yakındır bizden kaçmaları napalım herşey bebiş için

Eki Görüntüle 293269
kızlar sevincimi paylaşmak için ekliyorum
kimse yanlış anlamaz inşallah
maşalla bebişine ve sana ALLAH nazarlardan saklasın sizi
Bende doktor heran isteyecek diye ödüm kopuyor.

Anestezi ile ceken yerler yok mu acaba ya?

15 -20 dakıkalık işlemede yaparlar mı bilmem ama cok zor ya

evet canı9m inşallah gerek kalmadan nazlılarmız gelir

selam canım sıkma canını hemn kırmızılar gelmeden üzülmüyoruz koysana tablona bakayımm
benim ateşimde çok artmadı ki..ne ateşsiz hatunlarız yahu
3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com

merhaba canım..kısa zamanda bebeğin gelir inşallah zonguldakın neresindensinnn..??

selam canım???

selam aysunummm.. nasilsin sekerimm.. benim artik heyecanim her gecen gun tavan yapiyor zira batim yaklasti iyice.. ama bu ay 6 gun erkenden soyleyen testlerden almadim
almicam beklicemmmmm

slm hoşgelin ztar inşallah memişler bebişinin işaretidir

ay insaallah canim ama inan anlayamiyorum bana hep boyle olur adet doneminde siserler acirlar.. hic degisik birsey degil yani.. bakalim bat gelip gecmeden bisey soylemek mumkun gozukmuyorrr.. saol canimm

anladım teşekkür ederim ilginiz için sanırım ben biraz korkuyorum bu durumdan iş ciddiye binmeye başladıkça bende korkularımı dışarı çıkarıyor gibiyim ama bebeğim olsunda çok istiyorum....

hosgeldin canim dualarina aminnn diyorum insaallah tez zamanda hayirla alirim birbirimizin guzel haberlerini.. Antalyada doktor hakkinda hic fikrim yok benim canim uzgunumm

canım batına daha 1 hafta var bu bile düşük değil ki yükselir merak etme ferda ve aysun önemli olan bat günü yükselmesi diyor
üzme kendini şimdiden bu kadar gelicek bebeğin stres yapma bu kadar

iyiyim canımmm sağol

inşallah güzel haberler verirsin bize...testte yapma sakın günün geçene kadar bekleeeee

Son düzenleme:
selam canım sıkma canını hemn kırmızılar gelmeden üzülmüyoruz koysana tablona bakayımm
benim ateşimde çok artmadı ki..ne ateşsiz hatunlarız yahu
3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com

ayyy aynı benımkı gıbı hıc koymama gerek yok sınır atesss

ama moral olsun dıye söle dıyım
gecen ay ıkımızınde cok yuksektı ates ama bebek yoktu
tersı olur belkı

hoşgeldin

okadar acıtan bişey mi
bazıları hiç acımadı diyodu
benimde 1 yıl dolsun mecbur çektiricem

hadi inşallahhhh :)

ahhhhh hiç sormayınnnn benim için çooook zorduuu ağlıyodum resmennn ağrı kesici iğneler yapmışlardı ama nafileee doktorun bana söylediğini hiç ınutmuyorumm sen birde çocuk doğuracaksın onun acısı daha fazla ona nasıl dayanıcaksın demiştiiihıhhh ona ben sezeryanla yaptııımm hoş onunkide sonradan başlıyo ama neyse sonuçta bebiş olunca ALLAH o gücü veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…