Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Google amcaya didim ki megin hunili resminirde bul bakim.

Buldu dedidiki;hepiniz böylesiniz brownim farkında mıısınız didi.

suratına kapattım bende:86:

hehehhehe allam lafa bak lafa heleeeehala gülüyorum he

çokk saol canımm inş.senide yanıltmaz belirtilerin mutlu hbri verirsin bizee

sonuçlar çok ii canım
zaten 1 yıl olmadan stes yapma sakın
sende testlerini yaptır buara
1 yıl sonra rahim filmi çektirirsin olmaz ise
zaten dr hepsini anlatır sana

ahhh ahh biz çok çektik canım ondan
annem ...
kaç gece ambulansla gittik dr ben bile unuttums ayısını
kırdırdı kaç seans o bağırmalarını unutamam lazerle kırarlarkenkiii
ama bitanesi tam böbreğin göbeğindeydii ameliyat tarihi aldık
ama annem kaşık kaşık zeytinyağ içti
ve bianda hazneye düştü taş
dr lar şok oldu
hatta bu durumu üniv.de anlatacaklarını söölediler annmein raporları okullara gitti düşün :)
annene sende içir muhakkakk

slm kızlarrr
gelinimizin bebeği doğdu bugünn 11 .30 da tel.seslerini duydummm oğlusumunnn yaa içim bi hoş olduuuu allahımm ne güzel bişe hala oldummmmm.
gelimize diyorum ağrıların sancıların esnasında nolur dua et olmayanlarada ver allahım dieee..

da ha resimlerini atacaklar bana çok merak ediyorumm aynı gülnevamıza benziyor diyolarrrrr bakalım .
darısı sizlere bizlere inşallah hepimizeeeee..

geçmişş olsun canımm tez zamanda iiğleşir inşallahhh

sağol canımm ya geldi mi üst üste geliyor işte yaaa..

dejavum,geçicek..
hiçbişeyi kalıycak anneciğinin inşallah..
allah şifa versin kuzum

sağol bitanem yaa zaten stresliydim yarın kan sonuçları çıkacak karaciğerin durumu belli olcak ciddi bii var mı diye ona kafa yorarken aradım bunu öğrendim. Ay bilmiyorum üst üste nedir bu yaa.. Allah beterinden korusun valla yarın birşey çıkmasa yin rahat edicem önemli olan yarın ki sonuçlar çünkü ciddi rahatsızlığa da gidebilir ciğerinde o yüzden korkuyorum bakalım çok gerginim, stresliyim megimm..

dejavu çok çok geçmiş olsun...

inşallah tez zamanda iyileşir canım annen..[/B]

sağol canımm İnşallah verir Allah şifasını..

Çok geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin.Hayırlısıyla geçecek canım.Sen de bu akşamdan halvete başlayıver.Ayrıca rahat olamaya çalış canını sıkma.

Kız ne halveti benim canım yemek yemek bile istemiyor. Canım çok sıkkın hiç halim yok bir de üstüne işyerinde de yoğundum. Yarın annem kan sonuçları çıkacak, karaciğer enzimleri yüksek çıkmıştı zaten 20 gündür onun sonuçları bekliyoruz önemli birşey çıkabilir birde üstüne bu taş olayı. Bakalım ne olacak yarın. Annemin durumu tam belli olmadan iyi olduğu kesinleşip işe başlamadan ben halvet yapamam zaten bebek anlamında çünkü anneme de destek olmam lazım canım yaa çalışmam lazım o durumda.. Şu an bilmiyorum ne olacak tatlım.. Yumurtlama akıntıları harıl harıl geliyo ama benim elimden bişi gelmiyoo

zaten anneminki mesaneye girmiş canım da işte oradan çıkması mesele. İlaç vermiş bu mesaneyi açıyormuş prostat olanlara veriliyormuş bu ilaç normalde. Vermiş birşeyler daha. Kırma dememiş direk kapalı ameliyat yaparız demiş. 8 mm anneminki küçükte değil de nasıl düşecek bilmem senin annenin ki ne kadar büyüklükteydi.

Allah sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür versin canım..

hayırlı olsun tebrik edrim..evet çok güzel bir duygu yaa

bende geçen yıl hala oldum evimizin tek bebeği...

sesini telden duymuştum bende aynı sen gibi ve sevinçten ağladımmm...şimdi öyle tatlı ki 1 yaşını azcık geçti..

insanın hala olması böyle güzel bi duygu iken annelik nasıl bi duygudur acabaa..düşemiyorummm

dejavı one canım allah acil şifalar versinnnn.... herderdin dermanı vardır elbett dermansız dertlerden esirgesin rabbimmm.

Ayy inşallah ya yemin ederim kederden başım çatlıyor şuan.Bir de memişlerim hassas oldu dündendir bilmiyorum hcg salgılanmadan hassaslaşır mı memiş,ferda nerde benim cevaplarım onda ya
canımcım geçmişi okumakla meşguldüm
test sonucuna göre negatif evet ama megin dediklerine aynen katılıyorum
negatif 0,1 olunca oluyor
senin değerin yükselebilecek bir değer
hemen moralini bozma beklemeye devam
inşallah bebiş gelecek
göğüs hassasiyetine gelince benim de adetten önce tıpkı adet öncesindeki gibi koltuk altından şişip acımıştı
hassaslaşabilir yani

canım ovucanını gördüm
oldukça koyu evet
ben de yapmıştım regl günümde
iki çizgi aynı koyuluktaydı
sen yarın bidaha yap istersen
kopkoyu olsun inşallah
ve inşallah bebiş geliyordur

canım sabah okudum ama yazmayı unuttum
çok üzüldüm gerçekten
Allah sizlere sabır versin

yumurtalıklarım şiş gibi sanki,eğilemiyorum ben..
anağm noluyo bana..
bakalım ovucan ne dicek bugün :26:
bunun iyi bişey olacağını düşünüyorum ben

değerleriniz gayet iyi canım
rahatlayın
olmaması için hiçbir neden yok

canım tekrardan geçmiş olsun
yarın değerleri güzel çıkacak inşallah
Allah daha büyük dert vermesin

ferda ferda hoşgeldin sana sorularım var sorayım mı
sor canım sor

Niye öyle diyorsun canım çok şükür annenin ciddi birşeyi yok.Diğer tahlileri de iyi çıkınca sen de rahatlayacaksın.Halvetin bitip batın gelene kadar her şey yoluna girmiş bile olur inşallah.Tercihine bişey diyemem ama bu günler önemli zaten hiçbirimiz halvete öyle koşarak gitmiyoruz ya.Tabiki sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım.

ben daha göremedim ama görünce yerim onu heralde annelik bambaşka bişey o duyguyu yasamanı dilerim isteyen herkesinnnn inanılmaz oluyo insan doğumla rahatlıyorrr huzur doluyo emeği elinde oluyorrcanından bi can geliyorrrr kelimeler yetmiyor acıksasııııı..anlatmayaaa
aysuncuğum.

merhaba arkadaslar size bi sorum olacak ben 2. asilamam oldu 1. de 10.gün kantesti yaptirdim1.0 cikmisti yani negativ bunda yanliz 6. günümde kantesti yaptirdim 6,9 cikti ne anlama geliyo ignenin etkisi acaba ama ozaman digerinde niye deger düsüktü

Ben bugün dayanamayıp hcg yaptırdım sonuç 1.0 bat 30 kasım.Ama ovulasyon 14- ve 17 de çift çizgi oldu.Senin de gecikmeden önce çıkmamıştı.İlk değerini ne zaman yaptırmıştın bir de kaç çıkmıştı?Benim sonucu meg umutlu görüyor,Gamzemesut da öyle.Sen ne dersin

değerin yükseliyor
inşallah yükselmeye devam eder,hamile gibi görünüyorsun

canımcım geçmişi okumakla meşguldüm
test sonucuna göre negatif evet ama megin dediklerine aynen katılıyorum
negatif 0,1 olunca oluyor
senin değerin yükselebilecek bir değer
hemen moralini bozma beklemeye devam
inşallah bebiş gelecek
göğüs hassasiyetine gelince benim de adetten önce tıpkı adet öncesindeki gibi koltuk altından şişip acımıştı
hassaslaşabilir yani

yazmıştım ama okumadın galiba
ben bata 12 gün kala falan yaptırdım negatifti tabi
ben bat günü yaptırdım 260 gibi bişey çıkmıştı
değerin yükselmeye müsait
bozma hemen moralini

7mm ydi canım bizimki
zor oldu ama evde tek başına düşürdü :)
ama hep zeytinyağ içerdi

genç kızkende olmuş annemde aynı bu şekilde düşürmüş yağla
vücudu zaman içinde yine taş yapmış

dedimya anneminki acayipti dr bile şok oldu ameliyatına 5 gün varken kendi düştü

Pardon yorum yapmışsın zaten şimdi okudum.Sorumun bir kısmı cevaplanmış oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…