Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

15. günüm ve 3 kez kopkuyu 2. çizginin ardından,bugün yani yumurtlamada 4. gün silikleşmiş ovucan..

canımm tebrik ederimm. Değerin gerçekten çok yüksek çıkmış valla ikiz olabilir. Hayırlısı olsun canım bak geldi yine bebeğin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

ayyyyyyyyyyy ferda şimdi sen yazıncaa aklıma geldi maden 0.1 de negatif oluyoda
benim bu arekn kanamamda sonucum 3.küüsürdü
(((
zaten ben dr dedim olsa eğer bebğim daha 3,4 günlüktür kanda tam çıkmazki di mi dedim evet demişti
3 küsürde garipbi sonuç
gerçi kendi dr umu aradım 5 in altına negatif diyoruz dedi
ama ben bi türlü eğer varsa zaten çok yeni tabi 5 in altında çıkar diye düşündüm

E iyi o zaman.Moralim çok bozuktu ama yorumlarınız düzeltti canım çok sağolun.

tama söyleyeyim de içsin canım barii yaa kendisi düşmesi daha iyi ama bizim hiç kırılma felan dememiş senin annenin 7 mm yi bir de kırdılar mı. Bakalım iyi gelir inşallah sağol canımm..

15. günüm ve 3 kez kopkuyu 2. çizginin ardından,bugün yani yumurtlamada 4. gün silikleşmiş ovucan..

heh işte silikleşmiş sonunda. Sende halvetleri yapmıştın zaten beklemek kalıyor artık geriye canım.. İnşallah ovudaki koyuları gebelik testinde görürsünn..

evet megggg silikleşmiş..ilaçtan mı oldu acaba 3 gün üst üste çift çizgi..
3 gün sürdü ovulasyon canım ne güzellllll...gebelik ihtimali dahaa yüksek.inşallah bebiş yola çıkmıştırr.

Son düzenleme:
Ben kaçtım kızlar. Daha yemek yemedim acıktı karnım eşim yedi ben yemedim off morallerde bozuk. Zaten yoğundum öğleden sonra hep ve bilgisayara baktım sürekli daha oturmayayım birde akşam artık. Hepinizi öpüyorum inşallah yarın hayırlı haberler alırım hem buradan hem annemden.. İyi akşamlarrr..

evet megggg silikleşmiş..ilaçtan mı oldu acaba 3 gün üst üste çift çizgi..
3 gün sürdü ovulasyon canım ne güzellllll...gebelik ihtimali dahaa yüksek..

bence ilaçtan evet..
çünkü daha önce 2 ay ovucanla yumurtlama kontrolü yapmıştım ve normal olarak bir sefer 2. çizgi kopkoyu çıkmıştı..

ama tutarsa anlamlı bol yumurtlamak..
bakalım

meg cim sen kaçında adet oldun?
senle batdaşız galiba
ya birde benm internetten baktığımda 18-23 yumurtlama tarihi idi.
son günlerim artık.2 gündür de halvet yok.uyuyakalıyorum.
geç mi kaldımki??bugünü yarını değerlendirsek olurmu ki? :26:

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım.

sağol elisim

dejavum görüşürüz,öpüyorum çok..
allah sağlık versin annene canım arkadaşım benim..

canım artık sen düşünme bunu
3 de yükselebilir bir değer elbette
ama şimdi bunu düşünmeye gerek yok canım

oluşup gelişen birden çok yumurtan çatladı canım
gazamız mübarek olsun

olsun evet
ferda benim yumurtlama tarihim kaç peki şimdi???
12. gün mü,13. gün mü,14.gün mü?

sen bu 2 günü iyi değerlendir canım..
benim yumurtlamam erken oldu bu ay.. bu sebeple aynı olmayabilir yumutlama günlerimiz..
8 kasım satım benim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…