kızlarrr acill cvp istiyorum giremiyorum nete kardeşim askere gidiyo biz dün test yaptırdık sperm testi bugün sonuçlar geldi ama malüm doktoraada gidip göstermedik değerleri yazıcam bilgisi olan varsa acil yorum istiyorum :)
birde hazırlık öncesi sonrası yazıyo teste :)
öncesi ;
hacim (ml) : 6,5 ml
sayi :30 milyon
total hareketli : %63
hareketsiz : %37
marfoloji :% 6
sperm dışı hücre : 0,2 milyon
sonrasıda :
hacim : 0,5 ml
sayı : 46 milyon
total hareket :%87
hareketsiz : %13
tpmss :5,060,000
doktora tlfnda sordum çok ii rakamlar dedi ama çok net konuşamadım adamla :2:
bilgisi olanlarrr :26::26:
canım değerler gayet iyi hiç sorun yok. İlk değerlerden bu değerlere nasıl yükseldi canım?
aaa nerden buldun binim futumuuuuu aaaa
yaşaaaalllllllaaaaaaasınnnnnnnn
:16
nasılllll mutluyummmmmmmmm gerçek olacak bizim içindeeeeee megggg
ama inşallah sonumuz böyle olamdan gelirr[/B]
canım sonuçlar süperrrrr valla
total sperm dediği şey heleki 1 cc (ml) teki sayıysa mükemmel :)
morfolojide çok ii bizimki mesela yüzde 1
toplam sperm sayımız 40 milyon
1 cc deki sperm sayımız ise5.87 milyon düşün artık...ama bizim ileri hareketli değerlerimiz çok ii gerçi genel olarak dr bize ii dedi sonuçlar için.seninki süper benim anladığım kadarıyla tabiii
Google amcaya didim ki megin hunili resminirde bul bakim.
Buldu dedidiki;hepiniz böylesiniz brownim farkında mıısınız didi.
suratına kapattım bende:86:
Canım hiç bilmiyorum ki ama doktor iyi demiş inşallah öyledir.Kardeşinin de yolu açık olsun güle güle gitsin güle güle gelsin
aaa nerden buldun binim futumuuuuu aaaa
he ödüllendirip kalkıyorum,yada yatarken ödüllendiriyorum da kalkıyo
+18e girdik
olcak olcak..
bak sırasıyla yaşadıklarımız;
tripcanlık
hüzüncanlık
hunicanlık
ama bi gün gerçekten sırf mutluluğa boğulucaz allahın izniyle..
Kızlarr eve geldim buraya oturdum. Yoğundum bugün işyerinde. Moralim bozukk. Annemin yarın ki sonuçlarını beklerken başka birşey çıktı annem taş düşürüyormuş. Gece sancılanmış sabahta acile gitmiş taş varmış ilaçlar vermiş düşmesi beklenecek düşmezse kapalı ameliyat yapılabilirmiş. Yanii yarın ki sonuçlardayken aklımız bir de bu valla sadaka mı versem ne etsem bilemedim. Bütün gece uyumamış anneciğim yaaa.. Yarında karaciğer için sonuçları alacak İnşallah onda bişi çıkmaz bunun ameliyatı kolay ama daha uzun bir süreç birşey çıkarsa. Bu arada kızlar çok tuvaletim gelmişti işten çıktığımda markete de uğradık iyice sıkıştım orada mc donald's var onun tuvaletine girdim afedersiniz idrarı yaparken yumurtlama akıntım da geliyordu baya da yapışkan olduğundan heralde düşmedi bile baya gelmişti maşallah. Zaten yarın öbür gün yumurtlama günüm bekliyordum hiç olmazsa ondan sorunum yok sanırım. Bir de annem iyi olsa..
:9:ilahi:9:
bide ovucanlık var
Kızlarr eve geldim buraya oturdum. Yoğundum bugün işyerinde. Moralim bozukk. Annemin yarın ki sonuçlarını beklerken başka birşey çıktı annem taş düşürüyormuş. Gece sancılanmış sabahta acile gitmiş taş varmış ilaçlar vermiş düşmesi beklenecek düşmezse kapalı ameliyat yapılabilirmiş. Yanii yarın ki sonuçlardayken aklımız bir de bu valla sadaka mı versem ne etsem bilemedim. Bütün gece uyumamış anneciğim yaaa.. Yarında karaciğer için sonuçları alacak İnşallah onda bişi çıkmaz bunun ameliyatı kolay ama daha uzun bir süreç birşey çıkarsa. Bu arada kızlar çok tuvaletim gelmişti işten çıktığımda markete de uğradık iyice sıkıştım orada mc donald's var onun tuvaletine girdim afedersiniz idrarı yaparken yumurtlama akıntım da geliyordu baya da yapışkan olduğundan heralde düşmedi bile baya gelmişti maşallah. Zaten yarın öbür gün yumurtlama günüm bekliyordum hiç olmazsa ondan sorunum yok sanırım. Bir de annem iyi olsa..
gittim ben ya
saoll canım benm inş.daha ii olur bizim ileri hareketlilik %41 doğru hızlı hareket :%22 yerinde hareket :%24müş biz ilk defa yapotırdık anlamıyorum çok burdan duyduum şeylerle yorumluyorum allahım çok şükür eşimin moreli yerine geldi bugün çok korkuyodu kötü çıkar die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?