Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

guis miyaba

senin adet tarihin kaç ki hemen gebelik yok sonucuna varılmış?
serumun içinde ilaç yoktur sanırım..
kum dökebilesin diye veriliyo o serum.. dolayısıyla bir zararı yoktur..

yani bence o ilaçtan evet..
2 ay yapmışlığım var daha önce ovucan.. herkes gibi yumurtlamada tek gün çift koyu çizgiyi görürdüm..
ama bu sefer

bi dk ya elbisesin de oyleydi demii iki kese vardıı... ayy hadi inşşş megim yaaa melegin ya da meleklerin gelck inşş bu ayy

insallah gelmezler cnm
aman gelirlersede birazcik surat tamam ondan sonra yola devam
ilk iki gün bende yerdemiydim göktemiydim bilemedim suratim sirke satiyordu
ama bugun daha iyiyim insallah gelicekler bebislerimiz pes etmek yok
dene bakalim cnm bizde care tükenmez

meg yumoşun çatlamış çatlamış hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun inş..............

ay inşallah olsun canım benim

bişey soriim sana,sende yumurtlama günlerinden sonra yumurtalıklarında bu şekilde basınç sıkışma gibi bişey hissetmiş miydin?

canım adetim 28 olması gerekiyor geçen adet dönemim 28 olmuştu içimde şüphede oldu birde diyorum bu ay tekrar doktoruma gitsem ban klomen ilacı verse bir senyi doldur diyor 4 ay kaldı senemi doldurmama

kızlar biz burda bugün bunun geyiğini yaptıktı;
adate yakın tripcanız
adet olunca hüzüncan
sora ovucan
ama heppp hunicanız

yani bence o ilaçtan evet..
2 ay yapmışlığım var daha önce ovucan.. herkes gibi yumurtlamada tek gün çift koyu çizgiyi görürdüm..
ama bu sefer

bende içiom ya oyzuden sordum ama bende daha tık yok sende bu ay ilk defa mı ıcıosun benım gıbı 1 cay bardaına 1 cay kasıgımı koyuyosun.. gordum masallah ovucanlardakı çift çizileri hadi insalllah megcik yaa

canım adetim 28 olması gerekiyor geçen adet dönemim 28 olmuştu içimde şüphede oldu birde diyorum bu ay tekrar doktoruma gitsem ban klomen ilacı verse bir senyi doldur diyor 4 ay kaldı senemi doldurmama

bat kaç yani?
beklenen adet tarihin ne?

klomenden önce başka şeyler var doğal yapılıcak..
kuru incir ye mesela sen..
eşin keçi boynuzu pekmezi içsin..
anlatsan kendini biraz :26:neler denedin? sorun var mı? kimde?

Son düzenleme:
ay inşallah olsun canım benim

bişey soriim sana,sende yumurtlama günlerinden sonra yumurtalıklarında bu şekilde basınç sıkışma gibi bişey hissetmiş miydin?

sor canım sor........

benimm yumurtam çatladıktan sonra çok sızım olmuştu sanki bi şey batıyor gibiydi .............
bir de bizim yumurta çatlamadan hiç halvet olmadı sonrasında oldu...........

kızlar öyle bir geçer zamanki den gözümü alamıyorum valla yazamadım şekerler nasılsınızz..

ztar canım üzme kendiniii..kırmızılar gelmeden umudunu kesmee.

merhaba azracım..bak ofluda bu ay içti hamile kaldı inşallah sande bu ay faydasını görürsün canımm..bu hayıtın tam olaarakk faydası ne canım kullanmak için illede adet düzensizliğimizin mi olması gerekk
bende başlıcam hele sende bi kullan
duygu canım nerelerdesinnn..sen gece geliyosun ben gece olmuyorum karşılaşamadık özledim heee
evet dpo13 te ateşin düşmüş ama yarınki ateşin de önemli belki yükselirrr..
olmazsada yola hep birlikte devamm şu hayıt hapından bizde mi kullansak ki kırmızılar gelirse..

azracım bende hayıt hapı ıctım bu ay ama az ıctım oyuzden bı ıse yaramadı bende
bu sefer bende adetın 1. veya 3.gunu ıcmeye baslıcam
ve dıger ay ovulasyonda cıft cızgı görmeden 5 gun öncesı ılıskı falan yapmıcam spermler daha guclu olur heralde

keske bu ayda hayıtı erken ıcseydım
neyse az kaldı adete zaten
hayırlısı

aslında neden içtiğimi bilmiyorum..
yumurta tembelliği falan yok ki bende..
içersen böyle 3 kere yumurtlarım işte

adetin 3. günü başladım..
12,13,14 de çift koyu çizgiyi gördüm ovucanda..
bugün yani 15. gün bıraktım içmeyi..
ovulasyonda silik çıktı çünkü bugün..
sende adete kadar değil,ovulasyonun sonun akadr iç.. bakma yazılanlara..

ben günde 2 defa içtim,yarım çay bardağına 1 tatlı kaşığı..

adet tarihim geçen ay 28 .10.2011 di ben pko yum 8 aylık evliyim doktora gittim adet düzenleme amaçlı duphaston verdi ve glukofen verdi glukofen yan etki yaptı migde arğrısı bende bıraktım doktor bir sene bekle diyo eşimde sorun yok 25 yaşındayım

Iyi akşamlarrr kızlaarr nasılsınııızzz??? Benim adet bitti çalışmalar başlıyorrrr :) Inşallah bu sefeeerrr olacakkkk

o kadar nasıl durdurtucaksın ki kocanı
benimki adetin bitmesini 8 gözle bekliyo..
ama doğru taktik.. bende buna çalışayım bidahaki aya..

bak o kadar alıştım ki gebe olamamaya,bi dahaki aya diyiveriyorum..
kaşarlandım iyice bu konuda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…