mrb kızlar ben dün yazmıştım ol kasığım ağrıyor diye çatlamamı aca diye bu gün sabah daha çok şiddetliydi acile gittim doktor en önce hamilelik var mı diye test yaptı yok muş dah sonra idrar tahlili yaptı meğer benim kasık ağrım kum dökmeden dolayımış serüm verdiler peki kızlar benim catlamam olduysa bu arada serüm bir sorun yaparmı tabi çatlama olduysa hiç sanmıyorum gene yok çatlama ama bir mücize olurasa diye soruyorum
yani bence o ilaçtan evet..
2 ay yapmışlığım var daha önce ovucan.. herkes gibi yumurtlamada tek gün çift koyu çizgiyi görürdüm..
ama bu sefer
az kaldı evt tatlımm ne bleym azracım yaa boyle garip bi rahatlık var üstümde yapcak daha çok şeyim var gerlerse gelirler batasıcalardıo içimdeki ses blmıorm gelnce bi hüzün kaplar belki ama cabucak atlatrm heralde ... içimbi his üzülme duygu dıo eblet gelck bekle dıo hadi inşş bakalımmm ...
ama bi dahaki ayyy preseedle dincz nasipse o zaman daha heyecnlı olurr heralde beklyşş
meg yumoşun çatlamış çatlamış hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun inş..............
yani bence o ilaçtan evet..
2 ay yapmışlığım var daha önce ovucan.. herkes gibi yumurtlamada tek gün çift koyu çizgiyi görürdüm..
ama bu sefer
canım adetim 28 olması gerekiyor geçen adet dönemim 28 olmuştu içimde şüphede oldu birde diyorum bu ay tekrar doktoruma gitsem ban klomen ilacı verse bir senyi doldur diyor 4 ay kaldı senemi doldurmama
ay inşallah olsun canım benim
bişey soriim sana,sende yumurtlama günlerinden sonra yumurtalıklarında bu şekilde basınç sıkışma gibi bişey hissetmiş miydin?
merhaba azracım..bak ofluda bu ay içti hamile kaldı inşallah sande bu ay faydasını görürsün canımm..bu hayıtın tam olaarakk faydası ne canım kullanmak için illede adet düzensizliğimizin mi olması gerekkiyi aksamlar kizlar
nasilsiniz
iki gündür dogru düzgün giremedim
hepinize tesekkür ediyorum bu arada yorumlariniz icin.
ben adetimin ilk günü hayit tohumu hapi icmeye basladim.
dejavu cnm bu arada annenin sonuclari yarin cikcakmis
ins hayirli haberler alirsiniz.
nagihan arkadasim tebrik ediyorum senide allah anali babali büyütsün ins.
sag salim kucagina alirsin ins bebisini.
duygu canım nerelerdesinnn..sen gece geliyosun ben gece olmuyorum karşılaşamadık özledim heeeslm kızlarrrrnberr anca girebldm bugun koştrmacadan valla megimm hadi çatlamş yumoşlarr hayırlı olsunn inşşş tutacak bu ayy yoksamm bebişler mi gelckk kısss bu kadar yumoşa hakknda hayırlısı inşş tatlımmm bebişine kavuş bu ayy inşşş sonra da bi gelrzz teker teker arkandann
bnm ateş düştü bugun yne bi yukselıo bi düşuo alştım artıknasip bu ay olmazsa diger ayy inşşş daha bi umutla bebişi beklemeye devamm üzülmek yokk gelrse dee
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bende içiom ya oyzuden sordum ama bende daha tık yok sende bu ay ilk defa mı ıcıosun benım gıbı 1 cay bardaına 1 cay kasıgımı koyuyosun.. gordum masallah ovucanlardakı çift çizileri hadi insalllah megcik yaa
kızlar biz burda bugün bunun geyiğini yaptıktı;
adate yakın tripcanız
adet olunca hüzüncan
sora ovucan
ama heppp hunicanız
Iyi akşamlarrr kızlaarr nasılsınııızzz??? Benim adet bitti çalışmalar başlıyorrrr :) Inşallah bu sefeeerrr olacakkkk
azracım bende hayıt hapı ıctım bu ay ama az ıctım oyuzden bı ıse yaramadı bende
bu sefer bende adetın 1. veya 3.gunu ıcmeye baslıcam
ve dıger ay ovulasyonda cıft cızgı görmeden 5 gun öncesı ılıskı falan yapmıcam spermler daha guclu olur heralde
keske bu ayda hayıtı erken ıcseydım
neyse az kaldı adete zaten
hayırlısı
evet benim hunican dönemimdeyim meselaaaaa...ovucandan çıktımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?