herkesler gitmis
kizlar bi bakin hele bu benim tablom
My Ovulation Chart
sizce daha devam etmeli miyiz halvete,
cizgimi cekmedi ff ama bence dun filan ymrtlamis olmam lazim,
sizce?
bu arada dejavu cum, Rabbim annene en kisa surede sifa versin ins, zeytinyagi bi cok derde deva, ins annene de faydasi olur.
cok fazla okuyamadim gecmisi, dizilerinizi izleyip gelin bana da bi akil fikir verin opuyorum hepinizi!!!
iyi aksamlar kizlar
nasilsiniz
iki gündür dogru düzgün giremedim
hepinize tesekkür ediyorum bu arada yorumlariniz icin.
ben adetimin ilk günü hayit tohumu hapi icmeye basladim.
dejavu cnm bu arada annenin sonuclari yarin cikcakmis
ins hayirli haberler alirsiniz.
nagihan arkadasim tebrik ediyorum senide allah anali babali büyütsün ins.
sag salim kucagina alirsin ins bebisini.
slm kızlarrrrnberr anca girebldm bugun koştrmacadan valla megimm hadi çatlamş yumoşlarr hayırlı olsunn inşşş tutacak bu ayy yoksamm bebişler mi gelckk kısss bu kadar yumoşa hakknda hayırlısı inşş tatlımmm bebişine kavuş bu ayy inşşş sonra da bi gelrzz teker teker arkandann
bnm ateş düştü bugun yne bi yukselıo bi düşuo alştım artıknasip bu ay olmazsa diger ayy inşşş daha bi umutla bebişi beklemeye devamm üzülmek yokk gelrse dee
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
heh iç canım bakalım şu hapı ben çok merak edyorum..
bu ay pas geçerse,bende içicem
duygucum evet sonunda silikleşti çizgim..
3 gün koyudan sora rahatladım valla..
senin ateş tablonda reglin 35.8 de başlamış..genel olarak o civarda adet gelir..
sen çizginin üstündesin bak hala
peşpeşeeeenşallahhh
kizlar benim gogus acim azaliyor.. hep oyle olur zaten adet olmadan once baslar acisi sonra yavas yavas azilir ve adet gunumde hic acim olmaz.. simdi yine acisi azaliyor.. ben bu ay yine tutturamadim sanirim.. moralim bozuldu yaa
ztarcım kendini dinleme diycem ama benim de bi gözüm burda,bi gözüm öyle bir geçer zaman kide,aklımda yumurtalıklarımda.. şiş gibi sanki..basınç var gibi..
en iyisi sallayalım ya,elimizde geleni yaptık.. bekleyelim..
napalım,birinden biri tutar inşallah..
tutucak da..
heh iç canım bakalım şu hapı ben çok merak edyorum..
bu ay pas geçerse,bende içicem
duygucum evet sonunda silikleşti çizgim..
3 gün koyudan sora rahatladım valla..
senin ateş tablonda reglin 35.8 de başlamış..genel olarak o civarda adet gelir..
sen çizginin üstündesin bak hala
peşpeşeeeenşallahhh
evet cnm deniyorum ben bakalim ilk iki ay cok iyi sonuclar veriyormus
ben almanyada yasiyorum biliyorsun sanirim
almanca forumlara bakdim burda da kullananlar cok hamile kalmak icin .adet sancilarina da iyi geliyormus
dogum kontrol hapi biraktiktan sonra düzensizlesen adetler icin doktorlar yaziyormus bu hapi düzene koyuyormus cunku regli
birde menapoza giren kadinlar icinde tavsiye ediliyormus bu hap cok yararli birseymis yani ins bakalim
biraz öncede digital ovulasyon testimi siparis ettim internetten full calisiyorum yola devam yani
duygucum ins atesin düsmez canim batada az kalmis eccük heyecan yaptirayim sana
halvettimi yaptımm yapptımm geldımm daha çift çizgiyi goremedım ben ama bu hafta içinde olmam lazım hadı hayırlısı bakalım
iyi sohbetler kızlar....
var mı yeni haberler?
bu gün durmadan midem bulandı
az önce iki lokma bişey yedim
çok şükür şimdi iyiyim.........
hayirlisi...
hala şansın var dıosn :44:ne bleym cnm ya kötüye alştrıorm kendimi sürprzz bşey olursa çok daha sevnrm hemmnasip bu işler eşime de soyledm dedm ateşim düştü hiçbi belrti de yok sanmıorm bu ay dedm ... kaç olması lazm gebe olmak için dıe soruo garbm astı biraz suratı bana dıo uzulme die ben gerçekten üzülmicem çünkü şu preseed var deneyecgm kırmızılar gelnce ilk iş onu alıcam herşey ii olcakk inşşş ...
evet cnm deniyorum ben bakalim ilk iki ay cok iyi sonuclar veriyormus
ben almanyada yasiyorum biliyorsun sanirim
almanca forumlara bakdim burda da kullananlar cok hamile kalmak icin .adet sancilarina da iyi geliyormus
dogum kontrol hapi biraktiktan sonra düzensizlesen adetler icin doktorlar yaziyormus bu hapi düzene koyuyormus cunku regli
birde menapoza giren kadinlar icinde tavsiye ediliyormus bu hap cok yararli birseymis yani ins bakalim
biraz öncede digital ovulasyon testimi siparis ettim internetten full calisiyorum yola devam yani
duygucum ins atesin düsmez canim batada az kalmis eccük heyecan yaptirayim sana
tabi ya yola devam..
tutturuncaya kadar bu böyle..
yeni planlar,kürler,haplar deniycez..
tutucak tutucak..
miyaba halvetlüm
naber gebişim prensesim
miyabaa megcikk...
sen uc gun mu yumurtladın o ilaçtanmı acaba
kizlar benim gogus acim azaliyor.. hep oyle olur zaten adet olmadan once baslar acisi sonra yavas yavas azilir ve adet gunumde hic acim olmaz.. simdi yine acisi azaliyor.. ben bu ay yine tutturamadim sanirim.. moralim bozuldu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?