Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet benim hunican dönemimdeyim meselaaaaa...ovucandan çıktımmm

mrb canım nasılsınnn ben yaklaşık4 gündür yumurtluyorum ne iş anlamadım yanaklarım yanıyor taki okadar folik asit ne içiyom acaba ondanmı uzayan akıntı buğünde geldiiii acaba yapsammı ufffff ya bu dakikalar boşamı geçiyorrrrr .bu kpss eylüldeymişya hamiş olursam ya sınav haftası doğrucak olsam naparım .. ya yine karışığıummm

Son düzenleme:

kızlar bende göğüslerimde kist var diye 3 ay boyunca hayıt hapı içmiştim kistlerim geçmedi ama hemen ilk denemede hamile kalmıştım tabi karnımda öldü ama hamile kalmada çok yardımcı yine 2 ay onsuz denedim olmadı bebiş şimdi yine aldım bu sefer içip denicem bakalımmm

bebek ıcın dersem durur
adet bıtınce yaparız sonrada 1 hafta beklerız
1 hafa olmasa bıle 4-5 gun
her gun yapıyoz ondan olmuyor galıba yaaa
ben 4 aydır ovulasyonda hergun yapıyom
bıde dıger turlu deneyeyım bakalım

bebısımız olcak 1 ay halvetsız durursak dersem bıle durur benım kocıs
o derece bebek ıstıyo

çok takmıyoruz ki gelsin bebelerimiz.............
bak canıım benimki 10.ay oldu her şey nasip kısmet........

yaaaa keske bende hemen adet baslayınca ıcseydım yaaa
olsun salı gunu adet olcam hemen baslarım ınsallah ıse yarar

benımde cok tanıdıgım var bu hap ıle hamıs olan

merhaba cnm hosgeldin
cnm düzensiz adet görenler icin birebirmis
yumurtlama periyodunu düzenliyormus
adet sancisi cekiyorsun ya mesala o sancilara iyi geliyormus
gögüs hassasiyeti cekenler icin adet stresi icin
birde dogum kontrol hapini biraktiktan sonra vücudu tekrar eski haline getirmek icin
en önemli özelligi hormon dengesizligini düzenliyormus cnm

haykolik, meg+, aysunayy, guis, hilal19, 88prenses22, dhc83, duygucaa, yesil33, yagmurdamlasi26, pieces, gulnevam, azra2424
maşşşallah maşşşallah

inşalllahh hepımızınn nurr topuu gibiii bebişlerii olurr

bende bende bendeeeeee

kaçıncı günündesin uzayan akıntın varsa kaçırma canım bugünü de yarın sabah halveti yapın olmazsada bugn geceyi kaçrma bence...
taa oraları düşünme canımm..bebiş gelsinde kısmetiiyle gelir merak etme takma oraları
evet bende çıktım bugün ovucan döneminden,hunicana geçiş ettim

bundan sonraki döneme geçmeden giiğğbecan dönemine geçeriz inşallah megggg:
52:

haykolik, meg+, aysunayy, guis, hilal19, 88prenses22, dhc83, duygucaa, yesil33, yagmurdamlasi26, pieces, gulnevam, azra2424
maşşşallah maşşşallah

inşallah haykolik allah isteyen herkese versin

canım adet sancısından dolayı o sancıyı çekerken doğum yapsam da az canım yanar die söyleniyorum öylede zaten ölüyorum resmennn yıllardır ecz.satılıyosa alayımda içiyim hayıt hapından valla dünyayla bağlarım kopuyo inan 2 gün falannn ..yıllardır boşunamı çektimmm yaaaaaa.bilseydm içerdim

aysunmmmm cnm bnmmmm aslnda fırsat bulnca gündüz de grıorm ama hiç fırsat bulamadım bugun gündüz grmeye hep bi koştrmaca ya sorma valla tabii cnm yaa olmazsa daa daha denicgmzz çok şeyy varrr cnm yaa kullanlm da adetler düzenli hormonlara baktırlarlı oldu baya ama onlarda da yoktu bi sıkntı bi ara ben de düşndm bu hapı ama şimdi karrrszm bak preseed kullanlm bizz bi de eşlere başka yapılck bşeyler araştrlm mesela ben su sade kahve olayını denicm bu ay halvettn bi saat once sert bi türk kahvesi içrcm kocişe bu iimiş harekt için hadi bakalımm bu ay olmazsa diger ayaa bombaa gibi hazırrr olczz inşşş...

Son düzenleme:
maşşşallah maşşşallah

AMİNNNNNNN

hepimizin topikçene inşallahhh

maşşşallah maşşşallah

inşallah haykolik allah isteyen herkese versin

canim ben kirmizilari görür görmez hemen ilk günü basladim
belkide hamissindir cnm ins kirmizlar gelmezde
gelirsede hemen adetinin ilk günü basla cnm icmeye ben öyle yaptim ne sancim var ne birseyim
normalinde beni mahvediyor karin sancisi herzaman agri kesici alirdim bu ay gerek kalmadi o hapi icince

Maşşşallah maşşşallah

Inşalllahh hepımızınn nurr topuu gibiii bebişlerii olurr

ınşallah canım Allah olmayan herkese nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…