Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hahaah süperrr canimmmm

süperrrrrr

ayyy kızlar pc bi kapandı açamadım çok ısınmış galiba yine gidersem bilinki pc göçtü

anladım canımm bu saydıkların yok bende adet sancım yok..düzensizliğim yok. vs vs içmeyeyim ben ozaman öyle mi:44:

he canım azra da dedi şimdi adet düzensizliği ağrısı falan olanlar içiomuş hayıtı sanırım..:44:neyse dediğin gibi bizim iş kocişlerde onlara uygulayacak bişeyler bulmak lazım...incir keçiboynuzu zaten devam başka şeylerde buluruz...preesed de olur..ay işe yarıyolardır heralde..

tamam canim
bende onu sorcakdim zaten sizlere napayim diye
aklima getirmen iyi oldu
zararli mi oluyormus cnm mesela diyelim hamile kaldin hapi icersen?

içinde gebelık kategorisi x yazıyor
ferdayada dr hamıs oldugunu ögrenınce bırak demıs
ovulasyondan sonra gerek yok zaten olan olmustur dıye bırakalım
ben bu ay ovulasyona cok yakın basladım ve bıtıncede bıraktım ama dıger ay senın dıbı yapcam 1.gun baslıcam

yumurtan catlasın 1-2 gun ıc bırak

ben cıkıyorum kızlarr hepınızee iyi aksamlarr sızlerı sevıyorumm pek yazamasamda okuyorum oda bana yetiyorr haydınnn bol bol halvetlerr

Bu değerlerden anlayan var mı????

Arkadaşlar adetin 3.günü bu testleri yaptırdım anlayan var mı sonuç nasıl ben bir şey anlamadım da???
1yıldır bebeğimiz olmuyor onun için yaptırdım.

estradiol(e2) 56
fsh 7.98
Lh 3.48
serbest t3 2.8
serbest t4 0.69
tsh 1.42

aysuncuğummm biliyosun sen 2,bebişi düşünüyorum emremirim ban a bioraythm baktı kasım ayı için 30 kasım nötr dedii biraz o var biraz da işte acaba kps ye denk gelirse korkum var o yüzden karışığımmm ya erkek bebek günlerim aralık ayında da kasımda erkek bebeğe yatkın diye söyledii aman rabbim iyisini bilirrr..

yağmurcum sen 14. gün yumurtlamışsın,15. gün çatlamış..
1 sabah halveti daha yapın bence..

yalnız o dereceler nasıl yazılmış öyle?

canim grafigin altinda view in celcius yapabilirsin,
bizim burda fahrenheit kullaniliyor sicaklik olcumu icin,
yol birimi km degil mil.
boyle ayri bi dunyada yasiyoruz iste :)

neysem, tamam o zaman bugun aksam bi da yapalim,
cunkum sabah yapamiyoruz.. zor oluyor..

ya bu hayit hapi da cok ilgimi cekti.. bi bakayim eczanede var miymis..
duygucaa sen bence yarin gelmezlerse bi test yapabilirsin, 8dpo da bile cikabiliyor, senin 14 olmus olcak, ki bat olmus oluyor sanirsam.
hadi hayirlisi, insallah iyi haberler aliriz, gunu yaklasanlardan, ztar, dhc83 ve duyguca..

ozaman icme canim sen cünkü adet düzensizligi yasayanlar icin bu hap
sancinda yokmus masallah

tamam canim tesekkür ederim aydinlattigin icin
evet cnm sende öyle yap hem erken baslamis olursun

ayyyyyyyy
benım gunum yaklasıyor dımı
adet olunca bu sefer aglamayayım dıyorum
görmezden geleyım
tıpa falan mı yapsam yaaa

evtt hadii bşeylerr daha araştıralımmm kocişler içinn şu çakşır tozunu ne zaman soylesem kocaman bi hayırrr alıorm nedense :44:başka nelerr bulablrzz bi araştırayımm bakayımmm

tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ahey aheyyyyyyyyyyyyyyy dimtis dimtiss

canım .ozaman ocak şubat gibi başlayabilirsiniz bebek çalışmalarına amaa işte istediğimiz ay hemen de olmuyor ki..bsk biz 6 ay önce istedik bugüne kadar geldik..ben riske atma derim aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…