sabah burdayım tatlımm hemen koyarım ölçncee düşsünler cnm elbet bi ayy tavanda gezckk ateşlerrr sonra daa gelceeek bebişlerrrrrrr
tavanda gezckk ateşlerrr sonra daa gelceeek bebişlerrrrrrrtavanda gezckk ateşlerrr sonra daa gelceeek bebişlerrrrrrr bestem nasıl olmşş kızlarrrrrrrrrrr
sabah burdayım tatlımm hemen koyarım ölçncee düşsünler cnm elbet bi ayy tavanda gezckk ateşlerrr sonra daa gelceeek bebişlerrrrrrr
tavanda gezckk ateşlerrr sonra daa gelceeek bebişlerrrrrrrtavanda gezckk ateşlerrr sonra daa gelceeek bebişlerrrrrrr bestem nasıl olmşş kızlarrrrrrrrrrr
anladım canımm bu saydıkların yok bende adet sancım yok..düzensizliğim yok. vs vs içmeyeyim ben ozaman öyle mi:44:merhaba cnm hosgeldin
cnm düzensiz adet görenler icin birebirmis
yumurtlama periyodunu düzenliyormus
adet sancisi cekiyorsun ya mesala o sancilara iyi geliyormus
gögüs hassasiyeti cekenler icin adet stresi icin
birde dogum kontrol hapini biraktiktan sonra vücudu tekrar eski haline getirmek icin
en önemli özelligi hormon dengesizligini düzenliyormus cnm
aysunmmmm cnm bnmmmmaslnda fırsat bulnca gündüz de grıorm ama hiç fırsat bulamadım bugun gündüz grmeye hep bi koştrmaca ya sorma valla tabii cnm yaa olmazsa daa daha denicgmzz çok şeyy varrr cnm yaa kullanlm da adetler düzenli hormonlara baktırlarlı oldu baya ama onlarda da yoktu bi sıkntı bi ara ben de düşndm bu hapı ama şimdi karrrszm bak preseed kullanlm bizz bi de eşlere başka yapılck bşeyler araştrlm mesela ben su sade kahve olayını denicm bu ay halvettn bi saat once sert bi türk kahvesi içrcm kocişe bu iimiş harekt için hadi bakalımm bu ay olmazsa diger ayaa bombaa gibi hazırrr olczz inşşş...
tamam canim
bende onu sorcakdim zaten sizlere napayim diye
aklima getirmen iyi oldu
zararli mi oluyormus cnm mesela diyelim hamile kaldin hapi icersen?
hahaah süperrr canimmmm
süperrrrrr
ben cıkıyorum kızlarr hepınızee iyi aksamlarr sızlerı sevıyorumm pek yazamasamda okuyorum oda bana yetiyorr haydınnn bol bol halvetlerr
yağmurcum sen 14. gün yumurtlamışsın,15. gün çatlamış..
1 sabah halveti daha yapın bence..
yalnız o dereceler nasıl yazılmış öyle?
ayyy kızlar pc bi kapandı açamadım çok ısınmış galiba yine gidersem bilinki pc göçtü
anladım canımm bu saydıkların yok bende adet sancım yok..düzensizliğim yok. vs vs içmeyeyim ben ozaman öyle mi:44:
he canım azra da dedi şimdi adet düzensizliği ağrısı falan olanlar içiomuş hayıtı sanırım..:44:neyse dediğin gibi bizim iş kocişlerde onlara uygulayacak bişeyler bulmak lazım...incir keçiboynuzu zaten devam başka şeylerde buluruz...preesed de olur..ay işe yarıyolardır heralde..
içinde gebelık kategorisi x yazıyor
ferdayada dr hamıs oldugunu ögrenınce bırak demıs
ovulasyondan sonra gerek yok zaten olan olmustur dıye bırakalım
ben bu ay ovulasyona cok yakın basladım ve bıtıncede bıraktım ama dıger ay senın dıbı yapcam 1.gun baslıcam
yumurtan catlasın 1-2 gun ıc bırak
canim grafigin altinda view in celcius yapabilirsin,
bizim burda fahrenheit kullaniliyor sicaklik olcumu icin,
yol birimi km degil mil.
boyle ayri bi dunyada yasiyoruz iste :)
neysem, tamam o zaman bugun aksam bi da yapalim,
cunkum sabah yapamiyoruz.. zor oluyor..
ya bu hayit hapi da cok ilgimi cekti.. bi bakayim eczanede var miymis..
duygucaa sen bence yarin gelmezlerse bi test yapabilirsin, 8dpo da bile cikabiliyor, senin 14 olmus olcak, ki bat olmus oluyor sanirsam.
hadi hayirlisi, insallah iyi haberler aliriz, gunu yaklasanlardan, ztar, dhc83 ve duyguca..
ben cıkıyorum kızlarr hepınızee iyi aksamlarr sızlerı sevıyorumm pek yazamasamda okuyorum oda bana yetiyorr haydınnn bol bol halvetlerr
ayyy kızlar pc bi kapandı açamadım çok ısınmış galiba yine gidersem bilinki pc göçtü
anladım canımm bu saydıkların yok bende adet sancım yok..düzensizliğim yok. vs vs içmeyeyim ben ozaman öyle mi:44:
he canım azra da dedi şimdi adet düzensizliği ağrısı falan olanlar içiomuş hayıtı sanırım..:44:neyse dediğin gibi bizim iş kocişlerde onlara uygulayacak bişeyler bulmak lazım...incir keçiboynuzu zaten devam başka şeylerde buluruz...preesed de olur..ay işe yarıyolardır heralde..
bundan sonraaa boylevallaaa herdaim hunicann olcamm bennn
tavanda gezckk ateşlerrr sonra daa gelceeek bebişlerrrrrrr tavanda gezckk ateşlerrr sonra daa gelceeek bebişlerrrrrrr tavanda gezckk ateşlerrr sonra daa gelceeek bebişlerrrrrrr lalalalalalaalalal
duygucum şahane beste
tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ahey aheyyyyyyyyyyyyyyy dimtis dimtiss
aysuncuğummm biliyosun sen 2,bebişi düşünüyorum emremirim ban a bioraythm baktı kasım ayı için 30 kasım nötr dedii biraz o var biraz da işte acaba kps ye denk gelirse korkum var o yüzden karışığımmm ya erkek bebek günlerim aralık ayında da kasımda erkek bebeğe yatkın diye söyledii aman rabbim iyisini bilirrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?