Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tavannn yapsın ateşlerrr sonra gelsinn bebişlerrrr

gelmezse de bitmediya kürlerrrrrrrrrrrrrrrrr,,,keçiboynuzu incirlerrrrrrrrrr

elbet gelecek bu arsiz veletlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

elbet gelecek bu arsiz veletlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ağlaaaaammmaaaaaakkkkkk yooooooooookkkkkkkkkkkkk.gülmeeeekkkkkk vaaaaarrrrrrrr

en sonundaaaaaa bebişleriiiiiiiiiiiii sallllaaaammaaaaaak vaaaaarrrrrrr
en sonunnnndaaaaa bebişllleeeeriii salllllaaammaaaaak vaaaaaaaarrrrrrrr

şarkımızıııı derledmm kızlarrrrr hemen de pcme kaydedıormm bugunlerin hatrınaaa saklıcammm süperizzz ya şarkımızzzz süperrrrrrrrrr

Son düzenleme:
hilal sıkma canını canımmmmm...herkes soruyo haklısınn bana da soruyolar bi ara bunaltıyorlardı çokkk ama artık takmıyorumm..
herkesin dediğine bakarsak stresten düğümlenirizz valla ...takma kimseleriii canım benim kimsenin seni üzmesine izin vermee..düşünmüyorum dee..kısmet deee geçiştir herkesi.. sıkma canını elbet gelecek bizim bebelerrr.

o senin harikaligin bebem

sisi sefiyoommmmmm

çok sevdim çokkkkkkkkkkkkkk harikayızzzzzzzzz...ee bestede yaptık artık gelir heralde bu bebelerrrrrrrrrr bu bebelerrrrrrrr

korkarım artık hep böle konuşcaz

bizde seni sefiyozzzzzzzzzzzzzzzz

slm yavrular
keyifler yerinde maşallahhhhhhhhhhhh
Allah bozmasın

çok sevdim çokkkkkkkkkkkkkk harikayızzzzzzzzz...ee bestede yaptık artık gelir heralde bu bebelerrrrrrrrrr bu bebelerrrrrrrr

korkarım artık hep böle konuşcaz

vallaa yaaa tmm artık kırdık ama yok kırmadan normal bi şeklde beklnmıo şu bebişlerr alınn işte size hunili annişlerrr siz istednzzz amaaaa bebişlerrrr

kızlar ıyı geceler ıns hepnız tez zamanda anne olursunuz suan ıcım o kadar daralıyo kı aglamak ıstyrum
1.5 sene boyunca vajınusmus belası ıle ugrastım sonunda yendım 3 ayım bıtıyo hala anne olamadım benle dugunu olanlarn hepsının bebgı oldu dusundukce neffess
alamıyorummm ve adetım gun sayarken test yapmak ıcın 10 gun erken oldummm ben ne zman anne olacammmmmmmmmmmmm dun gecede ruyamda erkek cocugu dogurmustum ve bakara suresını okuttruyodum

offff tam sohbetin en güzel yerinde benim kocişten sinyal geldiii haydiiiiii artık yeterrrr...

kalk şu pc den artık yeterrrrrrrrr artık yeterrrrrrrrr artık yeterrrrrrr

sizi seviyorum kızlarr kendinize iyi bakın canlarımmmmm yarın görüşmek üzere

duygu,,dhc yükselsin ateşlerrrr

doğru söylüyosun cnm ama içimden ahh ahhh diyorum yok derken.bu ay umutlandım baya bakalım görcez bu hafta ak mı kara mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…