Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canım erken menepoz dedi doktor aşılama bile yapılmadan direk tüp bebeğe geçildi oda olmadı hastane de tedaviyi kesti

yaaa ben geldim ama herkesler gitmişş

cocacım geldi yemek hazrliim geliyorum birazdan..ara ara bakarım öpüyorummmmm..meg cnm bu arada hayırlı olsun rastgelsin halvetler inşalaaaaahhhh

cocacım geldi yemek hazrliim geliyorum birazdan..ara ara bakarım öpüyorummmmm..meg cnm bu arada hayırlı olsun rastgelsin halvetler inşalaaaaahhhh

ah canım ya çoookk sağolllll

rastgelir inşallahhh

kolay gelsin sana kuzum

elma şekerimle yatıyoruz kuşummmmm bende fazla giremiyorum işler yoğun çıkıyorum hemen özledimmm kzı seni bittimi adet halvete start verdinmi?

elma şekerini sevem ayyy bebik o ya bebikk maşallahhhh
gece yapın kız yatarkenuyu öyle sabaha kadar
bu ay sendende bekliyorum hürremimmmmmmmmmmm

ben kocamı uyutup kalkıp oturuyorum ya derinim,nasssı yatiim ki :86: 11de
ya tutacağı varsa tutar zaten..:92:

elma şekerini sevem ayyy bebik o ya bebikk maşallahhhh

ben kocamı uyutup kalkıp oturuyorum ya derinim,nasssı yatiim ki :86: 11de
ya tutacağı varsa tutar zaten..:92:

doğru diyorsun kuşum ama sen yinede kocana de ilişki bittikten sonra hemen çıkmasın3-4 dak. kalsın bir yarım saatte olsa uzanmaya bak tammammı canımmmmm inşallah hepimiz sağlıklı bebikler dünyaya getireceğiz inanıyorum ben
bu topicteki herkes hamile kalacak

derincim yorma kendini kocanın sözünü dinle elma şekerine ve kendine çook iyi bak

sağol canım
benim bebeğim daha ufak olduğu için kesesi gözükmüyor 5, haftadan sonra gözükürmüş benim meleğim şuanda kendine yuva yapıyor o yüzden bende bütün işlerden elimi eteğimi çektim hiçbirşey yapmıyorum herşeyi kocama yaptırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…