Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar sizden bişi istiycem..gelim burada bebişlerimize isim önerileri alalım...benm eşimin ismi suat bnmde birsen..ilk hecelerimizden kızmzn ismi çktı.yani birsu..şimdilik elimde sadece bu var.oğlana isim bulamadık..

canım üzülme sakın...kısmet başka zamana hayatım.inşallah Rabbim gönlümüze göre verecek bizimde.kucağımz boş kalmayacak hayırlısıyla

hayırlısı böyleymiş demek ki canımmm...
zamanı geldiğinde hepimizin olacak inş...

adet olsaydım rahatlıcaktım ama anlamadım neden olmadıgımı kaç aydır gecikme yaşamadım hiçç...

iyiyim demetcim sen nasılsın??
dün akşam eşim görevdeydi lojmandan bir kaç arkadasın eşide yoktu bende toplandıkk..
baya gec saatte kadar oturduk o yüzden gelemedim cnm...

iyiyim demetcim sen nasılsın??
dün akşam eşim görevdeydi lojmandan bir kaç arkadasın eşide yoktu bende toplandıkk..
baya gec saatte kadar oturduk o yüzden gelemedim cnm...

Anladın cnm benim. Hala adet olmamışsın allah allah ya başka bir doktora daha mı gitsen acaba canım ya?

hayırlısı böyleymiş demek ki canımmm...
zamanı geldiğinde hepimizin olacak inş...

adet olsaydım rahatlıcaktım ama anlamadım neden olmadıgımı kaç aydır gecikme yaşamadım hiçç...

canım belki strestendir ya..ben klomen kullanrken ne zaman gecikse kist çkıyordu ama sen ilaçta kullanmıyorsun bildiğim kadarıyla değil mi??

kızlar selam ben geldimmm

sol tarafımdaki ağrı devam ediyor dün akşamda uyumadan önce belim ağrıdı azıcık

sizler nasılsınız ??

kızlar selam ben geldimmm

sol tarafımdaki ağrı devam ediyor dün akşamda uyumadan önce belim ağrıdı azıcık

sizler nasılsınız ??

Hoşgeldin canım. Bat geçti mi? Hadi bakalım hayırlısı inşallah bebişin tutunmuştur annesine sıkı sıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…