Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hepinizde hoşgeldiniiiiizzzzzz

nette yazan ovulasyon günlerim dün sona erdi ve o ağrı bulantı fln da geçti.yumurta çatladı mı sizce??Bugün 15. gün...bir de kızlar regle kadar gün aşırı devam ediyorum mantıklı demi

nette yazanmı lucky.15.günde çatlasada şansın devam ediyo bence sende yoğun bi şekilde devam et 2 gün daha derim.sonra azaltsanda olur...ayyyddeeee hayırlısı bakam sonu güzel olur inşalllaaahhhhhhhhh

nette yazanmı lucky.15.günde çatlasada şansın devam ediyo bence sende yoğun bi şekilde devam et 2 gün daha derim.sonra azaltsanda olur...ayyyddeeee hayırlısı bakam sonu güzel olur inşalllaaahhhhhhhhh
evet canım netteki hesaplama sonucu 15 20 haziran yazıyordu :)) Tamam canım devam gün aşırı

kızlar ben yumurtlama günümü nasıl hesaplayacağım 7nisan 10 mayıs 14haziranda regl oldum .adet gününden 14.gün öncesi deniyor ya düzensiz olduğu için nasıl hesaplayacağım

Son düzenleme:
helöööö batlarımm

ben tatildeyim ya,herzaman gelemiyorum..
ama özledim sizi

kızlar ben yumurtlama günümü nasıl hesaplayacağım 7nisan 10 mayıs 14haziranda regl oldum .adet gününden 14.gün öncesi deniyor ya düzensiz olduğu için nasıl hesaplayacağım

reglin bittikten itibaren,gün aşırı halvet yapın canım :92: regl olana kadar..(inşallah olmıcaksın temmuzda adet)

ses virin nen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…