Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ruyamı anlatayımda gıdeyım
okulda dogum ıznıne ayrılmıs bır öğretmen var
ama 1 ay falan calıstık beraber oyuzden samımıyetımız yok yanı
aklıma bıle gelmez
rüyamda eşimle onun evındeydım onların evını satın alıyorduk
ayyyyy hamıleya oo
onun evını satın alıyorsam ne bılıyım bendedemı bıseyler var dedım

hadı görururuz ögleden sonra gelırım

günaydın kızlarrrr benim bat 14 aralık umudumuz aralıkta :)

Günaydınlar bebiklerrrrr.
Dün akşam ne keyifli sohbetler olmuş öyle maşallah keyfinize
Ben hala regl olmadım, tabi test vs yapmadım hiç bir belirti yok çünkü.
Hatta sigarayı bıraktığımdan beri alkol vsde almamıştım. Dün kayınvalidemlerde yemeğe davet edildik, orda içtim bile
Bugün regl oldum oldum. Olmadım en erken cumartesi olmam lazım.:44:

ruyan çok guzel cnm inşş belki de müjdeli hbere delalettir :))hadi hayırlısı inşşş

günaydınnnn
ne çok kaynatmışsınız gece
oku oku bitmedi

şarkımızzz nasl ama cnmcm begendin miii

selamlarrrrrrr ay bu günler geçmiyo ya.dün gece de eşim beni gıdıklıyordu abarttı koltuktan düşcektim ki düştüm daha önceneyse yapma belki bi şey vardır dedim ne bana niye söylemedin fln heyecanlandı ay içim çok kötü oldu yaaaa.dedim yokta daha hastalığı bekliyorum fln:44:neyse sonra diziyi seyrettik fln yattık fln eşim yatakta sormazmı doktorun aynımı kalcak memnunmusun fln diye?dedim noluyoruz neden soruyosun şimdi bunları aklına gelmişşşş miş

merhaba duyguca,
ben yeniyim o yüzden aklıma takılanları böyle sorarak öğrenmeye çalışıyorum,şimdi bat ne demek ateşin önemi nedir? bilgilendirirsen sevinirim :)

Bat bidahaki adet tarihin ates olcmede hamissen atesin artiyo bata kadar takip ediyosun onemi bu

Hilallll testi tekrarlamadin mi yaaaa

Hurremin reklamlarini gordunuz mu pargalııııı boyun devrilsin emiii

gül güüllll

şimdi biz adete yakın tripcan oluyoruz,adet olunca hüzüncan....
sora gene yeni umut,neşe,yola devam yani..

iyi ki varsınız

ahhah hah çok güldümm ben şuan fena hunilerdeyim kızlar ne gelen var ne giden...
dün akşam gebelik testi yaptım nur topu gibi bir kırmızı çizikim oldu
Megcim Sen beni 4 Aralık a yaz halvetcanımmm
zaten suanda hiiiç bişey yok bende ara ara kasık agrılarım oluyor benim kırmızılar toplaşıyolar hiç beklemediğim bi anda süpriizzz dicekler heralde

Hain adam gitmiş yemek yemiş hem de çok sevdiğim bişey söylemim bebişlerimiz var burda.Benim de bebişim var adı 1.0
bircan kız o ,
Tamam işte 1- 0 gol olmuşşş kupa geliyor mu aceppp:94:

15. günüm ve 3 kez kopkuyu 2. çizginin ardından,bugün yani yumurtlamada 4. gün silikleşmiş ovucan..

Meg hayırlı olsun hadi sen gene de halvetcanı bırakma bir iki gün
koyu çizgiden sonra 1 gün daha süre gecmesi lazım galiba öyle diyodunuz bugün yarın filan devammm halvetcan güzeliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…