Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben devlet hastanesinde yapılmıyor die biliyorum özeller yapıyor.. bizde devlet hastanesinde gittigimizde biz yapmıyoruz özel hastaneler yapıyor demişlerdi..

:), ben sana her gün böyle dua ediyim o zaman.

ayyy evet canım hep böyle dua et olur mu

Sen burda kal daha çok şey öğrenirsin :))

çalışan insanın işi zor tabii,hafta sonu detaylı temızlık olması cok normal.

amasyada yasıyoruz
1 tane hastane var oda devlet
özel falan bısey yok
samsun a gıtmek gerekıyor
utkueslem gelsede sorsam ona onlar orda yaptırmıstı
tup bebek merkezındede bılerek kötu cıkarıyorlar dıyordu ferda
seyı yazmamıssın
salı gunu ılıskı oldu cumamı test vermemız gerekıyor ?

canım benim bildiğim devlet hasnesinde yapılmıyor.labarutuar varsa orda yaptırabilirsiniz canım.ürolojiye gitmesi gerekiyor.
ama ilk önce bir senin bat gününü bekleseydiniz.belki bebeiş vardır.

oflucummm çok çok tebrklerrr cnm kanda da çıkcak bebiş cnmm inşş... Sağlıcakla al inş kucagına daaa

cuma ve cumartesi uygun olur canım.

OoooffLLLLLLuuuuuu

bugün tebrik ederim ama yarın daha kocaman tebrik edeceğiz seni

oflucummm çok çok tebrklerrr cnm kanda da çıkcak bebiş cnmm inşş... Sağlıcakla al inş kucagına daaa

çok çoook teşekkür ederiiiiiiiiiiiimmmmmmm
İnşallah çıkar canım yaaa hala şüphe var içimde....
İNşallah SAĞlıklıca GElir MELEğim...

kızlar inanın her gün meryem suresini okuyorum ben 41.güne tamamlama sadece 6 gün kaldı...
her gece sizlere dua ediyorum...
RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH

megim benimde gözümün üstünde kaşım var bende gebemiyimkisürekli idrara çıkıyorum bu arada 1 saatte 4 -5kez fln buda gerçek bi belirtimidir

evt cnm en az üç gün perhiz ...tüp bebege oyle dıolar ben de duydum dedm lab yoksa ona gidin bari die ama samsunda vardır elbet ozel lablar bakalım googleden çıkar belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…