kolay gelsinn sana canımmmmkızlar bu arada demin tam kapıdan girdim kayınvalidem aradı havaalanına gidiyoruz dedi izmire geliyorlar daha bayramda birlikteydik 15 gün anca oldu yanibende kendimi yormıyım bikaç gün dikkat edeyim dedikçe iş çıkıyor evi temizlemem lazım ymekti alışverişti vs.vs eşime söyledim ben yaparım merak etme diyooo.şimdi burda kendi yazlıkları var ama muhtemelen 2 gün kızında 3 gün bizde kalırlar .ben daha davetimi yapmadan söyledi zaten birlikte olcaz ne güzel fln diye cuma bize geçiceklermiş ben nasıl test fln yapcam onlar burdayken elim ayağıma dolanır benim şimdiden stres yaptım
bebiş geliyooooo :)))))))))))))))))))))canım daha belli değil öylesine koydum :)
canım yarın alcam sonucu...
başka testlerde yapıldığı için..
e bide sağlık ocağı olduğu için sonucu geç alıcam yaniii yarınnnn....
ama bugün yine idrar testi yaptım
2008 de yaptırmış bikere varikosel 1 diyoinşallah faydası olmuştur canım.hangi vitaminleri kullanıyor birde dr mu verdi siz kendiniz mi aldınız.
bizde ocak ayında gideceğiz merkeze bakalım nasıl çıkacak.
sizde varikosel var mıydı canım benim eşimde var.biz ameliyattan biraz korkuyoruz çünkü daha kötü olma ihtimali var ben burda okumuştum birkaç tane.
eşim geçende diyor bana sen istersen ameliat olurum diye.ama ben istemiyorum.inşallahta gerek kalmaz.
korkma bebiş varrrrrrrrr :)))))))Eki Görüntüle 294058
bu 2 gün sonraki testim...
belirginleşmiş mi :26:
dua edin nolur korkuyorum yaa
merhaba kızlar ben yeni üye oldum
birşey soracağım size müsaitseniz ve cavaplarsanız çok sevineceğim,
benim yumurtlamam dün bitti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bugün test yaptım tek çizgi çıktı.
çok üzgünüm ağlıyorum üzüntüden.
acaba erken yapmış olabilir miyim testi???????????????????????????????
cnm kaçta öğrencen sonucu gerçi belli ama ben şimdiden tebrik edeyim
megim gene koparttın bizibu arada bu ayki ovucanları buldum dolapta seninkiyle aynı resmen tabi benim günlerim farklı
öğleden sonra alıcam 2 gündür uyku tutmuyoo :18::18:
İNŞALLLAHHHHHHHHHHH
RABBİM HERKESE VERSİNNNNNNNNN
merhaba kızlar ben yeni üye oldum
birşey soracağım size müsaitseniz ve cavaplarsanız çok sevineceğim,
benim yumurtlamam dün bitti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bugün test yaptım tek çizgi çıktı.
çok üzgünüm ağlıyorum üzüntüden.
acaba erken yapmış olabilir miyim testi???????????????????????????????
çıkmadıysa kesin hamilesin
sevgili arkadaşımm aramıza hoşgeldinn..yokk erken yapmamışsın hatta geç bile kalmışsınn ben olsam yumurtlamadan 2 gün önce yapardım daha net olsun diye ama ağlamaa şimdi incir kürümüz soğan kürümüz filan var onlardan uygularsın sende biz sana öğretirizz merak etmee allahın izniyle 2 aya kalmazz bırak gebe kalmayı doğurturuzz bile seni
tmm cnm onu uygulaylmmm
ben bi de sert bi kahve içircm halvettn once eşime... preseed hiç zararlı degl cnm hatta çook faydası var spermleri güçlendrıo ve haretklndrıoo dhcicim hiç uzulme daha yapcagımız çok şey var hiç üzülck bşey yokkkk butun yapcklarımız biter de olmaz o zaman hep beraber üzülelim ama şimdi degl... sabrın sonu selametttt gerçekten bu boyle cnm buna çook inanınıorm artıkkk...
vallaha billaha der misiniz.
ay çıldırıcam sevinçten sanırım.
cevabınız için çok teşekkür ederim..
benimde kasıklarımda sancı,memuşlarımda hassasiyet,karnımda şişlik,gaz,ağzımda değişik tat var ve ayrıca da kaşımın üstünde gözüm var..
biliyordum zaten hamile olduğumu hissetmiştim..
teşekkür ederim..
yalnız 2 ay erken değil mi doğurmak için :26::26::26::26::26::26::26:
AMİNNNN canım İNŞALLAH...amin cnm insallah
ama korkmana gerek yok hic bence sen gebesin
simdiden tebrikler sana canimmmmm
saglikli sihhatli evlat olsun ins.
çok merak ediyorum gerçektennn :))olmuşuzz zaten canım yarınki teferruat resmi belgesi gelecek.....
çok sağol canımmmmmcanım yaa vallahi çoooooookkkk sevindim
benimde kasıklarımda sancı,memuşlarımda hassasiyet,karnımda şişlik,gaz,ağzımda değişik tat var ve ayrıca da kaşımın üstünde gözüm var..
teşekkür ederim..
teşekkür ederim..
megim gene koparttın bizibu arada bu ayki ovucanları buldum dolapta seninkiyle aynı resmen tabi benim günlerim farklı
öyle bedava cvp yok önce öpücük alayim
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah.Bizi de an ara sıra dua et
kolay gelsinn sana canımmmm
en kaynanayı bizde yatılı düşünemiyorum
gece keser o beni
2008 de yaptırmış bikere varikosel 1 diyo
ama ameliyat düşünmüyoruz şimdilik
dr gerek yok demi,ş
zaten temmuza kadar deniyeceğiz ancak 1 yıl olacak ozaman
valla hamile kaldıkça arkadaşlarımız benim içime korku düşüyo
biz nezaöan kalıcaz diye
inşallah allah yüzümüze güler canım en kısa zamanda kalırız
tek yapabileceğimiz bol bol dua ve sabırla beklemek
selam kızlar... oflu şimdiden tebrik ederim seni..... bende dün rahim filmi çekindim anestezi ile tabi... sonuçları daha doktora göstermedim ama verdikleri kagıtta normal yazıyordu.. yarın doktora gösterecgiz umarım o kağıt beni yanıltmaz.. ve tüpler acıktır.. çektirenlerede vermişlermiydi o kağıttan.. bilen var mııııııııııııııııııııııııı???:18::18::18:
selam kızlar... oflu şimdiden tebrik ederim seni..... bende dün rahim filmi çekindim anestezi ile tabi... sonuçları daha doktora göstermedim ama verdikleri kagıtta normal yazıyordu.. yarın doktora gösterecgiz umarım o kağıt beni yanıltmaz.. ve tüpler acıktır.. çektirenlerede vermişlermiydi o kağıttan.. bilen var mııııııııııııııııııııııııı???:18::18::18:
evet canım uzulsek ne gelırkı elden
allahın dedıgı zaman olcak zaten
söyle 1 ay agla bebegın olcak deseler durmadan aglarım
canım ya ben sımdı eşime sperm testı yaptırtmak ıstıyorum
devlet hastanelerı yapıyormu
burda baska özel hastane falan yokda
hangı bölume gıtcek? bırde bız dun halvet yaptık cuma gunumu yaptırmazı gerekıyor?
bende sorun yok acaba ondamı var en azından ögrenelım rahatlayalım dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?