Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlarrr herkese slm 1 aya yakın yoktum misafirim vardı yurt dışından gittilerdün nete hiiç giremedim bu yüzden.
ve yarın itibari ile sıkı bi diyet ve spora başlıyorum çünki pcos denen hastalık kilo fazlalığı atılınca kayboluyomuş geçen yılda böle hamiş kalmıştım..
inşallh 6-7 kilo verip hamiş kalacağım diye umut diyorum yoksa iğne ilaç fayda etmiyor bana... kimler hamiş kimler şüpheli takip edemedim 3-5 gün olsa okuyacamda 1 ay olmuş neredeyse :)
umuyorum ki isteyen herkesss hamiştir olmayanlarda bu ay olur....

canlarımmm ben geldmmm naslsnzz ben iimm hava guzelll dolaşa dolaş geldm eve kırmızılar da geldi hiç onmli degll hemen preseedi alıorm siteyi açtım bileee yapacak çok şey var dahaa... umuda devammm

canım benım hosgeldın
hayırlısı olsun dıger aya ınsallah
benımde 5 gun sonra gelcek kırmızılar okadar hazırım yanı
aman gelsınler
bıdahakı ay bendemı alsam preseedi
hıc okumadım yorumları
eşimle bır konusayım belkı bende aralık ıcın alırım senın aldıgın sıteden

bu ay dedıgım taktıgı uygulayalım oldumu duygu
cıft cızgıden önce 3 gun halvet yok spermler guclensınler

preseed bır zaraı yok dımı ıyı arastırdın
ben surmem seyıme öle seyler ya korkarım
ama almayıda cok ıstedım sımdı

çıkmadıysa kesin hamilesin

:2::2::2::2::2:yaaaaaaaaa :2::2::2::2::2:neden geldilerki:2::2::2:hayırlısı olsun bitanem..hemen al o jel i belkide kısmetin ondadır

cnmm nurdancımm bnmm ben de ona inanıorm hiç üzülesim gelmıo inan ki hatta bi gun once gelmesi de çok ii oldu bekltmedn geldi ben de hemen hızlı bi şeklde siparişimi verrm gelr preseedm de hemenceckk bundan sonraki aylarda umudm çok fazla cnm biz kürlere başlayalı 40 gun oldu anca etki etmeye başladılar belki de o yuzden bu iki aydan pek umudum yoktu ama bundan sonnraki aylardan daha fazla umutluyummmm ii şeyler olck inşşşş ....

aynenn hilall puffy nin dediği gibi yapacaksınn ama çift çizgiyi görünce sevinçten kaynanamı sarılırsın yoksa deli gibi evde koşarmısın orasını kestiremedim

Eki Görüntüle 294058

bu 2 gün sonraki testim...
belirginleşmiş mi :26:
dua edin nolur korkuyorum yaa
süperrrrrrrrrrrr

kızlar bende istiyorum zaten yapmak evde rahat 5-6 tane vardır test ama daha önce başka bi topikte okudum şey beni çok etkillemişti
adet tarihi öncesi yapılan teste pozitif görüp sonra adeti 1hafta gecikip hastalananlar var yani bi nevi düşük oluyor ama erken yaparsan bunu biliyorsun için yanıyor yapmazsan adetim geç geldi stresten fln deyip geçiyorsun tüm korkum bunları yaşamamak

canlarımmm ben geldmmm naslsnzz ben iimm hava guzelll dolaşa dolaş geldm eve kırmızılar da geldi hiç onmli degll hemen preseedi alıorm siteyi açtım bileee yapacak çok şey var dahaa... umuda devammm

canım seni teselli etmeye gerek yok sen gayet rahatsın gördüğüm kadarıyla
inşallah bu ay hep birlikte haile kalıcaz canım

Eki Görüntüle 294058

bu 2 gün sonraki testim...
belirginleşmiş mi :26:
dua edin nolur korkuyorum yaa

canım sen baya baya hamilesin işte hiç korkma

sevgili arkadaşımm aramıza hoşgeldinn..yokk erken yapmamışsın hatta geç bile kalmışsınn ben olsam yumurtlamadan 2 gün önce yapardım daha net olsun diyeama ağlamaa şimdi incir kürümüz soğan kürümüz filan var onlardan uygularsın sendebiz sana öğretirizz merak etmeeallahın izniyle 2 aya kalmazz bırak gebe kalmayı doğurturuzz bile seni

öğleden sonra alıcam 2 gündür uyku tutmuyoo :18::18:
İNŞALLLAHHHHHHHHHHH
RABBİM HERKESE VERSİNNNNNNNNN

cnm kaçta öğrencen sonucu gerçi belli ama ben şimdiden tebrik edeyim

megim gene koparttın bizibu arada bu ayki ovucanları buldum dolapta seninkiyle aynı resmen tabi benim günlerim farklı

inşallahh canımm...kafa rahat olduktan sonra gerisi hiçç önemli değil ..

tmm cnm onu uygulaylmmm
ben bi de sert bi kahve içircm halvettn once eşime... preseed hiç zararlı degl cnm hatta çook faydası var spermleri güçlendrıo ve haretklndrıoo dhcicim hiç uzulme daha yapcagımız çok şey var hiç üzülck bşey yokkkk butun yapcklarımız biter de olmaz o zaman hep beraber üzülelim ama şimdi degl... sabrın sonu selametttt gerçekten bu boyle cnm buna çook inanınıorm artıkkk...

öyle bedava cvp yok önce öpücük alayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…