Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben de onu soracaktım tam ne isteyeceğim eczacıdan 9: düşünsene bir ovucan alabiler miyim ben dediğimi 9:

demeyesin diye önlem alıyoruz işte

Ovulasyon testi alabilir miyim acabaaa diyceksin canım:86:

hayırrrr hıc stress yok bebıs karnında
hersey normal dıcek doktor

zaten bi sıkıntı olmadığını bende hissediyorum..yani ağrı yok sızı yok kanama yok..herhalde bi sorun olsa belirti verirdi...bide ben sırf bu gebelik için işten ayrılmıştım biraz zor bi dönem olacak diye ..onun için çok canım sıkılıyodu bugün babam beni yanına işe aldı belki bundan sonrası daha güzel gider..en azından kafaya takmam hiçbişiyi.ee çalışma saati filanda yok sadece ücret sabit.kafama göre gidicem gelicem iştee.hayırlısı olsun bakalım..

hiç stres yapma cnm bebişin sımsıkı tutunuo sana cnm herşey yolnda bence mrk etme cnm senn

akşam 18:00 da randevum...gelince hemencik haber veririmm canlarımmmmmm.

ben de onu soracaktım tam ne isteyeceğim eczacıdan 9: düşünsene bir ovucan alabiler miyim ben dediğimi 9:

Eczacı da der ki "Siz KK'dan mı geliyorsunuz?Durun durun hatta Bebek Bekleyen Arkadaşlarım Buyrun Sohbete topiğinden misiniz?"

demeyesin diye önlem alıyoruz işte

Ovulasyon testi alabilir miyim acabaaa diyceksin canım:86:

GG demek canım gittigidiyor internet sitesinin kısaltılmışı.

yok yooook canım ben kesin malın önde gideniyim bak eşim bu gitti gidiyordan nerdeyse her hafta bişiy alır ne lüzumsa ama ben onun kısaltılmışı olabileceğini düşünmemiştim hiç demek oralarda satılıyormuş hımmm bi de benim için bişiy alsın bakalım ordan

Acayip şekilde genital bölgemde kaşıntı var, tatlı tatlı kaşınıyo. Bir an önce eve gitsemde şöyle bi yıkasam karbonatlı suyla. içim kaşınıyor ta.
Bu arada benimde kaşımın üstünde gözüm var, e çişimde geliyo, kaşıntıda var bende kesin hamişim galiba

9: ayyy o kadar da mal olamam heralde ama belli de olmaz hani önlem almakta fayda var tedbir iyidir....

ben öyle demek istemedim estağfurullah canım

Bilmediğinden öyle söyleme ihtimalini düşünmüştüm.

he bak özellikle kaşının üstünde gözünün olması lazım bu gibelik olayında..
varsa tamamdır

Eczacı da der ki "Siz KK'dan mı geliyorsunuz?Durun durun hatta Bebek Bekleyen Arkadaşlarım Buyrun Sohbete topiğinden misiniz?"

ben öyle demek istemedim estağfurullah canım

Bilmediğinden öyle söyleme ihtimalini düşünmüştüm.

yok be canımmm ciddiye alma sen onu biz eşimle birbirimize çok söyleriz bu mal olayını galiba biz malız mal mısın sen yaa ben malın önde gideniyim falan tipik laflarımızdandır

Allahım inanamıyorum genital bölgede kaşıntı,çişin gelmesi,kaşının üstünde gözün olması bunlar mikemmel belirtiler ve hamilesin tebrikler bak demişti dersin:86::86:

Son düzenleme:

Allahım inanamıyorum genital bölgede kaşıntı,çişin gelmesi,kaşının üstünde gözün olması bunlar mikemmel belirtiler ve hamilesin tebrikler bak demişti dersin:86::86:

Ne güzel bu ay topluca çalışıp sonuç almışızzzz. Yaşasın bize. Ben hemen bebek odası falan bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…