Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hı hı neolur neolmaz diye çantamızı falan hazırladım,üstümüde giyindim öyle oturuyorum,

en seksüü geceliğimi koydum hastanede giycem

Dr.muzun haberi var bizi bekliyor:86::86:

eeeeaaaallllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

özel mesajla sana GGdeki ovucan linkini attımdı,aldın mı?[/QUOTE]

EVET ALDIM TEŞEKKÜR EDERİM ....

kızlarrr kocısı aradım sımdı
çekıne çekıne cuma gınu ızınlısın test yaptırmaya gıtsene burda yapılıyormuymus sorsana dedım
ayyy yerım ben onu
aklımda zaten dedı sevgılım
ohhh rahatladımm

valla kendimi zor zaptediyorum erkenden test yapmamak için nerden yaptımki şu ovulasyonu beklenti yaptı bende yoksa öyle bekliycektim

Şeytana uyuyoruz işte her defasında

Şaka yapıyorum canım,heyecan yapmakta çok haklısın , yerınde hangimiz olsak bu durumda olurduk.

Beklemek çok iğrenç bir durum biliyorum

hu huuuuuuuuu kızlaaaaaaarrrrrrr..........

neşemiz bol olsun inş.........

aminnn
hunican günlerimizdeyiz ya olcek o kadan

Heyecan yapma kuzu bizim gibi rahat ol dimi kızlar

heeee

Halvetlu giğbe geldiii huuu

bu gece muhteşemde halvet varmiki acep

valla kendimi zor zaptediyorum erkenden test yapmamak için nerden yaptımki şu ovulasyonu beklenti yaptı bende yoksa öyle bekliycektim

yap 1 tane..
tek çıkarsa,gününü geçirince yaparsın?
inşallah vardır canım ya

Hoşgeldin canım benim nasılsın?

Baktımı yoksa eşin lekelere

Bakti bakti kicim basim temiz leke yok leke sebebim oldu geceden beriiii sozde pazara gitcektik dusa gircwm bekle dedim odada bitti pazar yalan oldu halvetluuu olduk yine bir ay kolumu kaldiramam artik ay utandim mi ne :))))))

Nasilsiniz kizlar.. valla yine test alip yapma isimi aklima girmeye basladi.. belirsizlik beni deli ediyor.. hele ki bata 2-3 gun kaldiysa..
ya bide ben cok sIkIlgan bi insanim daha ne kadar 12-14-16 ve ayaklar havaya bele yastik seklinde beklerim bilmiyorum.. esime dedim yani eger bu ay olmazsa akisina birakalim dedim.. o tabiki ayni fikirde degil ama bunaldim ben ya,, bat da yaklasinca ahanda hafakanlarim geldi iste

Peki alıştın mı KK'ya bizlere canım,özledin mi dün eve gidince bizi:86:

ben normalde eşimin eve gelince internete bağlanmasına bazen kızarım ama dün bende elimde telefon öyle okudum nolmuş kim ne yazmış mesela meg test yapacaktı onu merak ettim sonucunu baktım öyle yani alıştım eşim hayırdır diyor nette takılıyorsun anlattım gülüyor bana valla sohbet muhabbet çok güzel iyi geldiniz bana ama şimdi çıkacağım eve gitme vakti geldi görüşürüz yine inşlhh ....

hep gel,görüşürüüüüzzzz

aminnn
hunican günlerimizdeyiz ya olcek o kadan

heeee

bu gece muhteşemde halvet varmiki acep

yap 1 tane..
tek çıkarsa,gününü geçirince yaparsın?
inşallah vardır canım ya

Var meggilim boyu devrilsin paargali nigarnan annarsin yaaaa :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…