Nasilsiniz kizlar.. valla yine test alip yapma isimi aklima girmeye basladi.. belirsizlik beni deli ediyor.. hele ki bata 2-3 gun kaldiysa..
ya bide ben cok sIkIlgan bi insanim daha ne kadar 12-14-16 ve ayaklar havaya bele yastik seklinde beklerim bilmiyorum.. esime dedim yani eger bu ay olmazsa akisina birakalim dedim.. o tabiki ayni fikirde degil ama bunaldim ben ya,, bat da yaklasinca ahanda hafakanlarim geldi iste
Bakti bakti kicim basim temiz leke yok leke sebebim oldu geceden beriiii sozde pazara gitcektik dusa gircwm bekle dedim odada bitti pazar yalan oldu halvetluuu olduk yine bir ay kolumu kaldiramam artik ay utandim mi ne :))))))
Nasilsiniz kizlar.. valla yine test alip yapma isimi aklima girmeye basladi.. belirsizlik beni deli ediyor.. hele ki bata 2-3 gun kaldiysa..
ya bide ben cok sIkIlgan bi insanim daha ne kadar 12-14-16 ve ayaklar havaya bele yastik seklinde beklerim bilmiyorum.. esime dedim yani eger bu ay olmazsa akisina birakalim dedim.. o tabiki ayni fikirde degil ama bunaldim ben ya,, bat da yaklasinca ahanda hafakanlarim geldi iste
ben normalde eşimin eve gelince internete bağlanmasına bazen kızarım ama dün bende elimde telefon öyle okudum nolmuş kim ne yazmış mesela meg test yapacaktı onu merak ettim sonucunu baktım öyle yani alıştım eşim hayırdır diyor nette takılıyorsun anlattım gülüyor bana valla sohbet muhabbet çok güzel iyi geldiniz bana ama şimdi çıkacağım eve gitme vakti geldi görüşürüz yine inşlhh ....
canımmmmm
alma alma o zaman daha husran oluyor
adetı bekle
hem preseed kullandınya ınsallah faydasını görursun ayakları havaya dıkme ısıde bıter
bende cok utanıyordum basta
sımdı kocam alıstı hemen yastık getırıyor zaten o dönem o yastık yanımızda oluyor.o gıydırıyor
cok kötu cokkkk
hoşgeldin cnm sen sabahta halvetten gelmemişmiydin?
kızlarrr kocısı aradım sımdı
çekıne çekıne cuma gınu ızınlısın test yaptırmaya gıtsene burda yapılıyormuymus sorsana dedım
ayyy yerım ben onu
aklımda zaten dedı sevgılım
ohhh rahatladımm
seni bizden iyi kim anlayabilir acaba
gönder o gelenleri,dünkü gibi coş hadiiii
ne demiştin sen dün; bi banu alkan şarkısı mıydı neydi o
Ahh!Canım benim olmazmıyız,neler çektik hatırlamıyor musun:86:
Allah razı olsun şeker,hoşgeldin bu arada ,
sıyırdım sıyırdım başka açıklaması yok
vallahi maallah gamzecim.. ben hamile olmamama ragmen bizde bu kadar aksiyon yokEvet canim bu hafta azittim ben valla tamam dedim bir ay yok artik adama ayak parmagima bak desem tamam yani bebegi yapana kadar sanki lutfederdi simdi hazir bekliyo
ya ne bilim dhc cim Tr deki gibi olsa bu belirsizlikten kurtulmak icin hemen gidip kan testi yaptiririm.. burda varya o kadar kotu saglik sistemi bi gitsem kan testi icin kim bilir kac saat beklicem sonra da kim bilir ne kadar para isticekler.. onun icin evde test yapmam gerek.. en iyisi beklemek tabiki.. ayrica hic de sanmiyorum hamile oldugumu ama insan yine de ya olmussa diye dusunuyor.. ay cok daraldim ben
Pissshhhhhht! O afakanları hemen gönder.
Test mestta alma bekle canım,yapıncada içimiz rahatlamıyor biliyorsun.
İnan bizde bıktık ama neyapalım yapacak tek şey çalışmak ve dua etmek.
Stres herseyın düşmanı bunu unutma...
haydi topla kendini çıbık.
bu gun polikilinikteydim bi bayan geldi 1'5 yildir deniyoruz cocugumuz olmuyo dedi
vajinal usg ile tam bakiyodukki oda ne yolk kesesi bile olusmus
kiss sok oldu masada agliicakti nerdeyse
neyse bende cook sevindim onunla beraber
ogleden sonrada apartman komsum koridordada
ne oldu niye geldin dedim aksam midemden rahatsizlandim dedi acile gelmis
betasi 167 sabah tekrarlamislar 257
neyse eside ustelik ileri derecede varikosel
yumurtaya can veren rabbim banada ver dedim bende..
neyse allahim her dileyene ver
sonra tam mesai bitiyo bi kadin adetim gecikti dedi bi baktik
usg de 6 haftalik gebe nerde aldiricam bunu ben aldirmak istiyorum dedi
dogumlardan sonra kendini toplayamiyomus haspam
2 dogumu var topu topu..
bu gun polikilinikteydim bi bayan geldi 1'5 yildir deniyoruz cocugumuz olmuyo dedi
vajinal usg ile tam bakiyodukki oda ne yolk kesesi bile olusmus
kiss sok oldu masada agliicakti nerdeyse
neyse bende cook sevindim onunla beraber
ogleden sonrada apartman komsum koridordada
ne oldu niye geldin dedim aksam midemden rahatsizlandim dedi acile gelmis
betasi 167 sabah tekrarlamislar 257
neyse eside ustelik ileri derecede varikosel
yumurtaya can veren rabbim banada ver dedim bende..
neyse allahim her dileyene ver
sonra tam mesai bitiyo bi kadin adetim gecikti dedi bi baktik
usg de 6 haftalik gebe nerde aldiricam bunu ben aldirmak istiyorum dedi
dogumlardan sonra kendini toplayamiyomus haspam
2 dogumu var topu topu..
vallahi maallah gamzecim.. ben hamile olmamama ragmen bizde bu kadar aksiyon yok
canım ben 2.ve 3.ay kana gıttım
orda ayyy 1 gunmu gectı 10 gun bekleseydın demelerı benı delırtmıstı
sankı bedava yapıyor uyuz oldum ısın ne sanane dımı
sonra ıkısındede tlf actım sonuc ögrenmek ıcın sonucunuz negatıf dedılerya o daha buyuk yıkım oluyor
sankı benı tanıyorlar
onlardan okadar utandımkı
nıye utanıyorsam
rezıl oldum bana acıdılar sandım
asla ıdrar testınde cızgı görmeden kan agıtmemeye yemınlıyım artık gıdersemde oraya gıtmıcem
azcık daha sabret bat a az kaldı
Ztar sekerim bi ayda 26 gun halvet rekorum var yani bu aksiyon az bile bebegi tutturana kadar hic pas gecmemistik biz sonucta sistit olmustum o ayri konu tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?