haklisin vallahi acin halini tok ne bilsin derler benim halimi de en iyi siz bilirsiniz..
hamile kalamadim ama cok guzel kaldirtirim demistim sende banu alkana baglamistinn
tesekkur ederim brownim
bu zamana kadar gayet sakindim bi de insanin adeti yaklasinca da psikolojisi bir tuhaf oluo ya ondan heralde ya..
ama inan simdi daha iyiyim test almicam beklicem oh sefal olsun
Evet canim bu hafta azittim ben valla tamam dedim bir ay yok artik adama ayak parmagima bak desem tamam yani bebegi yapana kadar sanki lutfederdi simdi hazir bekliyo
Ztar sekerim bi ayda 26 gun halvet rekorum var yani bu aksiyon az bile bebegi tutturana kadar hic pas gecmemistik biz sonucta sistit olmustum o ayri konu tabi
Çok değil bende 4 gün önce cıldıracak gibiydim bekleyemıyordum.
Ne oldu sonunda bat 1 gün geçti test yaptım negatıfı gördüm agladım sızladım 1 saat sonrada regl oldum.
Yapmamak en iyisi ya insan 2 kere yıkılıyor
hehhhh şöööleeeeeee
bende ovucan topiğindeyim aylaaaaaaaaaaarrrrr önce (hani ben ovucan yapıyodum ya ben ve halaaa yapıyorum ya ben ovucan),
neyysem,bi kız dedi bende yapcam nası olcak falan,anlattım,başladı yapmaya..
ay hep silik çıkıyo ay neden koyulaşmadı ben yumurtlayamıom bile vs vs diyo..
sora bi 1 hafta sora bi geldi topiğe, bin gibeğyim diye..
yani sözün özü bende kaldırttıyorum çok güzel
canım ben 2.ve 3.ay kana gıttım
orda ayyy 1 gunmu gectı 10 gun bekleseydın demelerı benı delırtmıstı
sankı bedava yapıyor uyuz oldum ısın ne sanane dımı
sonra ıkısındede tlf actım sonuc ögrenmek ıcın sonucunuz negatıf dedılerya o daha buyuk yıkım oluyor
sankı benı tanıyorlar
onlardan okadar utandımkı
nıye utanıyorsam
rezıl oldum bana acıdılar sandım
asla ıdrar testınde cızgı görmeden kan agıtmemeye yemınlıyım artık gıdersemde oraya gıtmıcem
azcık daha sabret bat a az kaldı
ya iste beni negatifi gormek de korkutuyor ama asil mesele su yani ben o negatifi adetim bir gun gectikten sonra gormektense onceden gormeyi tercih ederim.. mesela gecen ay oye oldu dedim yani ha tamam negatif.. hemen kendimi onumuzdeki ayin halvetlerine hazirliyorum.. uzulsemde geciktikten sonraki gorulen negatif kaar olmuyor brownimm yapi iste
valla bravo diyorumhem gebesin hem halvete günde 2 kere devam bu bebek sana bol enerji verdi galiba patlama yapıyo
:86::86: zatrla ikiniz Allah rızası için benide kaldırttında göreyim sizi
18 eylül
20 ekim
21 kasım
Ben nezaman yımırtlıycam ,ne zaman halvet yapam diyin bana bi :26:
bel ağrısı gebelik için bir belirtimi kızlar ama 2 gün sürdü geçti
kızlar ben kaçıyorum kursa gitmem lazım ama şunu söyliyim ben test yapıcağım zamanda böyle kalabalık isterim bütün hunicanlar yanımda olsun lütfennnn
32 günde bir adet oluyosun..
bat 23 aralık
4 aralık-9 aralık arası halvet günleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?