Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bizde bu ay başladık çalışmalara 1 yıllık evliyiz ama yeni yeni artık çocuğumuz olsun istiyoruz bakalım kısmet inş kalmışımdır :) belirti hissetmedim nasıl hissedilirde bilmiyorum ama 2 gün şiddetli bel ağrısı çektim sizce bu bir belirti olabilirmi kızlar

haklisin vallahi acin halini tok ne bilsin derler benim halimi de en iyi siz bilirsiniz..

hamile kalamadim ama cok guzel kaldirtirim demistim sende banu alkana baglamistinn

hehhhh şöööleeeeeee

bende ovucan topiğindeyim aylaaaaaaaaaaarrrrr önce (hani ben ovucan yapıyodum ya ben ve halaaa yapıyorum ya ben ovucan ),
neyysem ,bi kız dedi bende yapcam nası olcak falan,anlattım,başladı yapmaya..
ay hep silik çıkıyo ay neden koyulaşmadı ben yumurtlayamıom bile vs vs diyo..
sora bi 1 hafta sora bi geldi topiğe, bin gibeğyim diye..

yani sözün özü bende kaldırttıyorum çok güzel

Son düzenleme:
tesekkur ederim brownim

bu zamana kadar gayet sakindim bi de insanin adeti yaklasinca da psikolojisi bir tuhaf oluo ya ondan heralde ya..

ama inan simdi daha iyiyim test almicam beklicem oh sefal olsun

Çok değil bende 4 gün önce cıldıracak gibiydim bekleyemıyordum.

Ne oldu sonunda bat 1 gün geçti test yaptım negatıfı gördüm agladım sızladım 1 saat sonrada regl oldum.

Yapmamak en iyisi ya insan 2 kere yıkılıyor

Evet canim bu hafta azittim ben valla tamam dedim bir ay yok artik adama ayak parmagima bak desem tamam yani bebegi yapana kadar sanki lutfederdi simdi hazir bekliyo

valla bravo diyorum hem gebesin hem halvete günde 2 kere devam bu bebek sana bol enerji verdi galiba patlama yapıyo

ya iste beni negatifi gormek de korkutuyor ama asil mesele su yani ben o negatifi adetim bir gun gectikten sonra gormektense onceden gormeyi tercih ederim.. mesela gecen ay oye oldu dedim yani ha tamam negatif.. hemen kendimi onumuzdeki ayin halvetlerine hazirliyorum.. uzulsemde geciktikten sonraki gorulen negatif kaar olmuyor brownimm yapi iste

:86::86: zatrla ikiniz Allah rızası için benide kaldırttında göreyim sizi

18 eylül

20 ekim

21 kasım

Ben nezaman yımırtlıycam ,ne zaman halvet yapam diyin bana bi :26:

bende bundan aylaaaaaarrrr önce,kana gitmiştim,ilk denememizdi..
sonuçiçin bekledim orda 1 saat.. sora geldi elinde sonuç kağıdıyla,ay üzülmeyiiinnnn ay bakın nolooorrrr ama sonuç negatif demişti..
bende gayri ihtiyari biz zaten istemiyoduk daha çocuk demiştim

Nediyim bilmiyorum ki bitanem

Yapsak bir türlü,yapmasak bir türlü...

:86::86: zatrla ikiniz Allah rızası için benide kaldırttında göreyim sizi

18 eylül

20 ekim

21 kasım

Ben nezaman yımırtlıycam ,ne zaman halvet yapam diyin bana bi :26:

32 günde bir adet oluyosun..
bat 23 aralık
4 aralık-9 aralık arası halvet günleri..

kızlar ben kaçıyorum kursa gitmem lazım ama şunu söyliyim ben test yapıcağım zamanda böyle kalabalık isterim bütün hunicanlar yanımda olsun lütfennnn

bel ağrısı gebelik için bir belirtimi kızlar ama 2 gün sürdü geçti

Ümitlenme,kendini fazla dinleme bence sonu üzücü oluyor daha yenıysen eger.

Tek başına bel ağrısıyla yola cıkamayız ki.:26:

32 günde bir adet oluyosun..
bat 23 aralık
4 aralık-9 aralık arası halvet günleri..

23 aralık demek

bazen aptal olduğumu düşünüyorum,hangi gün olduysam bata onuyazıyorum hey allahım ya

sonrada bat gectı sanıp hüsrana uğruyorum sagol bitanem ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…