benım kocıs bugun yok yalnızım ona göre kımse bıyere gıtmesın
cay yaptım geldım bende
ya her ay adete yakın dıger ayın halvet gunlerını belırlıyorum
bakın sımdı
16.veya 17.gun cıft cızgı göruyorum ozaman 6-9-12 ve cıft cızgıyı gördukten sonra halvet 16.gun görursem 17 gun halvet
5 gun dınlenmıs sperm
18.gun halvet
bıde böle denıycem
nasıl fıkır?
ovucanımda 4 tane kaldı ya adet olayımda alıyım barıı
ben anlamiyorumki o kadar ayrintili o islerden ya:44:
bende birazdan cikip gibelik testi alacam kararimi verdim adetime 2-3 gun var.. gorim rahatlim
erken testlerden dımı canım
al ozaman se bılırsın tabıkı
ama ozaman hemen gıt merak ettım sımdı ben
evet ilk cisim de olmucak ama bakicam yani..
pek merak etme canim negatif cikcak zaten
öle söleme ınsallah vardır
benım memeler okadar acıyorkı ustune yatamıyorum
bu agrı gecerse adet gelecek demek gecmesın yaa
iyi akşamlar kızlar
oflu hamileymişsin canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
Sana da iyi akşamlar hoşgeldin
programı beğendim iyi canım..ben de bu ay ovulasyon öncesi 3 gün halvet etmemeyi düşünüyorum canım..aynı senin gibi..benım kocıs bugun yok yalnızım ona göre kımse bıyere gıtmesın
cay yaptım geldım bende
ya her ay adete yakın dıger ayın halvet gunlerını belırlıyorum
bakın sımdı
16.veya 17.gun cıft cızgı göruyorum ozaman 6-9-12 ve cıft cızgıyı gördukten sonra halvet 16.gun görursem 17 gun halvet
5 gun dınlenmıs sperm
18.gun halvet
bıde böle denıycem
nasıl fıkır?
ovucanımda 4 tane kaldı ya adet olayımda alıyım barıı
ben anlamiyorumki o kadar ayrintili o islerden ya:44:
bende birazdan cikip gibelik testi alacam kararimi verdim adetime 2-3 gun var.. gorim rahatlim
programı beğendim iyi canım..ben de bu ay ovulasyon öncesi 3 gün halvet etmemeyi düşünüyorum canım..aynı senin gibi..
göğüslerin mi acıyo öyle yazmışşsınnn..inşallah geçmezz hamilelik belirtisi olabilir canım
aldın mı ztarrr canım bende çok merak ettim..ama bişi sorcam daha bata var senin..26-27 simi diyodunn
hee diodum.. bu 6 gun erkenden soyleyenlerden aldim.. su ana kadar hep dogru cikti.. su an 2-3 gunum var canim ya.. hatta adet takvimime gore 25 i.. belirsizlikten ya bakim de kurtulim.. aldim testimi ama su an cisim yok gelsin yapicam. ilk cisim olmucak da ama neyse:26:
programı beğendim iyi canım..ben de bu ay ovulasyon öncesi 3 gün halvet etmemeyi düşünüyorum canım..aynı senin gibi..
göğüslerin mi acıyo öyle yazmışşsınnn..inşallah geçmezz hamilelik belirtisi olabilir canım
canlarım ben duamı okuyum gelıyorum
sızınde ısımlerınızı tek tek söleyeyım
bence bana göre en büyük bebiş belirtisi göğüs acımasııı....hadi inşallah yola çıkmıştır bebişinn..evet canım felaket acıyorlar ustumu degıstırıken bıle
acısı gecerse adet gelıyor demek gecmezse:))))
evet sunu anladım ben 4 ayda hergun halvet edınce bebek olcak dıye bısey yok barı zamanında zevk alarak halvet edelım yumurtlama gunu
hee şu 7 gün falan önceden gösterenlerdennn inşallah çift çıkar ztar canımmm...meraktayım bekliorum ben seni burda..
su falan mı açsan gelir hemen yaff
ama çıkmazsa da üzülmee canım erken çünkü daha...
ay ne iyisin yaa..
bisey diyimmi baskasinin adina yapilan dualar kabul olurmus.. gunahsiz agizdan edilen dualar kabul oldugu icin mesela ben senin adina gunah isleyemeyecegime gore sana dua etsen o duam kabul olurmus. aslinda bu listedeki arkadaslar olarak hepimiz birbirimize dua etsek ne guzel olur..
benide unutma kuzummm Allah kabul etsinn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?