Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yok canım ya benım hep acır ama gecer sonra
sık sık ama kalıcı hasar bırakma
benımkını bırı sıksa havaya ucarım heralde
dun eşime sakın dokunma dıyordum
utandım

ben hep bıdahakı aya konsatre oluyorum ondan olmuyor benım bebegım galıba of puf

bu saatte girmek huyum değildir ama bi bakiim dedim size :)

ben resmen delirdim sanırım
önce ayva tatlısı ardında da şimdi fırında sütlaç yaptım güveçlere
hamile olursam ne hale gelicem bilmiyorum
gebe kalmadan aşerdim resmen

hamarat kızzzz
canım cektı
neysekı hamıs degılımm

afiyet olsun cicim.oh afiyet olsun.hiç öyle düşünme cnm canın ne isterse ye şimdi sonra hamile olunca bakarsın bulantın olur bnm gibi hiç bişi yiyemeyebilirsin..:))

acaba şu erken gebelik testlernden ben de mi alsam buldm gg de 23.90 5 adet... laboquıckin gebelk testi kagıt parçası resmn garip bi test :44:

dhc canım batına 5-6 gün var ve göğüslerin acıyooo..du bakalım ümitsizlik için erkennn..bata daha var.

ztar hala çişin gelmedi mi yaaa..meraktayım.. şimdi gideyim ben gelene kadar yapmış olursun belkim:13:

şimdi hürremi izlemeye gidiyorum ben çok heyecanlı bitmişti geçen hafta..

afiyet olsun cicim.oh afiyet olsun.hiç öyle düşünme cnm canın ne isterse ye şimdi sonra hamile olunca bakarsın bulantın olur bnm gibi hiç bişi yiyemeyebilirsin..:))

ahh ahh nerdeeeeeeeeee (((
valla bi hamile kalıyım hayırlısı ile ne isterim valla
kocişlede küsüm zaten dünden beri mutfağa kitledim kendimi hihiihiihih
habire mamalar yapıyorum sıkıntıdan :)

herkese merhabaaa,
kızlar bişey sorcam yaa kafam karıştı. bugün benim 14.günüm. 6.9.12.13.14. gün ovülasyon testi yaptım. hep silik çıktı, ama 12. gün biraz daha belirgindi ama tam değil yani diğer arkadaşların gibi kopkoyu çıkmadı hiç. dedim heralde gitgide koyulaşıyo ama 13.14.gün sanki daha silikleşti. ilk kez ovülasyon yapıyorm ama geçen aylara baktığımda 16.18.gün yumurtlamışım. genelde 14.gün yumurtlama derler ya ben bugün çok üşeniyorum halvete yaaa napsam sizce? daha yumurtlama olmamıştır dimi? sizde hiç oldumu çizgi beliginleşip sonra silikleşip sonradan tam koyu olması? cevap verirseniz çok seviniriiiim. ya bide ben öyle 4 saat fln tutamıyorumki tuvaletimi, bugün işten eve zor yetiştim valla tutuyım derken

ahh ahh nerdeeeeeeeeee (((
valla bi hamile kalıyım hayırlısı ile ne isterim valla
kocişlede küsüm zaten dünden beri mutfağa kitledim kendimi hihiihiihih
habire mamalar yapıyorum sıkıntıdan :)
küsme kocişe:)) lazım o sana ben de sıkılnca yemeğe sarardım aah nerde o ağız tadıyla yemek yediğim günler:)

kac gun erken gösterdıgı yazıyor mu?

gebeliğin başlangıcından sonra en erken 5-15 gün sonra tespit edilebilir dio

5-50 mIU/ml arasında değişen erken beta hCG gelişimini tespit etmektir.
ben bat gününe ya bi iki gun kala ya da bat gunu yaparım ama oyle karar aldım dayanablrsem

Son düzenleme:
:)))
alemsin yaaaa

hani şu 25 tl olandan mı aldın ?
eğer oysa valla erken gösteriyo arkadaşım yapmıştı oradan biliyorum :)

beş tane 23.90 cnm ama ..uygun yanii zaten normal geblk testleri 3.5 ,4 lira ben ggden aldım şimdi eczanelerde bi tanesi 20 çok pahalı onlar bu da işe yarıo bence alaylı adlı satıcıdan aldım yne laboquıcki aldgm yerdn....

kızlar kursuma gittim geldim benden sonra yazdıklarınızı da okudum sülümanda başlamış eşimde yolda

küsme kocişe:)) lazım o sana ben de sıkılnca yemeğe sarardım aah nerde o ağız tadıyla yemek yediğim günler:)
küstürmesin o da
annem de teyzemda aynı olmuş hamilelikte
kesin bende ööle olcam
annem bana hamileyken resmen aç kalmış :)
annem sööler bi gün ağlıyomuş açlıktan annemde almış onu ki aramızda 2 yaş var düşün:) pideciye götürmüş.parayı vermiş şuradan al ama karşı kaldırımdan yiyerek yürü diye :)
sonra eve gelincede yıkamış onu kokusu sinmiş diye :))))

anladım canım
gg de o da mı satılıyo yaaa
daha neler görücez :)
hadi hayırlısı sana canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…