Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende ondan almıştım hala da kullanıyorum

canım bende gg den laboquick 20 ovulasyon 6 gebelik testi sipariş verdim 22.70 aldım

ben de aldım laboquıckten ama onn gebelk testi çok garip ben bi kez kullanmştm blmıorm kullandnz mı kaset tipi degl resmen kibrit çöpü gibi bi kagıt ama ovulasyonu süper onu zaten kullanıorm ... bi de erken gebelk testini deneym dedm bakalm...

Allah razi olsun canim ztar deyince o gelir gelecegi yere insaallah
cisin geliyor yavas yavas kalkcam yapcam testi birazdan

canım benim aldığım kaset tipi öyle yazıyodu yanılmıyosam ... ovulasyonu ne sıklıkla kullanıyosun canım?

anladım canım
gg de o da mı satılıyo yaaa
daha neler görücez :)
hadi hayırlısı sana canım benim

gg de satılmayan yok valla bi de hemencck de gelıo ii ki var yoksa bu ovulasyon erken gebelk testleri falan acaip pahalı eczanlerde ordan alıoz ucuz ucuz ii oluo...

gg de satılmayan yok valla bi de hemencck de gelıo ii ki var yoksa bu ovulasyon erken gebelk testleri falan acaip pahalı eczanlerde ordan alıoz ucuz ucuz ii oluo...

o ne kiz gg ?? baksaniza benim ens on 16. gunum iliskim olmustu onun uzerinden bugun 10. gunum.. cok erken aslinda idrarda cikmasi mucize yani.. ama yumurtlamam 14. gun falandir sanirim ya da 15

canım benim aldığım kaset tipi öyle yazıyodu yanılmıyosam ... ovulasyonu ne sıklıkla kullanıyosun canım?

tmm ovulasyon oyle zaten ben gebeliği dıorm zaten o kaset tipi degl kampanyalılarda ...ovulasyonu adetin 10.günnde yapmaya başladım 11 12 de ddvm etmm cnm üç gün yaptım ardı ardına adet silkusuna göre degşıo dur ben sana bi topik göndereyim ozel msjla orda ovulasyon ile ilgli her bilgi mevcut...

o ne kiz gg ?? baksaniza benim ens on 16. gunum iliskim olmustu onun uzerinden bugun 10. gunum.. cok erken aslinda idrarda cikmasi mucize yani.. ama yumurtlamam 14. gun falandir sanirim ya da 15

çıkarmş cnm cnm ya gebelkten beş gun sonra çıkmaya başlar dıo baksna gg gittigidiyor cnm

peki memnunmusun canım ben aldım daha gelmedi bide daha hiç kullanmadım ovulasyon testini ilk defa kullancam nasıl yapıyosunuz siz ne sıklıkla?

evet cnm memnunum .kendi adet periyoduna uygun günde başlıyorsun testi yapmaya eğer düzensiz ise adetlerin adetin biter bitmez başlıycaksın işte sabah ilk idrarın olmıycak 4 saat sıvı yok üstünde yazıyo zati

çıkarmş cnm cnm ya gebelkten beş gun sonra çıkmaya başlar dıo baksna gg gittigidiyor cnm
benim yumurtlamami ben son iki aydir olcuyordum ya ilk ay 14 uydu sonraki ay 15 cikmisti. bu ay olcmedim ama muhtemelen aynidir adet tarihim cok oynamiyor cunku.. dolayisiyla adet tarihime 2-3 gun var.. ben yapsam cikar o zaman simdi. bak simdi heyecan basti yine negatif gorcem

çok sağol canım benimm gönder gönderrrr

şu var ama yaa yoksa da o zaman gerçeği öğrenmş olcan zaten ogrencksn erken ogrencen sadece ama varsa daa iki gun onceden alcn guzell hberii ayy ztar inşş vardır cnm benmm hadi yapp testii

sağol canım yaa bakalım gelsinde bi daha gelmedi size kaç günde geldi?

kizlaaaarrrr elim ayagim titriyor cok heyecanliyim ben ikinci cok silik bir cizgi gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…