Paspasın altındaki anahtarı ben buldum:)Sabah ilk idrarla testi yaptım (Bat 12 bu arada) tek çizgimi gördüm geri yattım.Kahvaltımı ettim huşu içinde,çaktırmıyorum ama üzüldüm.Erkenmi oldu acaba?
günaydın kaç gün gecikmiştın anlamadım
Gecikmeden yaptım bugün,yarın günüm aslında hatta 1-2 gün kayabilirde,meraktan yaptım ama tek çizgi,erken dimi daha dimi dimi dimi:)
tabii ki erken niye sabırsızlanıyorsun benim bildiğim adetiyin en az 8 gün geçmiş olması gerekiyor idrar testlerinde acele edersen moralin bozulur inş. adet olmazsında 20 haziranda görürsün çift çizgiyi
Ağzından bal damlıyor sağolasın ya akşam ufak tefek kasılmalar falan oldu iyice canım sıkılmıştı gerçi bu ilk deneme mucize beklememek lazım olmazsa önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)
hah işte rahatlat kendini ben ne testler yolladım çöpe hep tek çizgiydiler şimdi günüm geçtimi diye düşünmüyorum bile
3 sene az bir zaman değil artık bebek zamanı gelmiş geçmiş bile istediğiniz gibi yaşamışsınız 3 sene inş.yuvana sağlıklı bir evlat tez zamanda nasip olsun.
ben çıkıyorum canım sonra görüşürüz
Paspasın altındaki anahtarı ben buldum:)Sabah ilk idrarla testi yaptım (Bat 12 bu arada) tek çizgimi gördüm geri yattım.Kahvaltımı ettim huşu içinde,çaktırmıyorum ama üzüldüm.Erkenmi oldu acaba?
bende dün yaptım testi.. bat 13üm bu arada..
tek çizgiyle karşılaştım ve keşke bekleseydim dedim..
adet günümüzde yada 1,2 gün geçince yapalım bi daha en iyisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?