üstekini zolder miydi adı onu çok sık oynarım ve severim
Lipstick Switch oyununda ilk 2 leveli hızlı oynamaya bakne kadar hızlı bitirirsen ona göre skorun yüksek oluyooo işte asıl sorunlu yer 3. level zaten toplamda 3 level 3. level çok acayip tatlım her taraftan açamıyorsun açıkcası bende tüm yan yana üstüste olanları tıklıyorum bikaçı açılıyorrr şansımı zorluyommmmm nasıl tarif edeyim ki hani kulağı bir yakından göstermek vardır birde tersten tutarak gösterilir yaaa onun gibi en çok da kenarlardaki yerlerden açılada biliyor sen hep 3. levele odaklan
Ben yatıyorum ablalarım..
Kendinize iyi bakın.
rica ederim inşşşş şampiyonluk senindirpikiteşekkür ederim
güle güle tatlım tatlı uykular ALLAH rahatlık versinBen yatıyorum ablalarım..
Kendinize iyi bakın.
ama kk dışında başka sitenin linki değil ki bunlar :26: hani öyle olsa tamam da niye yasak ki acabaya link vermek yasak deniyodu forumda..
dur ben sileyim şu linkleri..
zaten sana ö.m ile gönderdim..
ama kk dışında başka sitenin linki değil ki bunlar :26: hani öyle olsa tamam da niye yasak ki acaba:44:
aaaaa bunu senden yeni duyuyorum ama ben çok yapıyorum oyun linklerini az önce yaptığım gibi çok atarım topiğe mesela kendi açtığım topiğin linkinide vermiştim ( örgülerim vardı ya ) yani yapıyorum hiç bir uyarı almadım ki şimdiye kadar bıraksalar kk da gayet özgürce dolaşsak linklerlebaşka bir topiğin linkini diğer bir topikte vermek yasak..
gerçi bu oyun kulübünün linki ama nolmaz nolmaz..
aaaaa bunu senden yeni duyuyorum ama ben çok yapıyorum oyun linklerini az önce yaptığım gibi çok atarım topiğe mesela kendi açtığım topiğin linkinide vermiştim ( örgülerim vardı ya ) yani yapıyorum hiç bir uyarı almadım ki şimdiye kadar bıraksalar kk da gayet özgürce dolaşsak linklerle
anladım canım bende daha dikkatli olayım bundan sonra sağolasınbanlanan arkadaşlar var bu yüzden..
ama oyun linkini bilemiyorum..
hah iyi olmuş o bizim not kağıdımızunutmamak için listeyi bööle şeediverdim şimdilik..
daha iyisini yapabilene kadar,en iyisi bu
sağol canımtemem tatlı rüyalar canım şifamm,görüşürüz
piknikte iyi eğlenceler :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?