meg üzgünüm yazamıyorum 10 dk dolmasını beklemek çok yorucu(( Şimdilik uzakta kalacağım konuya cidden kafam allak bullak oldu. Pazartesiden itibaren dönerim galiba aranıza ya kendi konumla yada bi şekilde bi yerde gelirim işte :))
miyaba yeniden
sen rahat ol bebeğim,sorun yok..
görüşürüz her zaman,öpüyorum çok
Ben de çok öpüyorum bol bebişli bir ay diliyorum herkese...
Selam megg.Nasılsın?O gece konuştuğmuz sayfayı mesajlarımdan bulamadım.Doğrusu pekte uğraşmadım.Online takipten gördüm şimdi.Bakıyorum kendi topiğini açmışsın ehhh hayırlı olsun
selam meg. beni de ekler misin. diğer başlık kapanmış.. burda devam edeyim dedim ben de. bat 22 haziran...
bu arada bi sorum olacak kızlar. ben şu yumurtlama sancısı denen sancıdan(ki umarım öyledir)
bi gün önceden ilişkiye girdim. hamiş olabilir miyim acaba????
ekliyorum hemen canım..
hoşgeldin
son adetin üstünden,
12.
14.
16.
18.
20. günler çalışma yapılması uygunmuş..
dolayısıyla iyi olmuş iyi olmuş ilişki zamanı..
meg topicmi açtın ay bende gelim o zaman :)))
zaten 2 haftadır hürreme gelemiyorum evde değildim ama aklım kaldı valla
inşallah canım olur... gerçi daha ilk denemem. ama bi kere karar verdikten sonra hemen olsun istiyorum napiiimm..
tşk ederim bu arada:=):):)
bat 4 temmuz :)))
Çalışma no 1
mutlulukla ekliyorum ilk sayfadaki listeye seni canım benim
iyi çalışmalar bu arada
gelsin bebek inşallah hayırlısıyla
sağol cnm inşallah inşallah inşallah hepimizin bebeği gelsin hayırlısı ile
dualarımıza ekleyelim hep birbirimizi...
AMİN...
ben hepimiz için hep dua ediyorum canım arkadaşım..
eli ayağı düzgün,sağlıklı bebekler versin Allah hepimize inşallahhh...
hayırlı evlatlar olsunlar..
sağlık ve sıhhatle yaşasınlar..
Aminnn ben de öyle valla Rabbim kimsenin elini boş çevirmesin inş...
Amiiinnn...aniden karar verdik eşimle artık bizim de bebişimiz olmalı diye..Hazır mıyım nasıl hazır olunur bakabilir miyim derken bir anda verilen karar ve o gece oluşuveren hazır olma hissi.Sanki hazırdım hep de bastırıyordum içimde..Sonra doktor kontrolü alerji yirmilik diş derken 15 gün fln sonra uygulamaya kondu karar :)) Umarım umarım canım bebeğimm annesinin bir tanesi de annesini babasını bekletmeden geliverir.Dilerim Rabbim herkes gibi benim içimdeki o evlat isteğini sevgisini görür de bekletmeden OL deyiverir.Öyle çok istiyorum ki şimdi onu olmayan bir şey nasıl sevilir ki söyleseler inanmazdım ama ben onu her gece rüyamda görüyorm ve çok seviyorm.Bebeğim annen hasretle seni bekliyor ne olur çabuk gel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?