Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bebeğin seninle ztarcım sakın kurutu üzüntü yapma..
bir uğra hastaneye evet..için rahatlasın..

şükran günlerini,cadılar bayramını,özellikle noeli çok severim

cadilar bayrami gecti, noel gecek, sukran gunu ahanda bugun her yer kapali o yuzden.. noele bekleriz sekerimmm tesekkur ederim

ayy saol ferdacim yaaa.. aklimda elli tane sey inanamiyorum.. ya yanlis cikmissa diyorum sana da boyle olmus muydu

olur cnm hiç takma kafana strs yapma. keşke benimde eşimin arkadaşları baskı yapsaydılar belkı eşimin fikri degişir isterdı belkı bebiş:9

megim niye gelmiyo şu veletler bi fikrin varmı gerç kelin ilacı olsa kendi başına sürermişde =)

vallahi inatçı olduklarını düşünüyorum,gelince çekelim kulaklarını

cadilar bayrami gecti, noel gecek, sukran gunu ahanda bugun her yer kapali o yuzden.. noele bekleriz sekerimmm tesekkur ederim

ayy saol ferdacim yaaa.. aklimda elli tane sey inanamiyorum.. ya yanlis cikmissa diyorum sana da boyle olmus muydu

yılbaşlarına bayılırım özellikle ya

kızlarrr acillll cevap istiyorum...
sonuclarımı yazıyorum...
tsh 6.06 çıktı yai yüksek....
beta hcg de 24.08 çıkmış..
moralim çok bozuk
benim tsh hiç yüksek çıkmamıştıı
nolur yardım edin....:

ben 5 farklı test falan yaptım
olmaz mı oluyor tabi
ama kuruntu etme var işte

tebrikler betahcg için
tsha saglık ocagı mı baktı?
inanmıyorum ben onların sonucuna
benimkini de 6 çıkardılar sonra baska yere ölçtürdüm 2 farklı yere ikisinde de 2 civarı çıktı
baska yere baktır sen bi
yüksekse de sorun yok ilacı var kullanabiliyorsun
ben kullanıyorum mesela
üzülme

olur cnm hiç takma kafana strs yapma. keşke benimde eşimin arkadaşları baskı yapsaydılar belkı eşimin fikri degişir isterdı belkı bebiş:9

vallahi bn ara verdim illaki olsun diye ugraşmıyorum korunmuyorum ama ugraşda vermiyorum 2 ay önce adetim 8 gün gecikti test falan yapmadım eşim aksam 11de ne olur gidelim hastanede test yaptıralım dedi gittik sonucu telefonda eşim ögrendi tabiki negatif o kadar çok üzüldüki geçen ayda ovulasyon testi kullandım yine olmadı bn negatif görmeye alıştımda onun üzülmesine hiç dayanamıyorum zavallım sunu deneyelim diyorum tamam diyo bunu yapalım diyorum tama diyo yine olmuyo yine olmuyooo kısmett =)

hilalciiim gözleerime inanıyorum yaa ciddi ciddi hamilesin sen beee

moralim çok bozuldu...
yarın kadın doğuma gidiyorum..
gebelik var dedi..
düşük değil mi değer

moralim çok bozuldu...
yarın kadın doğuma gidiyorum..
gebelik var dedi..
düşük değil mi değer

değil
daha batına var gayet iyi çıkmış bence
moralini de bozma
kadın dogumdan tsh tahlili istet
o da yüksekse dahiliye(hatta endokrin varsa çok daha iyi) doktoruna git ilaç versin
zaten euthyrex vericek 50 mg biliyorum ben artık ama sen git tabi yine
hiç korkma yüksekse de
bak benim de yüksekti ve ilacımı içiyorum düzenli şimdi 2 civarı seyrediyor
ama ihmal etmeden tekrar baktır ve ilaca hemen başla yüksekse

oflu canım,gebelik var ne güzel
tsh için de ferdanın dediği gibi ilacı var.. endişe etme hadi bebeni düşün..

Son düzenleme:
canım sağol içimi rahatlattın..
yarına randevu aldım
kadın doğuma..
beta hcgye tekrar baktırıcam hem
bide şu tsh kafamı karıştırdı doktoruma sormam gerekiyo (
canım yaa bozma hemen moralini takma kafana başka bi yerde tekrar tahlil yaptır

yarın gidiceminşallah dua etmeyi unutmayın kızlar olur muu

dualarımız seninle canım sen içine ferah tut düşünme bunları inşallah hamileliğin çooookk rahat geçer rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…