izleyin şu videoyu valla gibertirimmm heeeeee:2:
Benim datlum, şarkının adını yazarmısın dinliyim. Youtube mynet vs sitelere giremiyorum. Uydu üzerinden bağlantım o yüzden giremiyorum. Adını söylersen dinlerim bebikommmmmm.:119:
beğenmemmi megim gitar harika sözler süper müzik alıp götürüyo sesde mükemmel gerçekten :116:
hormon testi konusunda demedim zaten
ilaç verme konusunda dedim
tsh gerçekten yüksekse kadın dogumcunun verdiği ilaca bakma dahiliyeye gitmelisin
orası ilacını verip 15 günde bir tahlille takip etmeli
gebelikte tsh önemli bir hormon sık sık takip edilmeli
ama ilacını içtiğin sürece hiçbir sorun çıkarmayacak kadar da masum
sen bilirsin tabi ama artık uzman oldum bu konuda
[video=youtube;dRUc6PWtTIM]http://www.youtube.com/watch?v=dRUc6PWtTIM[/video]
çok seviyorum bu şarkıyı ve melihat gülses ne güzel söylüyor
Söyle naz mı bu kaş çatış
Benden uzaklara kaçış
Sensiz hayatım olur kış
Canımın tA içisin sen
Nasıl severim bir bilsen
Sana fedAdır canım bak
Kaçma benden bucak bucak
Pişman olursun çabucak
Canımın tA içisin sen
Nasıl severim bir bilsen
Dargınlığı sen çıkardın
Dilimden hiç düşmez adın
Beni üzmek mi maksadın
Canımın tA içisin sen
Nasıl severim bir bilsen
inatçı bebelerimizeeeeee
ooofff ALLAHIM yaa SABIR ver BAna
merhaba kızlar sbenim bat 3 aralık ama bugün sol kasığımda ve belimde ağrı ince bir sızı var normalmidir.gerçi bugünlerde temizlik hiç bitmiyor sürekli birşeyler indirip birşeyler kaldırmakla meşgulum.ya bebiş varsa diye içimden geçiyor ama yapmadan da duramıyorum.bir zararı olurmu.siz bu dönemlerde ne gibi önlemle alıyorsunuz?
[video=youtube;dRUc6PWtTIM]http://www.youtube.com/watch?v=dRUc6PWtTIM[/video]
çok seviyorum bu şarkıyı ve melihat gülses ne güzel söylüyor
Datlum dinliyorum. Benim nedense dün akşamdan beri sesim kısıldı, iş yerindekilere işkence yapıyorum şarkınla
mrb cnm o ağrılar hem gebelik hem adet belirtsi yani ikisinin belirtileride aynıı oluyo
benım de bat 4 ü yakın senınkıyle çalışmalar oldugu ıcın bebk beklentisi oluyo halıyle
bu yuzdende dıkkat edıyorum kendıme yanı aşırı temızlıge girişmiyorum bat gelene kadar da girişmiycem
sende öyle yap derım neme lazım bişecik olmasın varsa bebişlerimiz
haklısın canım ama işte ev hali kendimi tutamıyorum ama dediğin gibi dikkat etmek gerekir.inşallah bebişler vardır hepimiz için hayırlısı ve en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize
kizlar az once dijital hamilelik testinden yaptim hamile degilsin dedi.. kafam karisti.. ve bozuldum acikcasi.. o zaman digerinde 3 undede vardi hafif de olsa ikinci cizgi.. baska bir markanin daha dijital olmayanini aldim. bi daha cisim gelince onu yapcam
kizlar az once dijital hamilelik testinden yaptim hamile degilsin dedi.. kafam karisti.. ve bozuldum acikcasi.. o zaman digerinde 3 undede vardi hafif de olsa ikinci cizgi.. baska bir markanin daha dijital olmayanini aldim. bi daha cisim gelince onu yapcam
slmm kızlarrr
ferdacım aysuncum seyyahcım dhcicm ve mesleği öğretmen olan tümm arkdaşlarımmm öğretmenler günümüz kutlu olsun tatlılarımm bu saygın meslegimizde nice yıllara inşşş....
slmm kızlarrr
ferdacım aysuncum seyyahcım dhcicm ve mesleği öğretmen olan tümm arkdaşlarımmm öğretmenler günümüz kutlu olsun tatlılarımm bu saygın meslegimizde nice yıllara inşşş....
cnm en guzeli kan ver bence en net o şekilde öğrenrsin ...ayrıca erken gebelik testinde çıktı dijital de erken gebelik testi mi bence sen hamişsin cnm ...kan ver iice için rahat etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?