Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Benim datlum, şarkının adını yazarmısın dinliyim. Youtube mynet vs sitelere giremiyorum. Uydu üzerinden bağlantım o yüzden giremiyorum. Adını söylersen dinlerim bebikommmmmm.:119:

canımın ta içisin sen yazarsan çıkar.. melihat gülses söylesin ama

ooofff ALLAHIM yaa SABIR ver BAna

[video=youtube;dRUc6PWtTIM]http://www.youtube.com/watch?v=dRUc6PWtTIM[/video]

çok seviyorum bu şarkıyı ve melihat gülses ne güzel söylüyor

merhaba kızlar sbenim bat 3 aralık ama bugün sol kasığımda ve belimde ağrı ince bir sızı var normalmidir.gerçi bugünlerde temizlik hiç bitmiyor sürekli birşeyler indirip birşeyler kaldırmakla meşgulum.ya bebiş varsa diye içimden geçiyor ama yapmadan da duramıyorum.bir zararı olurmu.siz bu dönemlerde ne gibi önlemle alıyorsunuz?

Datlum dinliyorum. Benim nedense dün akşamdan beri sesim kısıldı, iş yerindekilere işkence yapıyorum şarkınla

ooofff ALLAHIM yaa SABIR ver BAna

cnmcım cok sıkıyosun kendını böyle yapma lütfen değerin gayeet normal hemde cok normal
bebişi en çok stres etkiler oyuzden kendını rahatlat cnm hem yarın dr a gitceksin
ve güzel hbrle gelceksin kendını sıkıpta bebişini etkileme cnmcım hadı toparla kendını cnm benım

mrb cnm o ağrılar hem gebelik hem adet belirtsi yani ikisinin belirtileride aynıı oluyo
benım de bat 4 ü yakın senınkıyle çalışmalar oldugu ıcın bebk beklentisi oluyo halıyle
bu yuzdende dıkkat edıyorum kendıme yanı aşırı temızlıge girişmiyorum bat gelene kadar da girişmiycem
sende öyle yap derım neme lazım bişecik olmasın varsa bebişlerimiz

oflu bu geç döllenme bence..
bak bu topikte 40 hcg yle gebeliğine başlayan arkadaş da var..
30la başlayan da var..
gayet yolunda ilerliyo gebelikleri..
var da var yani..
üstelik senin şu anda 50leri bulmuştur..
ilacını al ve düşünme..
sadece bebeğine odaklan kuzum

Son düzenleme:
[video=youtube;dRUc6PWtTIM]http://www.youtube.com/watch?v=dRUc6PWtTIM[/video]

çok seviyorum bu şarkıyı ve melihat gülses ne güzel söylüyor

Datlum dinliyorum. Benim nedense dün akşamdan beri sesim kısıldı, iş yerindekilere işkence yapıyorum şarkınla

eşlik mi ediyosun şarkıya
umarım beğenmişsindir

haklısın canım ama işte ev hali kendimi tutamıyorum ama dediğin gibi dikkat etmek gerekir.inşallah bebişler vardır hepimiz için hayırlısı ve en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize

haklısın canım ama işte ev hali kendimi tutamıyorum ama dediğin gibi dikkat etmek gerekir.inşallah bebişler vardır hepimiz için hayırlısı ve en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize

amiiiin cnmcım onlar için durmak şart cnm cok agır iş yapma kesınlıkle yedığime içtiğime bile dikkat ediyorum etmekde lazım cnmcım
biz önlemlerimizi alalımda rabbım nasip ederse olur

kizlar az once dijital hamilelik testinden yaptim hamile degilsin dedi.. kafam karisti.. ve bozuldum acikcasi.. o zaman digerinde 3 undede vardi hafif de olsa ikinci cizgi.. baska bir markanin daha dijital olmayanini aldim. bi daha cisim gelince onu yapcam

slmm kızlarrr
ferdacım aysuncum seyyahcım dhcicm ve mesleği öğretmen olan tümm arkdaşlarımmm öğretmenler günümüz kutlu olsun tatlılarımm bu saygın meslegimizde nice yıllara inşşş....

cnm en guzeli kan ver bence en net o şekilde öğrenrsin ...ayrıca erken gebelik testinde çıktı dijital de erken gebelik testi mi bence sen hamişsin cnm ...kan ver iice için rahat etsin...

sen erken gebelik testi yapmıştın ama dimi?
peki bu dijital olan da erken gebelik testi mi?

slmm kızlarrr
ferdacım aysuncum seyyahcım dhcicm ve mesleği öğretmen olan tümm arkdaşlarımmm öğretmenler günümüz kutlu olsun tatlılarımm bu saygın meslegimizde nice yıllara inşşş....

kutlu olsun kuzum
benim anam babam da öğretmendir..
hatta kardeşim de..
hatta bende eğitim fak müzik okudum ama çalışmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…