Akıntıda var ama yeşil gibi sanki ben geçen sene tüp yapmıştım ama inan unuttuım nasıl olmuştu diye gece gece aklıma takıldı sağol canım.selam
kasık ağrısı ve yanısıra akıntı oluyor..
belli belirsiz bi ağrı..
(ben bilmem ama ağrı falan yımırtlama günümde.. arkadaşlar ööle olduğunu söölüyo)
Ben çapada yatırıyorum ordada cevap veren kimse yok özel gibi değil ne yazıkki heralde normaldir inşallah.canım hiçbir bilgim yok bu konuda
Akıntıda var ama yeşil gibi sanki ben geçen sene tüp yapmıştım ama inan unuttuım nasıl olmuştu diye gece gece aklıma takıldı sağol canım.
papatyacım,şifanın ablası gitti mi?
uğrayamıyo hala buraya ya?
hey normale döndüm
megim canım halvetlim çooooooooooooook teşekkür ederim çok uğraştın sıkılmadan tarif ettin ama ben beceremedim kusuruma bakma değerli vaktinden çaldım uğraştırdım
valla canım aslında oyunlara giriyorda bilgisayarında sorun varmış format atılması gerekiyor diyordu görüşmedim bilgim bu kadar
ya söyleme işte şöyle aşkolsun
rica ederim canım benim,keşke halledebilseydik ama
başka zaman gene deneriz istersen..
kızlar ben yatar artık geceniz güzel olsun öptüm sizi
kızlar ben yatar artık geceniz güzel olsun öptüm sizi
çok isterim aslında ben kopyalamayı bilmiyorum verdiğin linki kutuya ben yazdım heralde ondan hatalı oldu bu günlük bukadar uğraş yeter sonra yine deneriz seni sıkmak istemiyorum
Pazartesi gittim keşke çok olsaydı ne yazıkki sadece tek yumurtam oldu.canım gonalef kullanırken fazla yumurtan gelişmişse karnında kasıklarında ağrı olur bence yarın doktora git folükül kontrolü yaptır ilacıyın dozunu ayarlasınlar
Pazartesi gittim keşke çok olsaydı ne yazıkki sadece tek yumurtam oldu.
iyi hadi sen seç bir avatar gönder bide onu deneyelim nasılsa uyku kaçtı
Aşılama benimki 75 le başladık 112 çıkardı benim tüpte çok kulanılmasına rağmen tek olmuştu ilk defa aşılama olucak aşılamadad yatılıyomu yoksa bir yasak yokmu geçen tüp tedavimde 12 yatmıştım.seninki aşılamamı tüp bebek tedavisimi unuttum neydi ben gonal-f kullandım aşılamalarımda doz az kullandığım için ağrım oluyormuydu hatırlamıyorum ama doz yükselince yumurtam çok olduğundan ağrımda çok olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?