Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam
kasık ağrısı ve yanısıra akıntı oluyor..
belli belirsiz bi ağrı..
(ben bilmem ama ağrı falan yımırtlama günümde.. arkadaşlar ööle olduğunu söölüyo)
Akıntıda var ama yeşil gibi sanki ben geçen sene tüp yapmıştım ama inan unuttuım nasıl olmuştu diye gece gece aklıma takıldı sağol canım.

canım gonalef kullanırken fazla yumurtan gelişmişse karnında kasıklarında ağrı olur bence yarın doktora git folükül kontrolü yaptır ilacıyın dozunu ayarlasınlar

papatyacım,şifanın ablası gitti mi?
uğrayamıyo hala buraya ya?

hey normale döndüm
megim canım halvetlim çooooooooooooook teşekkür ederim çok uğraştın sıkılmadan tarif ettin ama ben beceremedim kusuruma bakma değerli vaktinden çaldım uğraştırdım

hey normale döndüm
megim canım halvetlim çooooooooooooook teşekkür ederim çok uğraştın sıkılmadan tarif ettin ama ben beceremedim kusuruma bakma değerli vaktinden çaldım uğraştırdım

ya söyleme işte şöyle aşkolsun
rica ederim canım benim,keşke halledebilseydik ama
başka zaman gene deneriz istersen..

valla canım aslında oyunlara giriyorda bilgisayarında sorun varmış format atılması gerekiyor diyordu görüşmedim bilgim bu kadar

bugün özelden bi selam vermiş bana da bebeem
ama topiğe gelip sohbetlere katılamıyo demek pc yüzünden..

ya söyleme işte şöyle aşkolsun
rica ederim canım benim,keşke halledebilseydik ama
başka zaman gene deneriz istersen..

çok isterim aslında ben kopyalamayı bilmiyorum verdiğin linki kutuya ben yazdım heralde ondan hatalı oldu bu günlük bukadar uğraş yeter sonra yine deneriz seni sıkmak istemiyorum

kızlar ben yatar artık geceniz güzel olsun öptüm sizi

dadlu rüyalar damlacımm

çok isterim aslında ben kopyalamayı bilmiyorum verdiğin linki kutuya ben yazdım heralde ondan hatalı oldu bu günlük bukadar uğraş yeter sonra yine deneriz seni sıkmak istemiyorum

ben hırslıyımdır accuk,mutlaka başladığım işi tamamlıcam..:92:
hadi azimliyim diyim..:78:

istediğin zaman deneriz,şimdi de olur yani

Son düzenleme:
iyi hadi sen seç bir avatar gönder bide onu deneyelim nasılsa uyku kaçtı

bunun üzerine sağ tıkla bebeem,resmi faklı kaydet de..
nereye kaydettiğine bi bak ama..

sora kontrol paneli sayfanda hani profili düzenle yapmıştın ya,
bu sefer avatarını değiştire tıklıyosun..
açılan sayfada 'dosya seç' diyo,ona tıkla
ve
hani az önce kaydettiğin kız resmi var ya,onu bul ve seç..
değişikliği kaydet de..

bak bakalım olcak mı?:92:

Aşılama benimki 75 le başladık 112 çıkardı benim tüpte çok kulanılmasına rağmen tek olmuştu ilk defa aşılama olucak aşılamadad yatılıyomu yoksa bir yasak yokmu geçen tüp tedavimde 12 yatmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…