Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hmm..
o da zor be..
tam net bi çizgi olcak falan..
bi dene bakalım canım,memnun kalırsan biz de alalım..

Yalnız bi anlatmışım anlayan beri gelsinben bile çözemedim olayı geri dönüp okuduğumda:))

anladım canım 2-3 ay daha geçsin bakalım henüz ilk denememiz olursa ne güzel olmazsa da hemen üzülmem diye düşünüyorum ama bu ay bile 1 gün gecikti adetim acaba mı dedim olunca içim gitti sanki varmışda Allah korusun kaybetmişim gibi içim yandı...2 ay diyorum çünkü tatile gideceğiz ağustos başında ve beni yerimden bile kaldırmayacak eşim 1 gün geciktiğinde kuzenin düğünü vardı oynatmadı beni zıplama kalkma dikkat et ya bir şey yok diyorum anlamıyor ki

Yalnız bi anlatmışım anlayan beri gelsinben bile çözemedim olayı geri dönüp okuduğumda:))

28 yada 30 günde bir adet döngüsü oluyor 5 test varmış ve testin rengi tam koyu olduğunda yumurtlama dönemine girdiğini belli ediyormuş renk tam koyu olunca adamı tutup halvet edecekmişsin süresi de en fazla 36 saatmiş halvet için anlamış mıyım canım

valla süpersin ben unutursam anlatırsın bana:))

http://dfrf.daisypath.com/P0EZp3.png

senin çizelgen bu canım..
bi daha dener misin..

papatya yok ki meg canım sen tatilde değil misin gitsene kocanın koynuna bari tatilde adamı yalnız bırakma canım... benimde bir huyum vardır adam yanımda olsun benim gözümün önünden ayrılmayacak oda bana öyle bensiz yatmaz mesela o sabah geliyor eve gündüz ben uyanıp kalkarsam yanından kalkıp geliyor oda sonra başımın etini yiyor uyutmadın beni diye sanki ben kalkdırdım

biz yapışık ikiz gibi geziyoruz tatilde zaten damlacım :86:

halvet de ettik bugün..:78:

az önce gitti yatmaya,ben yatmıcem daha arkadaşlarım var benim,sohbet ediyoruz didim,piki didi..:92:

valla süpersin ben unutursam anlatırsın bana:))

unutmazsın canım sende onu sen lullan belki ileride bende düşünürüm kullanmayı ama şuan tatil olayına daldım ve bebek düşüncesi sanki askıda bu ay olmadı ya çok üzüldüm eşimde kızdı kendini niye bu kadar adapte edip üzüyorsun diye olur kısmetse diye bende saldım bu düşünceyi olursa olur yani tabi sadece 2-3 ay bu halde olacağım tatil dönüşü fena saracak bebek olayı beni

içerden öksürük sesleri geliyo uyanacak sanırım benim zuzu ben kaçıyorum kızlar tatlı uykular iyi çalışmalar başarılar:))esen kalın...

Kızlar bişey sorucam yumurtlarken kasık ağrısı olurmu ben gonal kullanıyorum aşılamam var karnım ağrıyor korktum adet falan olmıyım diye.

biz yapışık ikiz gibi geziyoruz tatilde zaten damlacım :86:

halvet de ettik bugün..:78:

az önce gitti yatmaya,ben yatmıcem daha arkadaşlarım var benim,sohbet ediyoruz didim,piki didi..:92:

aferin ona dedim ya benimki bırakmaz beni bensiz yatmaz yemez içmez dibinde olacağım illa hatta kuzenler dalga geçiyor teyzemlere benden sonra gelmişti herkesle görüşmüş beni arıyormuş evin içinde ama laf şu BENİM EŞİM NERDE?herkese sormuş bende arka balkonda sigara içiyorum haberim yok geldiğinden o gün bugün dalga geçerler

Kızlar bişey sorucam yumurtlarken kasık ağrısı olurmu ben gonal kullanıyorum aşılamam var karnım ağrıyor korktum adet falan olmıyım diye.

selam
kasık ağrısı ve yanısıra akıntı oluyor..
belli belirsiz bi ağrı..
(ben bilmem ama ağrı falan yımırtlama günümde.. arkadaşlar ööle olduğunu söölüyo)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…