efet adet döngüne göre -28 mi 30 mu- ona göre her gün aynı saatte idrarla yapılıyomuş çift çizgi çıkınca ama silik olmıycak tam koyu yumurtluyorsunnnn diyomuş sana test adamı yakalıycan hemmencik 24-36 saat içinde
efet adet döngüne göre -28 mi 30 mu- ona göre her gün aynı saatte idrarla yapılıyomuş çift çizgi çıkınca ama silik olmıycak tam koyu yumurtluyorsunnnn diyomuş sana test adamı yakalıycan hemmencik 24-36 saat içinde
hmm..
o da zor be..
tam net bi çizgi olcak falan..
bi dene bakalım canım,memnun kalırsan biz de alalım..
Yalnız bi anlatmışım anlayan beri gelsinben bile çözemedim olayı geri dönüp okuduğumda:))
meg bu ne ya benim çizelgem bu değildiki
28 yada 30 günde bir adet döngüsü oluyor 5 test varmış ve testin rengi tam koyu olduğunda yumurtlama dönemine girdiğini belli ediyormuş renk tam koyu olunca adamı tutup halvet edecekmişsin süresi de en fazla 36 saatmiş halvet içinanlamış mıyım canım
papatya yok kimeg canım sen tatilde değil misin gitsene kocanın koynuna bari tatilde adamı yalnız bırakma canım... benimde bir huyum vardır adam yanımda olsun benim gözümün önünden ayrılmayacak oda bana öyle bensiz yatmaz mesela o sabah geliyor eve gündüz ben uyanıp kalkarsam yanından kalkıp geliyor oda sonra başımın etini yiyor uyutmadın beni diye sanki ben kalkdırdım
valla süpersin ben unutursam anlatırsın bana:))
içerden öksürük sesleri geliyo uyanacak sanırım benim zuzu ben kaçıyorum kızlar tatlı uykular iyi çalışmalar başarılar:))esen kalın...
biz yapışık ikiz gibi geziyoruz tatilde zaten damlacım :86:
halvet de ettik bugün..:78:
az önce gitti yatmaya,ben yatmıcem daha arkadaşlarım var benim,sohbet ediyoruz didim,piki didi..:92:
Kızlar bişey sorucam yumurtlarken kasık ağrısı olurmu ben gonal kullanıyorum aşılamam var karnım ağrıyor korktum adet falan olmıyım diye.
Kızlar bişey sorucam yumurtlarken kasık ağrısı olurmu ben gonal kullanıyorum aşılamam var karnım ağrıyor korktum adet falan olmıyım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?