Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

damlapal hoş geldin
meg ben şu an gülüyorum kendime eminim sende ne zor anladı diye sinir oluyorsundur:78:

hiç de sinir olmuyorum..

ne var ay,herkes bunu bilcek diye bişey mi var..

hadi dene bak gönderdim özel mesaj..

yani umursamıyorum demek bile hatırlamaktır ki ben bebişi düşünüp sırıtıyorum delü gibi:103:İnşallah kimse düşmesin o durumlara.

sana verdiğim linke tıkla,yukardaki çıkanı kopyala,çizelge yazan o yere yapıştır bebeemm

ama ama çok beyaz olduğum için kıppppkırmızı yandım vede halvet zor oluyu :78:yanık yanık

canım benim kıyamam sana... koruyucu sürmedin mi tatlım ya... yanık kremi var thiocilline adını yazdım canım bak bunu kullan hemen iyi gelir rahmetli büyükbabamdan yadigar bu krem

yaparsın canım halledersin sen

canım benim kıyamam sana... koruyucu sürmedin mi tatlım ya... yanık kremi var thiocilline adını yazdım canım bak bunu kullan hemen iyi gelir rahmetli büyükbabamdan yadigar bu krem

koruyucu sürdüm ama ben şemsiyenin altında bile kızaran bi tipim

teşekkürler damlacım,yazdım kremin ismini

bir şey soracağım bu ovulasyon testi nedir yumurtlama gününü mü gösteriyor bende amma cahilim bu konuda

ben yazıyım ilacın adını çok gerek bana haşlak oluyorum bende meg gibi geçmişler olsun bu arada meg ılık duş ve bebek yağı bire bir.ben balayında ıstakozdum düşün yani balayında

koruyucu sürdüm ama ben şemsiyenin altında bile kızaran bi tipim

teşekkürler damlacım,yazdım kremin ismini

ne demek canım o kremi incecik sür hemen geçirir akşam sür sabaha bir şeyciğin kalmaz yani işe devam edersiniz rahat rahat tatlım en yüksek faktörlü sütü al bir dahakine gerçi beyazlara fayda etmiyor bir şey ya ablamda senin gibi

teşekkür ederim canımmm..

valla ya,''orama dokunma,burama dokunma,elleme,amanınn acıyoooo'' diye geçti halvet bugünkü :78:

ben yazıyım ilacın adını çok gerek bana haşlak oluyorum bende meg gibi geçmişler olsun bu arada meg ılık duş ve bebek yağı bire bir.ben balayında ıstakozdum düşün yani balayında

al canım sende adını kremin iyi geliyor rahatlatıyor balayından da bir şey anlamamışsınızdır tatlım kötü oluyor yanık benimde omuzlar kızariyor su balığı ben hiç çıkmadığım için omuzlar haşat oluyor onun için sürekli bulundururum yanımda bebeklerde pişik olunca onlara da kullanıyoruz bu kremi bizim ailede her evde bulunur

düşündümm fenaymış gerçekten,ben anladım şimdi seni

bir şey soracağım bu ovulasyon testi nedir yumurtlama gününü mü gösteriyor bende amma cahilim bu konuda

efet adet döngüne göre -28 mi 30 mu- ona göre her gün aynı saatte idrarla yapılıyomuş çift çizgi çıkınca ama silik olmıycak tam koyu yumurtluyorsunnnn diyomuş sana test adamı yakalıycan hemmencik 24-36 saat içinde

teşekkür ederim canımmm..

valla ya,''orama dokunma,burama dokunma,elleme,amanınn acıyoooo'' diye geçti halvet bugünkü :78:

sen dur ben hallederim deseydin sen bana yeterki dokunma orası yeter bana hahaha yazık eşinde bir şey anlamamıştır bugünkü halvetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…