hoşgeldinnn damla
damlapal hoş geldin
meg ben şu an gülüyorum kendime eminim sende ne zor anladı diye sinir oluyorsundur:78:
hoşbuldum canım nasılsın
meg canım bol halvetler ve iyi tatiller tatil yarar inş size canım benim günlerdir görüşemedik özledim seni
başkalarına demesi kolay zaman geçtikçe sen hamile kalamadıkça dahada gözünde büyüyecek kafayı takacaksın unutmak takmamak ne mümkün niye olmuyor soruları beynini kemirecek
tabi imşallah sen bu durumlara düşmezsin benim cevabım boş ver takma diyenlere
sorma canım megi yoruyorum kafam basmıyor bu işlere bi çizelge istedim megden kız hazırladı tarif ediyor ediyor tabii ben başaramıyorum gerçi büyük kısmını anladım gibi bide kopyalayıp yapıştırırsem tam süper olacak
ama ama çok beyaz olduğum için kıppppkırmızı yandım vede halvet zor oluyu :78:yanık yanık
sorma canım megi yoruyorum kafam basmıyor bu işlere bi çizelge istedim megden kız hazırladı tarif ediyor ediyor tabii ben başaramıyorum gerçi büyük kısmını anladım gibi bide kopyalayıp yapıştırırsem tam süper olacak
canım benim kıyamam sana... koruyucu sürmedin mi tatlım ya... yanık kremi var thiocilline adını yazdım canım bak bunu kullan hemen iyi gelir rahmetli büyükbabamdan yadigar bu krem
başkalarına demesi kolay zaman geçtikçe sen hamile kalamadıkça dahada gözünde büyüyecek kafayı takacaksın unutmak takmamak ne mümkün niye olmuyor soruları beynini kemirecek
tabi imşallah sen bu durumlara düşmezsin benim cevabım boş ver takma diyenlere
bir şey soracağım bu ovulasyon testi nediryumurtlama gününü mü gösteriyor bende amma cahilim bu konuda
canım benim kıyamam sana... koruyucu sürmedin mi tatlım ya... yanık kremi var thiocilline adını yazdım canım bak bunu kullan hemen iyi gelir rahmetli büyükbabamdan yadigar bu krem
koruyucu sürdüm ama ben şemsiyenin altında bile kızaran bi tipim
teşekkürler damlacım,yazdım kremin ismini
nillacım sahi hangisinden aldın?
idrarla yapılanı mı-tükürükle olanı mı?
ne demek canım o kremi incecik sür hemen geçirir akşam sür sabaha bir şeyciğin kalmaz yani işe devam edersiniz rahat rahat tatlım en yüksek faktörlü sütü al bir dahakine gerçi beyazlara fayda etmiyor bir şey ya ablamda senin gibi
ben yazıyım ilacın adını çok gerek bana haşlak oluyorum bende meg gibi geçmişler olsun bu arada meg ılık duş ve bebek yağı bire bir.ben balayında ıstakozdum düşün yani balayında
ben yazıyım ilacın adını çok gerek bana haşlak oluyorum bende meg gibi geçmişler olsun bu arada meg ılık duş ve bebek yağı bire bir.ben balayında ıstakozdum düşün yani balayında
bir şey soracağım bu ovulasyon testi nediryumurtlama gününü mü gösteriyor bende amma cahilim bu konuda
teşekkür ederim canımmm..
valla ya,''orama dokunma,burama dokunma,elleme,amanınn acıyoooo'' diye geçti halvet bugünkü:78:
sen dur ben hallederim deseydin sen bana yeterki dokunma orası yeter bana hahahayazık eşinde bir şey anlamamıştır bugünkü halvetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?