bu şekilde oluyo cnm yukarda yazdıklarımı yap sevdanın oldu bu şekilde sende dene cnmcım
Ben geldimmmm moral cokuntulerindeyim neyse sormayin daha iyi yine benim adamm aman sallla gitsin
brownim tatli kekim nie aglicakmissin bakim sen aglamak yokkk gelicek bebislerinizzzz tek tek
ofluuu canim degerin az degil herkeste ayni oranda artmaz hcg kiminde iki gunde iki kati olur kiminde uc gunde iki kati olur gec dollenme senin bebegin bak ben gecen gebisliklte otuzucle basladim yirmibinleri gordum korkma tatlim
Ben geldimmmm moral cokuntulerindeyim neyse sormayin daha iyi yine benim adamm aman sallla gitsin
brownim tatli kekim nie aglicakmissin bakim sen aglamak yokkk gelicek bebislerinizzzz tek tek
ofluuu canim degerin az degil herkeste ayni oranda artmaz hcg kiminde iki gunde iki kati olur kiminde uc gunde iki kati olur gec dollenme senin bebegin bak ben gecen gebisliklte otuzucle basladim yirmibinleri gordum korkma tatlim
tmm canım yapıyorum şimdi kusura bakma bir sürü zahmet verdim uğraştırdım canım sağolasın
Hoşgeldin bıtaneem.
Yine morelsizsin demek neyse sormuyorum şimdi burda kafan dağılır.
İnsallah gelıcek bebıklerimiz.
Oflu cok endıselenıyor stres yapıyor.
ama baksana değerlerime...
en son 54.13tü 3 gün sonra 91.22 çıkmış
şu an öyle ağlıyorum ki
150 lerde olması lazımdı ama baksana
ayyyy bu evin işi hiç bitmicek mi
Bak gamze her gebelıkte degerlerın farklı olarak yukselecegınden bahsetmıs.
Pozitif düşünmeyı neden denemıyorsun,ya da sorgulamayı bırakmayı.
Şuan hamılesın ve aglayarak bebegınıde huzursuz edıyorsun bılıyorsun degılmı.
sevda siteye girdinmi deiklerimi yaptktan sonra kontrol paneli profilimi düzenle ordandan çizelge yazan kutucuga aşağıdaki gibi http yle başlayan şeyi kopyalayıp yapışıtırıyosun sonra kaydedıyosun cnmcım
http://davf.daisypath.com/D0Yjp2.png
biliyorum ama inanın çok huzursuzum çoook
ne olur kızmayın bana...
dış gebelik mi bu ne anlamadım ben
yok canım daha yapmadım mutfaktaydım yemekle ugraşıyordum yaparım şimidi tatlım.elf daha sıfatları olmamiş
ayyyy bu evin işi hiç bitmicek mi
benımde yemek yapmam lazımm pırasa bide makarna yapayım bari
Anlıyorum senıde endıselerınıde
ama canım kendı kendını yıyorsun resmen.
Allah korusun dış gebelık falan değildir insallah.
Keske saglık ocagına gidip bı konussaydın canım ya
ya da tel acıp bir sorsan saat 5'te kapanıyor heralde hala sansın var.
biliyorum ama inanın çok huzursuzum çoook
ne olur kızmayın bana...
dış gebelik mi bu ne anlamadım ben
benımde yemek yapmam lazımm pırasa bide makarna yapayım bari
Dis gebelik olsa bi anda cok fazla yukselir oflu canim bak benim deger otuzuctu yavasyavas yukseliyodu ilk bebiste sekiz haftalik olmam gerekirken alti haftaliktim gec dollenmeydi seninde oyle telas etmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?