canım bi sorum daha olacak yazdıklarının altındakı guzel şeyi nasıl yaptın
İçicem canım evet,onu yapamam bunu yapamam nereye kadar gidecek bu durum.
hadı bakalım hayırlısı olsun...
Meg'i gören oldumu ya da geldimi hiç merak ettim.
Misafirleri bu aksam gidiyodu sanırım.
bende kendime domates salatalık kırmızı soğanlı bol nar ekşili bi salata yaptımm
kokarca gibi kokucam akşama
selam şekerler
gripten dolayı giremedim pek :2::2:
bi de bu mide bulantısı mahvediyo beni
Afiyet olsun. Bu mısırlar var ya hani. Eşim beni almaya gelicekti onu beklerken yiyim dedim. Mısırdan yedim ama bol kırmızı biber karabiber, SARIMSAK TOZU. Yedim ve son kaşıkda eşim geldi arabaya bindim, dedim bende mısır yiyodum. Belli sarımsaklı galiba dedi.
Utandım ama olsun oda arada soğan yiyo
Keske yakın olsak hepimiz toplansakda konuşsak yaramazları...
Gerçi ben konusmaktan cok ağlardım heralde sizde beni avuturdunuz
Afiyet olsun. Bu mısırlar var ya hani. Eşim beni almaya gelicekti onu beklerken yiyim dedim. Mısırdan yedim ama bol kırmızı biber karabiber, SARIMSAK TOZU. Yedim ve son kaşıkda eşim geldi arabaya bindim, dedim bende mısır yiyodum. Belli sarımsaklı galiba dedi.
Utandım ama olsun oda arada soğan yiyo
yap canım yap çok güzel oluyo ben cumartesi haşhaşlı tatlı yapmıştım eşime dedim nasıl olmuş diye idare eder dediama en son gördüğümde tepsinin dipini yiyordu birde diyo ki sonra ki yaptığını da aynı yap
offf moraliim bozuldu iyice((
sonucum çıkmış....
22 kaısm... 24.08
25 kasım ... 54.13
28 kasım .... 91.22
çok az yükselmemiş mi kızlarr
moralim alt üst oldu
offf moraliim bozuldu iyice((
sonucum çıkmış....
22 kaısm... 24.08
25 kasım ... 54.13
28 kasım .... 91.22
çok az yükselmemiş mi kızlarr
moralim alt üst oldu
İçicem canım evet,onu yapamam bunu yapamam nereye kadar gidecek bu durum.
hadı bakalım hayırlısı olsun...
Meg'i gören oldumu ya da geldimi hiç merak ettim.
Misafirleri bu aksam gidiyodu sanırım.
cnmcım dr herhangi bişey dedimi bu sonuclara üzme kendını hemen
Bilmiyorum bu akşam gitselerde bizde kavuşsak. Çok özledim. Ben size çok alıştım
cnm aynen tarıf ettiğim şekilde yaparsan olur önce kontrol paneli sonra seçenekleri düzenle sonra konu görünüm seçeneklerine girceksin orda grafikleri gösteri tikliyceksin cnmcım dene bakem bidaha
[h=3]Konu Görünüm Seçenekleri[/h] Mesaj Elementlerini Değiştir:
- İmzaları Göster
- Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)[/COLOR]
[/LIST][/QUOTE]
canım yemek yapmaya gitmiştim şimdi gördüm yazdığpını dur deneyeyim bir daha sadece grafikleri işaretleyim dimi diğerleri boş kalsın dimi canım
canım yemek yapmaya gitmiştim şimdi gördüm yazdığpını dur deneyeyim bir daha sadece grafikleri işaretleyim dimi diğerleri boş kalsın dimi canım
ağlamak yok canım hep ağla ağla olmazki ama daha çok kendini üzüp strese sokarsın öyle
pozitif düşünelim ki pozitif olsun gelicek bizim de veletler en kısa zamanda inşallah
Oflum değerlerden anlamıyorum ama yükseliş var sonucta canım benım endıselenme artık.
Dr. gidicen mi ya da gittinmi?
çarşamba tekrar gidicem
sevda elf bide bunu yapın yıne kontrol paneli seçenekleri düzenle çeşitli seçeneklerde mesaj editörü olan kısma gelişmiş düzenleyici, altındaki şıklarıda aşağıdaki gibi işaretleyin bu kez olcak
Çeşitli Seçenekler
Mesaj Editörü:
Forumda yeni mesaj göndermek için mesajı yazdığınız editör tipini değiştirebilirsiniz..
- Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
- Basit Editör - Sadece text alanı
- Standart Editör - Toolbar
Bu seçenek özellikle farlı tarayıcı kullanan kullanıcılarımızın sorunlarla karşılaşmasını önlemek içindir.
Enhanced Attachment Uploading:
The forum features an enhanced attachment uploading system that allows you to reuse existing attachments via a drag and drop interface.
- Enhanced Attachment Uploading on
- Enhanced Attachment Uploading off
Depending upon the capabilities of your web browser, you may not be able to use the enhanced system. If you experience problems with the interface, try disabling this option.
Profil dizaynı:
Diğer kullanıcılar profil sayfalarının tasarımını değiştirmiş olabilirler. Bu seçeneği kullanarak bu kişilerin sayfalarını standart tasarımda görebilirsiniz.
- Kullanıcı biçimini göster.
- Kullanıcı Uyarlamasini Gizle
dr. nedıyor bu sonuca göre ben onu anlamadım.
göstrmedim daha doktora çarşamba günü tekrar giidicem
Saglık ocagındakı hemsıre dr.damı yorum yapmadı bilirler onlar normalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?