Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağlık ocağına gitmedim.
hastaneye gittim
çarşamba tekrar gidicem..

hımm anladım...

Bu durumda yapılacak tek sey ağlamayı bırakmak ve pozitif düşünüp çarşambayı beklemek.

Aklına kötü seyler getırme daha fazla lütfen hadı toparlan.

cıksss bıtmez bıtmeyecek

sen calısıyormuydun canım evdemıydın yoksa?
1 yıl önce ayrıldım canım
artık evdeyim :)

bende bittim vala bu ev işinden ah bi yardımcım olsa ne guzel olurdu ya

di mi yaaa :)

bende balık yapıyorum tatlım ah bide bu kokusu olmasa ya

dün paylaşmıştım ama yineliyim canım
balık yaparken evin kokmaması için küçük bir tencere gibi bişeye yumuşatıcı koyup biraz su kısık ateşte kaynatıyoruz

saol canım ya valla yemesı guzel ama kokusu berbat

ama daha dünden kalan tatlı var
kocada rejimde 1 haftadır :) bakalım kaç gün dayanacak :)
bu kürlerden çok kilo aldı da :)
annnmmmm ben şimdiden kokmaya başladım kendimi zehirlicem valla soğan kokusundan [/QUOTE]

o zaman yapma canım madem kocada rejimde adama inat yapar gibi hem ziyan olmasın boşuna kocanın rejimi bitince yaparsın verdiği kiloları geri alsın diye

hoşgeldin canım sen boşver kocanı buraya gelince geçer zaren sinirin

ama baksana değerlerime...
en son 54.13tü 3 gün sonra 91.22 çıkmış
şu an öyle ağlıyorum ki

ağlama canım ya bebeğin seninle ve sağlığıda gayet iyidir lütfen kendini ve bebeğini de üzme ama

ayyyy bu evin işi hiç bitmicek mi

bitmez canım evin işi bitmez ben dün sabah 10:30 kalktım akşam 19:30 afedersin popom yeri ancak gördü hatta yapsam gene iş bulurdum kendime mutlaka ama o ses türkiye başladığı için bıraktım

bendensin,benımde evde olalı 1 yıl oldu.

Bugün bende balık yapıcam canımda,pekı balıgı kızartırken mı yumusatıcı kaynatıcaz.

eğer öyleyse yemeğe sınmez mı?

hımm anladım...

Bu durumda yapılacak tek sey ağlamayı bırakmak ve pozitif düşünüp çarşambayı beklemek.

Aklına kötü seyler getırme daha fazla lütfen hadı toparlan.
böyle ilerleyip de sağlıkl giden gebelik var mı ki..
tam toparlandım derken başa döndüm..
ALLAHIM YARDIM ETSİN NE DİYİM
NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM...

ağlama canım ya bebeğin seninle ve sağlığıda gayet iyidir lütfen kendini ve bebeğini de üzme ama

İNŞALLAH ÖYLEDİR

ama kızlar karar veremedım ya fırında mı yapsam yoksı tavadamı kocam olacak şahsı arıyorum acmıyo ya :

bendensin,benımde evde olalı 1 yıl oldu.

Bugün bende balık yapıcam canımda,pekı balıgı kızartırken mı yumusatıcı kaynatıcaz.

eğer öyleyse yemeğe sınmez mı?
sinmez canım korkma ben hep ööle yaparım birinden durmuştum

ama kızlar karar veremedım ya fırında mı yapsam yoksı tavadamı kocam olacak şahsı arıyorum acmıyo ya :

fırın daha sağlıklı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…