sağlık ocağına gitmedim.
hastaneye gittim
çarşamba tekrar gidicem..
elf olmadımı senın asemb arkadaşın dedıgı gibi yaptım oldu benımkı
1 yıl önce ayrıldım canımcıksss bıtmez bıtmeyecek
sen calısıyormuydun canım evdemıydın yoksa?
bende bittim vala bu ev işindenah bi yardımcım olsa ne guzel olurdu ya
bende balık yapıyorum tatlım ah bide bu kokusu olmasa ya
vatana mıllate hayırlı ugurlu olsun sıfatların canımoldu canım şükür sonunda yaptım
vatana mıllate hayırlı ugurlu olsun sıfatların canım
1 yıl önce ayrıldım canım
artık evdeyim :)
di mi yaaa :)
dün paylaşmıştım ama yineliyim canım
balık yaparken evin kokmaması için küçük bir tencere gibi bişeye yumuşatıcı koyup biraz su kısık ateşte kaynatıyoruz
Ben geldimmmm moral cokuntulerindeyim neyse sormayin daha iyi yine benim adamm aman sallla gitsin
brownim tatli kekim nie aglicakmissin bakim sen aglamak yokkk gelicek bebislerinizzzz tek tek
ofluuu canim degerin az degil herkeste ayni oranda artmaz hcg kiminde iki gunde iki kati olur kiminde uc gunde iki kati olur gec dollenme senin bebegin bak ben gecen gebisliklte otuzucle basladim yirmibinleri gordum korkma tatlim
ama baksana değerlerime...
en son 54.13tü 3 gün sonra 91.22 çıkmış
şu an öyle ağlıyorum ki
ayyyy bu evin işi hiç bitmicek mi
aminn tşkler seninkilerde uğurlu olsun şekerim[/QUOTEsaol canım bıze ugurlu gelır inşalla
1 yıl önce ayrıldım canım
artık evdeyim :)
di mi yaaa :)
dün paylaşmıştım ama yineliyim canım
balık yaparken evin kokmaması için küçük bir tencere gibi bişeye yumuşatıcı koyup biraz su kısık ateşte kaynatıyoruz
bende balık yapıyorum tatlım ah bide bu kokusu olmasa ya
canım oldu yaptım sonunda çık tşk ederim
böyle ilerleyip de sağlıkl giden gebelik var mı ki..
hımm anladım...
Bu durumda yapılacak tek sey ağlamayı bırakmak ve pozitif düşünüp çarşambayı beklemek.
Aklına kötü seyler getırme daha fazla lütfen hadı toparlan.
ağlama canım ya bebeğin seninle ve sağlığıda gayet iyidir lütfen kendini ve bebeğini de üzme ama
sevda cnmcım daisypath i yapabılemedinmi acüp
ama kızlar karar veremedım ya fırında mı yapsam yoksı tavadamı kocam olacak şahsı arıyorum acmıyo ya:
sinmez canım korkma ben hep ööle yaparım birinden durmuştumbendensin,benımde evde olalı 1 yıl oldu.
Bugün bende balık yapıcam canımda,pekı balıgı kızartırken mı yumusatıcı kaynatıcaz.
eğer öyleyse yemeğe sınmez mı?
ama kızlar karar veremedım ya fırında mı yapsam yoksı tavadamı kocam olacak şahsı arıyorum acmıyo ya:
yok tatlım yapamadım onu sakın kafayla yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?