Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

limon testi nasıl bişey canım banada anlatabilirmisin.geriye dönüp baksam çok zamanımı alır

canım bi pet bardağına yapıyordur idrarını sonra yarım limonu alıp damla damla sıkıyormuşsun tortular dibe çökerse hamilesin dibe çökmez yukarıda kalırsa hamile değilsin

evet denemiştim canım orda hamile çıktım ama bakalım hayırlısı artık
bence sende hemen ümitsizliğe kapılma daha çok erken

bilmiyorum canım inşalah erken yapmış olayım ama olsaydı diyorum en azından ufak bi silik olurdu diyorum ama hayırlısı inşallah bakalım bekleyelim

kızlar bu ay hamile kalamazsa diye yumurtlama dönemi hesaplayacağım hesaplamıyor.21 günden az 31 günden fazla ise kullanamazsınız hesaplayıcı diyor ama fazla değil ki 27 gün neden olmuyor.bi de siz bakar mısınız ya kafam karıştı
4 temmuz
7 haziran
12 mayıs

tarih gelmediği için mi hata veriyor anlamadım ki???
ama haziran ve mayısı yazmayınc hasaplıyor..tarihler arasında 27 gün var neden olmuyor offffff

Son düzenleme:
bilmiyorum canım inşalah erken yapmış olayım ama olsaydı diyorum en azından ufak bi silik olurdu diyorum ama hayırlısı inşallah bakalım bekleyelim

ama bence o kişiden kişiye değişiyo kiminde hemen belli ediyo kiminde daha geç
sen içine ferah tut bol bol dua et canım.....

ama bence o kişiden kişiye değişiyo kiminde hemen belli ediyo kiminde daha geç
sen içine ferah tut bol bol dua et canım.....

inşallah canım dediğin gibi olur önceki hamileliğimde adet günüm müydü birgün mü geçmişti hatırlamıyorum kopkoyu olmuştu çizgiler ama onda üstüne görmüşsün demişti doktor çünkü adetime iki gün kala lekelenmiştim

o zaman düşükmü yapmıştın canım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…