Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Herkese günaydın kıslar nasılsınız?
Benim bugün kırmızılar gidiyor çok şükür halvete başlıcaz hayırlısı ile inşallah.

Sizlerde ne var ne yok? Batı gelen arkadaşlar ne durumdasınız_?:44:

benim bat bugündü canım dün akşam kırmızılar geldi.temmuzda inşallh.

Bugün öğlen lise arkadaşım gelecek. Akşama üniversiteden arkadaşım gelecek. Çok yoğunum bugün. Şimdi çıkmam lazım belki akşama gelirim ark. gidince canlar. Kendinize cic cic bakın emi?

selam canımcımlarım 2 gündür yoğunluktan eşlik edemedim size. bide dün geldi kırmızılar sinirim bozuldu biraz. ama napalım bu ayda kısmet değilmiş demek ki allah hakkımızda hayırlı olanı versin. valla geçmişe döneyim diyorum ama 50 sayfa atlamış nasıl okurum bilmiyorum. şimdiden herkese bol bebikli ve sağlıklı bir gün diliyorum.

inşallah canım bu ay bende zaten ümit yoktu gelecek ay inşallah her şey yolunda gider
hayırlısı canım inş temmuzda ))

canım üzme kendini temmuzda dolsun inşallah göbişler

canlarım ben çıkıyorum uyukluyorum oturduğum yerde biraz uyuyayım ben öptüm

tamam canım ben de ev süpürüp toz alacağım.. görüşürüz...

selaammm kızlar nasılsınız bakalım.. :80: :80: :80: :80: :80: eşim yemeğe gelcek ama sizlerede bir bakayım dedim mağlum topik çok hızlı ben eksik kalmayım dedim

kızlar bu benim 5. deneme idi olmadı yine sizce doktora gitmelimiyim. gitsem doktor bana ne önerir. aranızda benim gibi olan varmı?????:18:

kızlar bu benim 5. deneme idi olmadı yine sizce doktora gitmelimiyim. gitsem doktor bana ne önerir. aranızda benim gibi olan varmı?????:18:

tatlım tabiki gitmelisin. hatta bi sorun beklemene gerek yok kontrol amaçlı gitmelisin. bak ben martta gitmiştim korunmayı bırakalı 2 ay olmuştu. hiçbişey çıkmadı. eşimi gönderdim test yapıldı ondada bişey çıkmadı.aradan 3 ay geçti baktım bebek olmuyor birde kahve akıntı oldu adetten önce bi görüneyim dedim ki artık hsg çektirmeye niyetim vardı çünkü bildiğim bir sebeb yoktu ve 5 ay dnemiş bi sonuç alamamıştım sonra gittiğimde 4 cm lik bi çikolata kisti çıktı. son 3 ayda olmuş. gitmeseydim öyle herşeyden bihaber kendikendime vakit kaybediyor olacaktım ve birde çekilen sıkıntılar acabalar niye olmuyolar da cabası.
şimdi en azından tedavi sürecine başlıyorum. bişeyler yapıyorum yani.

sende bi kontrole git. inş. bi sorunun yoktur ama kadınların zaten belli aralıklarla muayane olmamız gerekiyor. bebek istesekte istemesekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…