- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Herkese günaydın kıslar nasılsınız?
Benim bugün kırmızılar gidiyor çok şükür halvete başlıcaz hayırlısı ile inşallah.
Sizlerde ne var ne yok? Batı gelen arkadaşlar ne durumdasınız_?:44:
Herkese günaydın kıslar nasılsınız?
Benim bugün kırmızılar gidiyor çok şükür halvete başlıcaz hayırlısı ile inşallah.
Sizlerde ne var ne yok? Batı gelen arkadaşlar ne durumdasınız_?:44:
hayırlısı olsun cnm temmuz uğur getirsin inşallah :))
benim bat bugündü canım dün akşam kırmızılar geldi.temmuzda inşallh.
Hayırlısı olsun canım. Temmuzda daha temkinli inşallah en kısa zamanda gelir bebişiniz.
Bugün öğlen lise arkadaşım gelecek. Akşama üniversiteden arkadaşım gelecek. Çok yoğunum bugün. Şimdi çıkmam lazım belki akşama gelirim ark. gidince canlar. Kendinize cic cic bakın emi?
kızlar sanırım benim kırmızılar gelmek üzere akıntım çoğaldı
yaaa...hayırlısı canım
hayırlısı canım inş temmuzdainşallah canım bu ay bende zaten ümit yoktu gelecek ay inşallah her şey yolunda gider
selam canımcımlarım 2 gündür yoğunluktan eşlik edemedim size. bide dün geldi kırmızılar sinirim bozuldu biraz. ama napalım bu ayda kısmet değilmiş demek ki allah hakkımızda hayırlı olanı versin. valla geçmişe döneyim diyorum ama 50 sayfa atlamış nasıl okurum bilmiyorum. şimdiden herkese bol bebikli ve sağlıklı bir gün diliyorum.
canlarım ben çıkıyorum uyukluyorum oturduğum yerde biraz uyuyayım ben öptüm
kızlar bu benim 5. deneme idi olmadı yine sizce doktora gitmelimiyim. gitsem doktor bana ne önerir. aranızda benim gibi olan varmı?????:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?