çok üzüldüm inşallah tez zamanda rabbim bebek özlemini dindirir...
amin inşallah canım onu tadamadım tez vakitte gelsede bebişim hamileleğin her şeyini yaşayacam doya doya inşallah
kızlar bu ay hamile kalamazsa diye yumurtlama dönemi hesaplayacağım hesaplamıyor.21 günden az 31 günden fazla ise kullanamazsınız hesaplayıcı diyor ama fazla değil ki 27 gün neden olmuyor.bi de siz bakar mısınız ya kafam karıştı
4 temmuz
7 haziran
12 mayıs
tarih gelmediği için mi hata veriyor anlamadım ki???
ama haziran ve mayısı yazmayınc hasaplıyor..tarihler arasında 27 gün var neden olmuyor offffff
canım kontrollü daha iyi olur ama doktor da yıpratıyor ister istemez
canım sen nisan ayında hangi tarihte adet olmuştun onu yzarmısın
evet bide yumurtlama takibi için sık gitmek gerekiyor tahminimce oda çalışırken zor tabii.ovulasyon testi alayım ben en iyisi.
inşallah canlarım kimseye yaşatmasın Rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz hep beraber
luckiyident cim hayırdır canım
kızlar bana yanıt verecek kimse yok muuuuuuuuuuu
haklısın sürekli için almak zorunda kalıyoruz o da işte sorun olmasa bile insan rahatsız oluyor ister istemez bizim bölümde de tek bayanım biraz kıymetliyim pek sorun çıkmıyor ama kendimi rahatsız istemiyorum
canım senin verdiğin batlara göre ben baktım 27 günde bir siklusyon dönemi
canım hiç anladığım bir konu değil ama bu şeklde vermemesi lazım ilginç yani.
canım sen nisan ayında hangi tarihte adet olmuştun onu yzarmısın
canım bende hesaplattım hata veriyor durmadan haziran ayında 15-20 haziran arasındaymış ama temmuzu hesaplatamadım bir türlü
arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben dün akşam saat 10 gibi hastalandım adet tarihimin ilk gününü dünmü sayıcam bugün mü:18:
tam emin olmamakla birlikte sanırım dün cnm :))
çok sağol canım sanırım daha temmuz gelmedi diye hata veriyor...gerçi inşallah temmuza gerek kalmaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?