Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah canlarım kimseye yaşatmasın Rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz hep beraber

luckiyident cim hayırdır canım

canım sen nisan ayında hangi tarihte adet olmuştun onu yzarmısın

evet bide yumurtlama takibi için sık gitmek gerekiyor tahminimce oda çalışırken zor tabii.ovulasyon testi alayım ben en iyisi.

haklısın sürekli için almak zorunda kalıyoruz o da işte sorun olmasa bile insan rahatsız oluyor ister istemez bizim bölümde de tek bayanım biraz kıymetliyim pek sorun çıkmıyor ama kendimi rahatsız istemiyorum

inşallah canlarım kimseye yaşatmasın Rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz hep beraber

luckiyident cim hayırdır canım

kızlar bu ay hamile kalamazsa diye yumurtlama dönemi hesaplayacağım hesaplamıyor.21 günden az 31 günden fazla ise kullanamazsınız hesaplayıcı diyor ama fazla değil ki 27 gün neden olmuyor.bi de siz bakar mısınız ya kafam karıştı
4 temmuz
7 haziran
12 mayıs

tarih gelmediği için mi hata veriyor anlamadım ki???
ama haziran ve mayısı yazmayınc hasaplıyor..tarihler arasında 27 gün var neden olmuyor offffff

bende babamın şirketindeyim canım ama burda bile sürekli izin almak göze batıyor.bide hergün millete ne uydurcam yumurtlama takibine gidiyorum babamı dicem

canım senin verdiğin batlara göre ben baktım 27 günde bir siklusyon dönemi

canım hiç anladığım bir konu değil ama bu şeklde vermemesi lazım ilginç yani.

evet canım 27 günde bir görünüyor da neden hesaplamıyor yumurtlama günlerimi anlamadım.internette hesaplayıcıdan hesaplamaya çalışıyorum sürekli hata veriyor fena sinir oldum sabah sabah

arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben dün akşam saat 10 gibi hastalandım adet tarihimin ilk gününü dünmü sayıcam bugün mü:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…