Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bazıları hamilelikte çok tiksiniyor sigaradan inşallah herkesin öyle olur.Ama benim yengem hamilelik boyunca sigara aşerdi hep içti.Ama içmek ne kelime resmen yedi ya

benim bir tanidikda öyle
doktor birakcan demis bogaziyla ilgili sorun cikmis
hem bebege cok zararli demis ama oda öyle diyor
resmen sigaraya aseriyorum diyor

meeeggg nerelerdesin kuzum
misafirlerin seni çok seviyo galibaa gitmek bilmediler

al işte bir koca mağduru daha geldi gül canım benim güll
ne oldu ildam neden sinirlendin sen

üff sormayın yaaa
şimdi anlatamam çünkü çok belirgin bi olay
okuyan falan olur aralarından
başım derde girer
Allah ii etsin onları diyorum başkada bi şey demiyorum

azaltmaya calisiyorum aslinda ama bebek konusu gündeme geldi geleli iyice cogaltmaya basladim
allahtan esim icmiyor sigara off bir birakabilsem

sende bizdensin koca içmez ama biz içeriz
aramızdaki tek sorunda bu zaten
ama çok azalttım ben
ilk zamanlar senin gibi bebek mevzusu olunca daha bi içmeye başlamıştım
sonra hoop ilda kendine gel dedim
bırakıcaz inşallah
gebe kaldığımızda tiksinsek yaaaa ne güzel olur
çünkü 1.5 yıl emzirmede de içmemek lazım
ee ondan sonrada başlarsak bizi vursunlar zaten

valla süper olur insallah tiksinirim diyorum bende öyle dua ediyorum
benim eltimde hamile kalana kadar icmis ondan sonra hamile kalmis birakmis
emzirirkende icmedi ama ondan sonra yine tekrardan basladi
ama ben bir biraktim mi hep birakmak istiyorum insallah öyle de olur

ah canım keşke hep bırakabilseni ya ne güzel olur hem sağlığınıza hem kesenize zararlı inşallah hamiş kalınca bırakırsınız
kaynananıda boş ver gitsin kaynanayı ne yapmalı kaynar kazanda kaynatmalı diye boşuna dememişlereğer eşin senin yanındaysa senin tarafındaysa sorun yok ama sen haklı olupta eşin birde onları savunuyorsa çok sinir oluyorum ben böylelerine

Bazıları hamilelikte çok tiksiniyor sigaradan inşallah herkesin öyle olur.Ama benim yengem hamilelik boyunca sigara aşerdi hep içti.Ama içmek ne kelime resmen yedi ya

sanırım yasak olan şeyler daha bi tatlı geliyor. Bende tedaviye başladım sigarayı çoğalttım. Dr sigara spermlere zarar veriyor döllenmeyi etkiliyor bırak dedi ama mümkün olmuyor. İnş hamilelik olurda tiksinenlerden oluruz

neyse üzülmeye değmez ildacım olan biz gelinlere olur zaten hep arada kalan bizler oluruz sıkma canını boş ver

bu aralar herkes kaçak dhc83 de yok nurdan da yok duyguca eskisi kadar çok uğramıyo küstüler mi acaba bize:44:

küsmesinler amaaaaa bak nasılda yoklukları belli oluyo ben dün giremedim ne oldu bitti diye aklım hep burdaydı çok alıştık biz birbirimize

devamınıda ben getireyim
kaynanayı neyapmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelinn dedikçe
altına odun atmalııı

aynen canım burası olmasa ben sıkıntıdan patlarım herhalde

malesef canım yasak tatlı gelıyo nası bısey bu melet bılmıyorum ama bırakamıyorumda bırakmaya calıstım bu sefer psıkolojım alt uzt oldu kendımı hamıle gıbı hıssetmeye basladım kırmızı kartı yedıgım gıbı tekrar basadım rabbım tıksındırır ıns kocişde dıyokı her haltı denıyosun hamıle kalmak ıcın bıde sunu bırak ıstersen dıyo sankı o ıcmıyo ufff bende tıksınıyım artık gel bebişim gel annenı daha fazla zehırleme kaıyım bırakcam hep aynı bahane 15aydır her ay bat yaklasınca dıyorumkı ıns bu son pakettır hemen atrım bıdaha ıcmem ama olmuyokı

devamınıda ben getireyim
kaynanayı neyapmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelinn dedikçe
altına odun atmalııı

keşkee valla tek isteğiöm o
bide ben 25 yaşında başladım salak gibi

saolun kızlar valla
koca benim yanımda Allahta
yani taraf aramıyorum kendime ama aklın yoluda bir yaniii
doğru tarafta adam :)
ama bu sefer işin içinde bi bityeniği var :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…