al işte bir koca mağduru daha geldigül canım benim güll
ne oldu ildam neden sinirlendin sen
canım sigaranın inanılmaz zararı var üremeye. Biz kenan sofuoğluna gidiyoruz. Adamın ilk sorduğu sigara kullanıyomusunuz oldu
Ben 25 ocak 2011 de bıraktım. Bebeğimin düşmesine neden sigarayı görüyodum. Eşiminde doğrum günüydü öyle bıraktım ama eşim hala içiyor. Doktor kızdı.
Bence bizler sabırlı insanlarız, kesinlikle bırakmalısın. Hele ki bir gün içme o sigarayı kokusundan tiksiniyorsun zaten. Şuan sigara kokusu aldığım an miğdem hemen safra yapıyo ve çıkarıyorum. Sadece kokusundan oda
Herkese günaydın,nasılsınız?Benim göğüsler iyice indi yarın karmızıları görecem galiba.
Kızlar insan kaynaklarından anlayan var mı?Bir konuda fikir almam lazım
canim 3 aydir deniyoruz bu ayla birlikte 4 olucak eger bebis gelmezse
ama ben 2.5 yildir falan ilac kullanmiyordum esim korunuyordu
ya icim cok buruk böyle aglayasim geliyor icimden
doktorla olunca gercekten daha iyice bir stres oluyormus
elimde degilki stres yapmamak hayirlisi olsun hakkimizda en cokda esime
sinirlendim aslinda doktordan cikdim telde görüsdük hic sormuyor bile ne oldu ne dedi doktor diye
sanki umurunda degil
kocalara takılma tatlım ya benımkıde ole ben kızınca sonra ben senı uzmemmek ıcın sormuyorum dıyogelde sınır olma yanı ama alısıyo ınsan ınan stres olunca bıde onlarla tartısıyo ınsan bıde tam onemlı gunlere gelıyo o kavgalar ay ay fos sonra oyuzden cok takılma ıns cabucak gelır bebısın ben ıyce kasıldım tedavıyı bırakıyım dıyorum oluruna bırakıyım tabı yapabılrsem 15 aydır cok yoruldum her ay aynı husran uff cok doluyum 2gune kalmaz gelır benım kırmızlar oyuzden en dıpte oldugum gunlerdeyım ama ümit hep var olcak ınş bıgun hepımızın bebişi
slm arkadaşlar
ben 2 senedir çocuk istiyorum olmuyor. DR. geçen ay yumurtalıklrımın 11 de kaldığını söyledi bu ay da klomenle büyütüp çatlatma iğnesi verdi ama çatlatma iğnesinden sonra çok fazla kasık ağrım oldu hatta o gün işe bile gidemedim bugün 6. gün ara ara kasılmalar oluo sadece. Sizce bu ağrılar nedir bilgisi olan var mı??
slm arkadaşlar
ben 2 senedir çocuk istiyorum olmuyor. DR. geçen ay yumurtalıklrımın 11 de kaldığını söyledi bu ay da klomenle büyütüp çatlatma iğnesi verdi ama çatlatma iğnesinden sonra çok fazla kasık ağrım oldu hatta o gün işe bile gidemedim bugün 6. gün ara ara kasılmalar oluo sadece. Sizce bu ağrılar nedir bilgisi olan var mı??
Herkese günaydın,nasılsınız?Benim göğüsler iyice indi yarın karmızıları görecem galiba.
Kızlar insan kaynaklarından anlayan var mı?Bir konuda fikir almam lazım
Kizlar ben azcik kaciyorum kocacim gelcek yemege bide halvet turu yapabilirim telde kastetti gece uykum var déyip kactim ama simdi kacisim yok gibi karnim buyusede nefsi korelse su adaminnnnn
canım hayırlı olsun tedavın ama bence klomen ve catlatma ıgnesının belırtılerını hıc takılma cunku cok belırgın seyler yapıyo vucuda oyuzden takılma sonra ınsan olmayınca cok takılıyo ıns guzel haberler alırsın sonunda ben uc ay kullandım klomen her ay bu ay oldu dedım degısık sancılar kramplar yasadım ama olmayınca yıkıldım akısına bırak dıcem bılıyorum zor ama denmeye calıs cunku klomen kullanmaya basladıgım ılk ay hamıle kalıcam zannettım ben sonra ogrendımkı klomen sadece yumurtalarımız gelısmedı ıcın onları desteklıyo ve her kadının kalabılcegı o %20 ıhtımalı yakalamamız gerekıyo ıns gelır bebişlerımız en kısa zamanda
azaltmaya calisiyorum aslinda ama bebek konusu gündeme geldi geleli iyice cogaltmaya basladim
allahtan esim icmiyor sigara off bir birakabilsem
slm arkadaşlar
günaydinlar cnm
sen nasilsin?
benim hicbir fikrim yok cnm
hayirlisi olsun hakkinda insallah
daha gelmedi nasil olsa belirtilere takilma cnm
bakalim zaman göstercek
Olacak tabi akaçarı yok,ama kocişler de stres oluyor ya onlar belli etmiyor fazla ama üzülüyordur onlar da.kocalara takılma tatlım ya benımkıde ole ben kızınca sonra ben senı uzmemmek ıcın sormuyorum dıyogelde sınır olma yanı ama alısıyo ınsan ınan stres olunca bıde onlarla tartısıyo ınsan bıde tam onemlı gunlere gelıyo o kavgalar ay ay fos sonra oyuzden cok takılma ıns cabucak gelır bebısın ben ıyce kasıldım tedavıyı bırakıyım dıyorum oluruna bırakıyım tabı yapabılrsem 15 aydır cok yoruldum her ay aynı husran uff cok doluyum 2gune kalmaz gelır benım kırmızlar oyuzden en dıpte oldugum gunlerdeyım ama ümit hep var olcak ınş bıgun hepımızın bebişi
aslm cnm hosgeldin aramiza
hayirlisi olsun hicbir fikrim yok cnm
ama insallah bebis belirtisidir
teşk ederim hoşbulduk uzun zamandır takipçiyim ama herkes öyle çok alışmış ki birbirine yabancı kalma duygusu ile yazamıyordum
Canlar bırakılıyor ya yeterki karar verin.Birgün içmeyince diğer günler de alışıyor insan.Ben 28 yaşındayım hatta 2 ay sonra 29 olacam,17 yaşımdan beri sigara kullanıyordum.Geçtiğimiz mayıs ayında hamile kaldım o gün paketimde kaç tane varsa normal içmeme devam ettim paket bitti sigarayı da bırakmış oldum.Hiçbir şey yapmadım,yemedim içmedim.Normal hayatıma devam ettim sanki daha önce hiç sigara içmemişim gibi.Günde 12-13 tane sigara içiyordum.Şimdi çok şükür kendimi gayet sağlıklı hissediyorum 7 ay olacak hiç içmedim.Şimdi ne desem boş ama bütün samimiyetimle söylüyorum ki sigaranın bana verdiği zararı bıraktıktan sonra çok iyi anladım.Tek yaptığım toksinler çabuk atılsın diye bol su içtim.Bu arada ben bıraktıysam herkes bırakır,ben baya baya tiryakiydim.Hiç zor değilmiş.Deneyin bence.
Selam sevim,canım bu konuda hiç bilgim yok canım ama kullanan arkadaşlar var onlar yazar.İnşallah çok beklemeden bebişine kavuşursun.
Sağol canım ben de iyiyim.Yok bu ay da olmazsa üzülmeyecem dündendir kafamız dolu valla çocuğu unuttuk eşimle.Hayırlısı olsun.
Olacak tabi akaçarı yok,ama kocişler de stres oluyor ya onlar belli etmiyor fazla ama üzülüyordur onlar da.
iste cnm o baslangici yapabilmek cok önemli ben hamile kalsam bende birakcam diyorum
ama hamile kalmaya baslamadan biraksam daha iyi olcak aslinda bakalim ins rabbim nasip eder de birakirim
bende günde bir paket bir bucuk paket iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?