Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ayyy aynen aynen bide ustunu falan aciyo sen artik beni sevmiyosun diyo halvetle sevgimi olur anlamadim ha bide oksuruk krizine falan girer numara ben ilgileniyim diye

valla bazen çok sinir oluyorum bu duruma kocalarımız çocuk gibi bizim ilgiye alakaya ihtiyacımız varken hep kendileriyle ilgilenmemizi istiyolar haksızlık değilmi bu biz kadın olarak kaç parçaya bölünüyoruz çocuğun annesi, evin hizmetçisi,çalışırken iş kadını:126:, yataktada, o........... oluyoruz ne bu yaaa onlar nerdeler bu arada

Demekki bunların hepsi aynı mahsül

duygu somurusu merhametimızi sevgimizi kullanip islerini gorcekler

aynen bizim ilgiye ihtiyacimiz oldugunda yoklar hep kendileri ben suan psikolojik olarak cok yalniz hissediyorum ama anlamiyo ben varim ya diyip geciyo

selam kızlar
geceden beri sinir küpü içindeyim
kocişinde şimdi teli suratına kapttım
ohhhhhh
ii ettim :)
ailesi delirtti gece gece beni yine

güldürdün beni :))))))
aynen ööleee
kadın olmak çok ama çok zor

herkese selamlar
nasilsiniz ?
dhc gelmedi mi halen haberi olan var mi
dün bat günüydüde merak ettim.
kizlar biraz önce doktordan geldim
yumurtaliklarima falan bakdi pazar ve pazartesi cok önemli degerlendirin dedi
birde kan aldilar hormonlara bakmak icin haftaya sali yada persembe sonuclari alicam
ins birsey cikmaz belki sen cabuk hamile kalamiyorsundur dedi destek gerekir dedi
ins gerekmez yarabbim ya kendiliginden olur sende bir sorun cikmazsa esin böbrek doktoruna gitmeli
ve onun spermi lazim dedi ama ilk sana bakalim dedi of ya simdi haftaya kadar zaman nasil gecicek
ve kizlar bana sordugu ilk soru ne oldu biliyormusunuz bebek olmuyor deyince
stres var mi dedi bana demekki stres gercekten cok önemli

offf ateşim yükselmedi benimde belimde ağrıyorr..kırmızılar gelio...

aysunun benımde ateş düştü bugun cok moralım bozuldu gelıyo kırmızılar agrımda cogaldı ufff napalım gelsınlerde gene baslasın calısmalar yenı umutlar 2012 ye kaldı 2011 dede anne olmak nasıp olmadı bana halbukı ben 2010da kalıcamumuduyla baslamıstım bu yola

slm kızlar nasılsınız bıraz gecmısı okudum moralım bozuk kırmızı psıkolojısıne bururndum ben bı kac gun cekılmem en ıyısı bole derın derın okumak

duygu somurusu merhametimızi sevgimizi kullanip islerini gorcekler

aynen bizim ilgiye ihtiyacimiz oldugunda yoklar hep kendileri ben suan psikolojik olarak cok yalniz hissediyorum ama anlamiyo ben varim ya diyip geciyo

evet varlar ama bazen bizi hiç anlamıyolarya birde herşeyi kendilerinin nasıl işlerine geliyosa öyle anlıyolar
neyse işte sözün özü bizi anlamıyolar herzaman onlar haklı

evet varlar ama bazen bizi hiç anlamıyolarya birde herşeyi kendilerinin nasıl işlerine geliyosa öyle anlıyolar
neyse işte sözün özü bizi anlamıyolar herzaman onlar haklı

Evet canim onlar yorgun onlar dusunceli onlar mutsuz onlar hakli hep boyle surer gider

merhaba azracım daha yolun basındasınız heralde nakadardır ıstıyosunuz?banada hep stresı soluyo ama elımde degılkı her ay o onemlı gunler gelınce acaba dıyıp umut baslıyo bu hıc degısmedı hıc onune gecemedım her ay sunu denıyım bu ay bunu ypıyım falan fılan ama aklımdan cıkmadı hıc ıns cok bekletmez bebıslerımız bızı doktor takıbı oldukca ınsan daha bı stres oluyo

al işte bir koca mağduru daha geldi gül canım benim güll
ne oldu ildam neden sinirlendin sen

canim 3 aydir deniyoruz bu ayla birlikte 4 olucak eger bebis gelmezse
ama ben 2.5 yildir falan ilac kullanmiyordum esim korunuyordu
ya icim cok buruk böyle aglayasim geliyor icimden
doktorla olunca gercekten daha iyice bir stres oluyormus
elimde degilki stres yapmamak hayirlisi olsun hakkimizda en cokda esime
sinirlendim aslinda doktordan cikdim telde görüsdük hic sormuyor bile ne oldu ne dedi doktor diye
sanki umurunda degil

3 yıllık evliyim canım. dış gebelik geçirdim bir kere. yarım rahimliymişim. birde eşimde varikosel var. var da var yani canımmm.

uzulme tatlim benim anneminde rahmi tersti ama uc kardesiz alti hamileligi var dusuk ve aldirdiklariyla beraber tedavi verdi mi drun

ay bu koca aileleri aman be hepsi ayni kuzum benimkilerde iki saatlik yoldalar ama bi tlf yetiyo cinlenmeme takma hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…