hayırlısı olsun canım ya zamanında gelince hiç üzülmüyorum ben zamanını şaşırınca çok üzülüyorum
Ayyy aynen aynen bide ustunu falan aciyo sen artik beni sevmiyosun diyo halvetle sevgimi olur anlamadim ha bide oksuruk krizine falan girer numara ben ilgileniyim diye
Ayyy aynen aynen bide ustunu falan aciyo sen artik beni sevmiyosun diyo halvetle sevgimi olur anlamadim ha bide oksuruk krizine falan girer numara ben ilgileniyim diye
slm kızlar. bende sizdenim sanırım. bebeğim olsun istiyorum ama olmuyooor
Uzulme eminem senin bi evladin vardi dimi allah ona saglik sihhat uzun omur versin once kardes gelir nasilsa
Demekki bunların hepsi aynı mahsül
valla bazen çok sinir oluyorum bu duruma kocalarımız çocuk gibibizim ilgiye alakaya ihtiyacımız varken hep kendileriyle ilgilenmemizi istiyolar haksızlık değilmi bu biz kadın olarak kaç parçaya bölünüyoruz çocuğun annesi, evin hizmetçisi, çalışırken iş kadını:126:, yataktada, o........... oluyoruz ne bu yaaa onlar nerdeler bu arada
Hosgeldin canim ne kadarlik evlisin ne zamandir istiyorsun tatlim dr gittin mi hic
valla bazen çok sinir oluyorum bu duruma kocalarımız çocuk gibibizim ilgiye alakaya ihtiyacımız varken hep kendileriyle ilgilenmemizi istiyolar haksızlık değilmi bu biz kadın olarak kaç parçaya bölünüyoruz çocuğun annesi, evin hizmetçisi, çalışırken iş kadını:126:, yataktada, o........... oluyoruz ne bu yaaa onlar nerdeler bu arada
offf ateşim yükselmedi benimde belimde ağrıyorr..kırmızılar gelio...
duygu somurusu merhametimızi sevgimizi kullanip islerini gorcekler
aynen bizim ilgiye ihtiyacimiz oldugunda yoklar hep kendileri ben suan psikolojik olarak cok yalniz hissediyorum ama anlamiyo ben varim ya diyip geciyo
evet varlar ama bazen bizi hiç anlamıyolarya birde herşeyi kendilerinin nasıl işlerine geliyosa öyle anlıyolar
neyse işte sözün özü bizi anlamıyolarherzaman onlar haklı
herkese selamlar
nasilsiniz ?
dhc gelmedi mi halen haberi olan var mi
dün bat günüydüde merak ettim.
kizlar biraz önce doktordan geldim
yumurtaliklarima falan bakdi pazar ve pazartesi cok önemli degerlendirin dedi
birde kan aldilar hormonlara bakmak icin haftaya sali yada persembe sonuclari alicam
ins birsey cikmaz belki sen cabuk hamile kalamiyorsundur dedi destek gerekir dedi
ins gerekmez yarabbim ya kendiliginden olur sende bir sorun cikmazsa esin böbrek doktoruna gitmeli
ve onun spermi lazim dedi ama ilk sana bakalim dedi of ya simdi haftaya kadar zaman nasil gecicek
ve kizlar bana sordugu ilk soru ne oldu biliyormusunuz bebek olmuyor deyince
stres var mi dedi bana demekki stres gercekten cok önemli
selam kızlar
geceden beri sinir küpü içindeyim
kocişinde şimdi teli suratına kapttım
ohhhhhh
ii ettim :)
ailesi delirtti gece gece beni yine
güldürdün beni :))))))
aynen ööleee
kadın olmak çok ama çok zor
kırmızı kartı yedim sabah....Yeni BAT 29 Aralık
offf ateşim yükselmedi benimde belimde ağrıyorr..kırmızılar gelio...
merhaba azracım daha yolun basındasınız heralde nakadardır ıstıyosunuz?banada hep stresı soluyo ama elımde degılkı her ay o onemlı gunler gelınce acaba dıyıp umut baslıyo bu hıc degısmedı hıc onune gecemedım her ay sunu denıyım bu ay bunu ypıyım falan fılan ama aklımdan cıkmadı hıc ıns cok bekletmez bebıslerımız bızı doktor takıbı oldukca ınsan daha bı stres oluyo
3 yıllık evliyim canım. dış gebelik geçirdim bir kere. yarım rahimliymişim. birde eşimde varikosel var. var da var yani canımmm.
selam kızlar
geceden beri sinir küpü içindeyim
kocişinde şimdi teli suratına kapttım
ohhhhhh
ii ettim :)
ailesi delirtti gece gece beni yine
güldürdün beni :))))))
aynen ööleee
kadın olmak çok ama çok zor
Gunaydıiınnnn hurremlerim canlarim mide bulantilarim hat safhalarda olduruyo beniii valla disli cikti benim pitir pitirim cektiriyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?