off değerlerle bozdum kafayı
çok mutsuzum ban
megimmm çok kötüyüm değerlere baksana(
kimse tam bişey demiyo doktor bile...
22 kasım 24.08
25 kasım 54.13
28 kasım 91.22
2 kat bile artmamış 3er günde...
hiç sevinemedim bile yaa
hahaha insallah cnm hayirlisi olsun bakalim
ayy meraktan ölücem batina da az kaldi bir gün kalkicam uyanicam
bir bakicam ben hamileyim yazmissin ne bayram olur ya topikte
bende bu sabah doktordan cikdim aradim
hic sormuyor bile ne oldu ne bitti diye bende birsey söylemedim
o sorana kadarda söylemiycem isde inat degil mi
Kızlar dündendir eşimle bizi meşgul eden bir şey var.Kısaca yazmaya çalışayım,bana neler önerirsiniz:
Eşimin çok istediği bir iş var 1 ay önce başvurdu görüşmeye çağırdılar beğenmişler sonra ikinci görüşmeye çağırdılar o da olumlu geçmiş ücret falan konuşmuşlar.Tamam oldu dedik.Araya bayram girdi bayramdan sonra arayacaklar diye bekliyoruz 3. hafta oldu aramadılar.2-3 gün önce bir baktık ilan güncellenmiş şok olduk.Firmadan ne olumlu ne olumsuz hiç cevap gelmedi.Eşim de görüştüğü adamlardan birini aradı (adam çok beğenmiş eşimi bir kaç kez dışarda görüştüler) adamın söylediğine göre görüşmeye giderken test çözdürmüşler o testin saısal kısmı limitin altında kalmış,düzeltmeye çalıştım ama bir yere kadar gücüm yetti falan demiş.Eşim soruyor benim için bitti mi süreç diye adam ne evet ne hayır diyor.Süreç uzadı işte puanın limitte olsaydı şimdiye çoktan başlamıştın falan demiş.Bi de bizim işimiz sayılarla değil ki niye bu kadar önemsiyorlar anlamıyorum falan demiş.Şimdi sizce bu iş nereye varır?Valla bu yüzden bebişi unuttuk iki gündür eşim çok kötü belli etmemeye çalışıyorum ben de çok kötüyüm.
Kızlar dündendir eşimle bizi meşgul eden bir şey var.Kısaca yazmaya çalışayım,bana neler önerirsiniz:
Eşimin çok istediği bir iş var 1 ay önce başvurdu görüşmeye çağırdılar beğenmişler sonra ikinci görüşmeye çağırdılar o da olumlu geçmiş ücret falan konuşmuşlar.Tamam oldu dedik.Araya bayram girdi bayramdan sonra arayacaklar diye bekliyoruz 3. hafta oldu aramadılar.2-3 gün önce bir baktık ilan güncellenmiş şok olduk.Firmadan ne olumlu ne olumsuz hiç cevap gelmedi.Eşim de görüştüğü adamlardan birini aradı (adam çok beğenmiş eşimi bir kaç kez dışarda görüştüler) adamın söylediğine göre görüşmeye giderken test çözdürmüşler o testin saısal kısmı limitin altında kalmış,düzeltmeye çalıştım ama bir yere kadar gücüm yetti falan demiş.Eşim soruyor benim için bitti mi süreç diye adam ne evet ne hayır diyor.Süreç uzadı işte puanın limitte olsaydı şimdiye çoktan başlamıştın falan demiş.Bi de bizim işimiz sayılarla değil ki niye bu kadar önemsiyorlar anlamıyorum falan demiş.Şimdi sizce bu iş nereye varır?Valla bu yüzden bebişi unuttuk iki gündür eşim çok kötü belli etmemeye çalışıyorum ben de çok kötüyüm.
ya bilmiyorum da bi gebe kalabileyim,ben nassı özletcem kendimi biliom
hele bu ay şu şurup sayesinde olduğunu düşündüğüm 3 gün üstüste çift koyu çizgiden bi bebek çıkmazsa ben sorcem ona
delüüüü
ben iyim çok şükür canım bende size bir şey sormak istiyordum dün üçünüzüde yakalamadım burda
ferda-ve aysundan da yorum bekliyorum
ben oruç tutuyorum canım saat 16:45 yemek yiyorum ya yanında bir bardak çay yada su içsem saat 20:00 de ovucanı yapsam nasıl olur dün 13.günümdü yaptım çok silik çıktı çizgi geçen ay 15 ve 16 .gün görmüştüm çizgiyi
evet ve ferda not düşücek liste topiğinde;
meg gibeğ------------- 1. ay ve tamamen doğal olaraktan hiçbişeycik yapmadı gibe kalem diye... yazcek
azra çok sekersin kızım ya
çookkk uykum gedii evde olsam vurucam kafayı yatıcamm yaaa
Çalışıyor allahtan ben de aynen öyle yapıyorum,onlar kabetti falan diyorum.cnmcım bu iş olmamış gözüküyor yanı olumsuz olunca karşı taraf genelde aramaz siz aradıgınız ıcınde adam direk olumsuz dememiş ama belli etmiş olumsuz oldugunueşin şuanda çalışıyomu başka biyerde peki eğer çalışıyosa ona teselli verebilrsin amaan benım kocama işmi yok onlar senı kaybettı boşveer felen gibi
hayirlisi olsun cnm hakkinizda belki adam birseyler icin bekliyordur
sizi oyalamasinda tam bir cevapta vermemis ki birsey anlamadim bu isten
esin soramiyor mu tam bir cvp verin ona göre bende yoluma bakicam diye
sen belli etme cnm destek olmaya calis
insallah yoluna girer isiniz
meg len
senin bat yaklaşınca bana bişiler oluyor yeminlen
sanki benimki geliyor :44::44:
hadi bakam rast gele
4 saat çiş tutuluyo..
son 2 saat sıvı tüketmiyosun zaten..
sorun yok yani,ovucanı 8de yapabilirsin kuşum..
4 saat çiş tutuluyo..
son 2 saat sıvı tüketmiyosun zaten..
sorun yok yani,ovucanı 8de yapabilirsin kuşum..
hehehe sende cok sekersin cnm benim
evet megim hicbirsey yapmadi surub falan icmedi
kim derse kuru iftira
megim ve kizlar ya birsey sorucam simdi doktor bana pazar ve pazartesiyi degerlendir bu iki gün cok önemli dedi
demekki pazar yumurtam oluscak pazarteside catlicak doktorun yanilma ihtimali olabilir mi ki
ben yine de ovucan yapayim demi hali hazirda var zaten?
mersi tatlım dün öyle yaptım 13 gün olduğu için çok önemsemedim zaten
ama 15. ve 16.gün önemli gün o yüzden emin olayım dedim
kızım demek sen ayda 2 kere hüsrana uğruyosun
benden bi cacık olmeycek gene bence..
ben kaşarlandım,kahrolmuyorum artık..
üstelik gebelik testinde çift çizgiden sora hüsran yaşaya yaşaya kaşarlanmam normal yani..
inşallah gelir ikimizin de bebesi de çifte bayram,havai fişek gösterisi yaparız burda be
Çalışıyor allahtan ben de aynen öyle yapıyorum,onlar kabetti falan diyorum.
Sordu sormaz mı adam yuvarlıyor,işte bizi sıkan da bu oldu yani ya evet ya hayır.Yani konuşmalardan tam kestiremiyoruz,kesin olmadı sağlık olsun falan demiyor.
megim ve kizlar ya birsey sorucam simdi doktor bana pazar ve pazartesiyi degerlendir bu iki gün cok önemli dedi
demekki pazar yumurtam oluscak pazarteside catlicak doktorun yanilma ihtimali olabilir mi ki
ben yine de ovucan yapayim demi hali hazirda var zaten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?