Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

olumlu yada olumsuz geri dönmeleri gerekirdi..
büyük kabalık ve profesyonelce olmayan bir davranış..

inşallah hakkınızda hayırlı olsun canım.. bebek haberinizle yüzünüz gülsün inşallah...

Bence de büyük ayıp,hem ilanı güncelliyorlar hem de bize yolunuza bakın demiyorlar.Sonuçta eşim belli aşamaları geçmiş ve hepsinden de olumlu sonuç almış,yani yok testti limitti....Sanki eşimin cv sini görüpte aranan nitelikleri yazmışlar bu kadar tutuyordu.Şimdi ne olacak testleri %100 doğru cevaplayıp da kriterleri uymayan birini mi alacaklar anlamadım iş hayatı bu kim daha fazla çalıştıysa o daha iyi iş yapar mesele bu.

evet bombalarız burayı nede olsa ilk aydan gibe kalmış olcez maşallah bize

adet olunca hüzüncan oluyo ama bikaç saatte geçiyo be seyyah.. eskisi gibi karaları bağlamıyorum ben..
bu ay da pas geçerse,benimki %100 gidiyo sperm analizine zaten,kaçışı yoktur artık

merhaba kızlar okuldan geldim size geldim hiç keygim yok benimde bugün..belim ağrıyor ateşim düşmüş hava kötü..
bugün eczanenin önünden geçerken şu hayıt ilacını alayım diye yöneldim sonra adını unuttuğumu farkettim ilacın ve yön değiştirdim
bide preesed alacağım bakalım..bu ay şu pis kırmızılar gitsinde..

elis üzülme canım hayırlısı olsun hakkımızda..o firma da çok kabalık etmiş gerçektende..olumlu ada olumsuz size haber vermeleri gerekirdi..üzülme tatlım..

azracım doktordan gelmişsin bişey çıkmamasına sevindim eşindende test istedi mi.

hülya bence de yapabilirsin canım aradan 3 saat geçmiş oluyo yapmanda bi sakınca yok bencede...

başkada aklımda vardı ama unuttum

bravo valla cok ıyı bi yontem bulmussun bu aydan bişey cıkmassa senın taktıgı uygulayayım bende

özel sektör denen canavar bööle ne yazıkki
hiç yabancı ddile bile gerek kalmayan işlerde bile dil isterlerya ben en çok ona gilerim

içinizi ferah tutun rızkı veren Allah onlar değil !

valla napııim kızlar
ama ii fikir kesin deneyin
ayy bide zavallım bebeişin olamayacağı günler halvette bide demez mi yaa bak bööle stres oluyo insan doğal akışına bıraksak

aslında yumurtladığım günlerde de bebeiş olmıcak sanıyo daha bi farklı oluyo adam

ne şurubu hıhhhhh
hemde ilk aydan gibe kaldı meggil

aslında yazılması güzel ama topiğe yeni gelenlerin gözünü korkutmamak için ben hamile kalırsam yazmayın kaçıncı ayda geldiğini ben bile hesabını yapamadım bir anda
hele nasıl kaldığı kısmı çok kafa karıştırıcı
keçiboynuzu kürü
çaksır tozu
havuç suyu
hayıt otu hapı
kuru incir
......
.......

daha uzarda gider

İçin rahat edecekse yap tabi.Ben olsam yapardım garantiye almak için.

aynen canım benim kaçgündür uykum var sana dedim ya ben yorgun ve uykusuz olunca enterasan rüyalar görüyorum diye işte bu aralar o rüyalarla uğraşıyorum o yüzden de uyuyamıyorum
ahh sorma öyle bastırdıkı masanın başında uyuya kalıcam şimdi
bende bugün çok güzel rüyalar gördüm hayırlara vesile olsun inşallah
ne şurubu hıhhhhh
hemde ilk aydan gibe kaldı meggil

innnnşşşşaaaallllaaahhhhhhh megimizzzde hamile kalır bu ayyyyy inşallllaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh

bizim nazlılarımız doğal yoldan gelmiyolar illaaa sunii gübre lazımmmm

e varsa evde yap bencede canım.. sağlama yapmış olursun

unutma çift çizgiyi görüyosun ve 3 gün üstüste halvet

sen genede yap ovucanlarını cnmcım garanti olsun
hadı inşallah bu ay gelir bebişin bizde sevınırık şurda

tamam canlarim tesekkürler cvplar icin
cnm belki sen yaparsin o süprizi senin bata da az kaldi bende arkanizdan gelirim belkim
ayyy hayali bilem güzel yaaa
insallahhhhhhh aminnnnnn

valla benim hüzüncan 1günümü alıyor
zor oluyor ya
keşke takmamayı becerebilsem
bi tanıdık var allah bize vermesin de
karı koca hiçbir problemleri yok
sırf stresten olmuyor 8senedir...
bunları bildiğim halde takıyorum
benimki de gitcek işte haftaya
yumurtlama gününden çalmış olacaz ama ne yapalım artık
tek bişi çıkmasın da
16.gün olmayacak bu ay nasip artık

noldiiii bişe mi var
ilk aydan gibe kaldım efet,hemde hemencik töbeeeee

ilaveten romanyalı şurup
ilaveten halvetteki akrobatik hareketler
vs vs vs

Yapacak bir şey yok Allah büyüktür,her işte bir hayır vardır.

slm kızlar nasılsınız ben geldim

önce senle ilgilenelim dedi cnm
kan verdim sonuclari alicam haftaya
ondan sonra bende birsey cikmazsa
daha bebek de olmazsa esime sira gecicek mis
öyle dedi doktor hayirlisi artik
belkide gelmiycek kirmizilarin cnm
bat günü birde firlarsa atesin görürsün

miyaba batlarım canlarım hoşgelmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…