olumlu yada olumsuz geri dönmeleri gerekirdi..
büyük kabalık ve profesyonelce olmayan bir davranış..
inşallah hakkınızda hayırlı olsun canım.. bebek haberinizle yüzünüz gülsün inşallah...
topikte en eski biziz
ıkımızde hamile kalırsak havayi fişek az kalır atom bombası isterim ben
kaşarlanma mevzusu doğru
benim için de gecerli
ama adet olunca hüzüncana bi çare bulamadım daha
eşim haftaya gidiyor doktora bu ay ona odaklanmış durumdayım
megim yine bu ay olmassa sen de gönder
belki onlardan kaynaklanıyordur biz kendimizi yırtıp duruyoruz
bravo valla cok ıyı bi yontem bulmussun bu aydan bişey cıkmassa senın taktıgı uygulayayım bende
Kızlar dündendir eşimle bizi meşgul eden bir şey var.Kısaca yazmaya çalışayım,bana neler önerirsiniz:
Eşimin çok istediği bir iş var 1 ay önce başvurdu görüşmeye çağırdılar beğenmişler sonra ikinci görüşmeye çağırdılar o da olumlu geçmiş ücret falan konuşmuşlar.Tamam oldu dedik.Araya bayram girdi bayramdan sonra arayacaklar diye bekliyoruz 3. hafta oldu aramadılar.2-3 gün önce bir baktık ilan güncellenmiş şok olduk.Firmadan ne olumlu ne olumsuz hiç cevap gelmedi.Eşim de görüştüğü adamlardan birini aradı (adam çok beğenmiş eşimi bir kaç kez dışarda görüştüler) adamın söylediğine göre görüşmeye giderken test çözdürmüşler o testin saısal kısmı limitin altında kalmış,düzeltmeye çalıştım ama bir yere kadar gücüm yetti falan demiş.Eşim soruyor benim için bitti mi süreç diye adam ne evet ne hayır diyor.Süreç uzadı işte puanın limitte olsaydı şimdiye çoktan başlamıştın falan demiş.Bi de bizim işimiz sayılarla değil ki niye bu kadar önemsiyorlar anlamıyorum falan demiş.Şimdi sizce bu iş nereye varır?Valla bu yüzden bebişi unuttuk iki gündür eşim çok kötü belli etmemeye çalışıyorum ben de çok kötüyüm.
varya beni bir gören olsa deli zanneder kendi kendine gülüyo diye
ALLAH iyiliğini versin adamı kandırıyosun demek bende bundan sonra öyle yaoıyım ozamannnn
iyim megim burda daha iyi oluyorum moralim tavan yapıyooo
yarın bat inşallah oda moralimi bozmaz
ne şurubu hıhhhhh
hemde ilk aydan gibe kaldı meggil
megim ve kizlar ya birsey sorucam simdi doktor bana pazar ve pazartesiyi degerlendir bu iki gün cok önemli dedi
demekki pazar yumurtam oluscak pazarteside catlicak doktorun yanilma ihtimali olabilir mi ki
ben yine de ovucan yapayim demi hali hazirda var zaten?
ahh sorma öyle bastırdıkı masanın başında uyuya kalıcam şimdiaynen canım benim kaçgündür uykum varsana dedim ya ben yorgun ve uykusuz olunca enterasan rüyalar görüyorum diye işte bu aralar o rüyalarla uğraşıyorum o yüzden de uyuyamıyorum
ne şurubu hıhhhhh
hemde ilk aydan gibe kaldı meggil
e varsa evde yap bencede canım.. sağlama yapmış olursun
unutma çift çizgiyi görüyosun ve 3 gün üstüste halvet
sen genede yap ovucanlarını cnmcım garanti olsun
hadı inşallah bu ay gelir bebişin bizde sevınırık şurda
evet bombalarız burayı nede olsa ilk aydan gibe kalmış olcezmaşallah bize
adet olunca hüzüncan oluyo ama bikaç saatte geçiyo be seyyah.. eskisi gibi karaları bağlamıyorum ben..
bu ay da pas geçerse,benimki %100 gidiyo sperm analizine zaten,kaçışı yoktur artık
İçin rahat edecekse yap tabi.Ben olsam yapardım garantiye almak için.
arkadaşlar klomen+progestan kullanan varmı aranızda :2:
aslında yazılması güzel ama topiğe yeni gelenlerin gözünü korkutmamak için ben hamile kalırsam yazmayın kaçıncı ayda geldiğini ben bile hesabını yapamadım bir anda
hele nasıl kaldığı kısmı çok kafa karıştırıcı
keçiboynuzu kürü
çaksır tozu
havuç suyu
hayıt otu hapı
kuru incir
......
.......
daha uzarda gider
Yapacak bir şey yok Allah büyüktür,her işte bir hayır vardır.özel sektör denen canavar bööle ne yazıkki
hiç yabancı ddile bile gerek kalmayan işlerde bile dil isterlerya ben en çok ona gilerim
içinizi ferah tutun rızkı veren Allah onlar değil !
valla napııim kızlar
ama ii fikir kesin deneyin
ayy bide zavallım bebeişin olamayacağı günler halvette bide demez mi yaa bak bööle stres oluyo insan doğal akışına bıraksak
aslında yumurtladığım günlerde de bebeiş olmıcak sanıyo daha bi farklı oluyo adam
valla benim hüzüncan 1günümü alıyor
zor oluyor ya
keşke takmamayı becerebilsem
bi tanıdık var allah bize vermesin de
karı koca hiçbir problemleri yok
sırf stresten olmuyor 8senedir...
bunları bildiğim halde takıyorum
benimki de gitcek işte haftaya
yumurtlama gününden çalmış olacaz ama ne yapalım artık
tek bişi çıkmasın da
16.gün olmayacak bu ay nasip artık
Ben kullandım canım?
merhaba kızlar okuldan geldim size geldim hiç keygim yok benimde bugün..belim ağrıyor ateşim düşmüş hava kötü..
bugün eczanenin önünden geçerken şu hayıt ilacını alayım diye yöneldim sonra adını unuttuğumu farkettim ilacın ve yön değiştirdim
bide preesed alacağım bakalım..bu ay şu pis kırmızılar gitsinde..
elis üzülme canım hayırlısı olsun hakkımızda..o firma da çok kabalık etmiş gerçektende..olumlu ada olumsuz size haber vermeleri gerekirdi..üzülme tatlım..
azracım doktordan gelmişsin bişey çıkmamasına sevindim eşindende test istedi mi.
hülya bence de yapabilirsin canım aradan 3 saat geçmiş oluyo yapmanda bi sakınca yok bencede...
başkada aklımda vardı ama unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?