Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

[

unutma çift çizgiyi görüyosun ve 3 gün üstüste halvet [/QUOTE]

ben 4 düşünüyorum canım garanti olsun

ahh sorma öyle bastırdıkı masanın başında uyuya kalıcam şimdi
bende bugün çok güzel rüyalar gördüm hayırlara vesile olsun inşallah

hayırlara çıksın inşallah canım

evet cnm yoksa ikilemde kalicam
ilk kez yapicam ovucanida bakalim nasil olcak
beceririm insallah
Beceremiyecek bir şey yok biraz konsantre idrar ama gün içinde sabah idrarı değil,sonra ovucan sonra ikincisi daha kalın olan çift çizgi sonra da halvet

Selaaam şekerler nasılsınız bakalım?
İyiyiz sen ansılsın?

canm bişi sorcam adetinde gecikme oldumu kullandığın ay.bebiş varmı bide yada hamile misin

Hayır canım maalesef hamıle kalamadım bu ılk denemeydı cok umutluydum ama başaramadık.

Adetimde de geçikme olmadı,zaten progestan hamılelik meydana gelmemısse adet olabılmen için verılıyor.

Dr. öyle demişti...İnsallah sen basarırsın.

tamam canlarim tesekkürler cvplar icin
cnm belki sen yaparsin o süprizi senin bata da az kaldi bende arkanizdan gelirim belkim
ayyy hayali bilem güzel yaaa
insallahhhhhhh aminnnnnn

amiiin inşallah cnmcım az kaldı valla bata :18:
hayırlısı artık inşallah kuzum gel tabi arkamızdan bekleme yapmayalım teker teker çifter çifter gelelım hamişler listesine

canim icini ferah tutmaya calis
dua et bol bol eminim zor bir durumdur
ama korkulacak birsey yok bence
ne zaman gitcen doktora bir daha kan vermek icin?
yarın gidicem...

megim orası öyle de ne biliyim baksana değerlerim katlamıyor....
doktor da tam bişey demiyo kafayı yicem artık

arkadaşlar klomen+progestan kullanan varmı aranızda :2:
ben kullanıyorum canım klomen progestanıda daha önce kullanmıştım 2 ssat dengesizleştiriyo osattlerde dinlenme imkanın varsa mutlaka dinlen yoksa çok zor geçiyoo
progestan diyince kötü anılarım geldi aklıma bu progestanı kullanırken ben böyle halsizleşiyodumda kaynanam numaradan yaptığımı zannedeiyduu tabi ben daha toyum 18 19 yaşlaındayım gıkım çıkmıyo geriye dönüp bakıyorumda ne çok ezdirmişim kendimi diye üzülüyorumm

pikiii hocam bundan sonra bende öyle yapyımm

bnmde adet günüm bugün gelen giden yok daha inş olmayacam allahın izni ile.benmde ilk denememdi klomen ve progestanı. ama 7 aydır korunmuyoruz ve can atıyorum olamdı şimdiye kadar. bnmde doktorum gecikme yapmaz demişti ama yine de ne olur ne olmaz die sevinemiyom ben bi kaç gün geçmesini bekleyecem eğer olmazsam :2:

amiiin inşallah cnmcım az kaldı valla bata :18:
hayırlısı artık inşallah kuzum gel tabi arkamızdan bekleme yapmayalım teker teker çifter çifter gelelım hamişler listesine

merakla bekliyorum senide hadi bakalim
insallahhh sevincli haberi aliriz
kirmizimiz gelirsede yilmak yok
ondan sonra yine yola devam hepberaber cnm
gelicem sen cagirinda ben gelmem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…