Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

olsun canım sen yine de üzülma ama
gelecek inşallah bizim bebeklerimizde sadece biraz naz yapıyorlar bize
bence bizim en önemli sorunumuz beynimiz onu bi rahatlatabilsek eminim ki hemen gelicek bebeklerimiz ama yok yapamıyoruz işte

yok canm iğne olmadım ben kendi çatladı yumoş.valla banada bişiler oldu halsizlik falan gibi ama demek haptan mış nerden bileyim inş canm öyleyimdir sende en kısa zamnda bebişine kavuşursun inş.valla böyle olacığını bilseydim başta hiç korunmazdım hemen yapardın çocuk.annem çok dedi bana ama dinlemedim maddi durum iş falan derken erteledik :2:

Meg özürdilerim benım bat yanlıs vermısım

23 aralık olacak canım.

hoşgeldin cnmm..
sorma bir vakada bende var..ama artık takmak istemiyorum boşveriyorum gitsin..
buarada ben dün başka bir topicte değerlerimi yazdım.doktorda değerleriniz normal yazmış çok şaşırdım yahu..
bizi tüpe yönlendirdiler..muallaka kaldım..heralde bendevar bişi
:26:

insallah cnm
al cnm bencede bu ay hayiti kullaniyorum bende
olmazsa bende alicam o jelden insallah
bu kirmizilari yok edicem
kirmizilara ölümmmmm
kırmızılara ölümmmm

aysuncum sıkma datlum canını..hemencecik üzülmek yok öyle..dur bakalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık değilmi??
ümitsizlik yok cnm bnm..

birsumum saol canım bnm.

yok yok sizinleyken daha çabuk atlatıyorum doktor gibisiniz vallahi:
sende iyi ol emi sıkma canını38:.

aslm cnm hosgeldin
afiyet olsun cnm
allah razi olsun kaynanandan

azra2424+, didemss25, ASEMB+, elisizmit, efsaneee, Brownim+, elf69, GamzeMesut+, 0fLu, buba, aysunayy+, puffy123+, nursevim, umutege16+, gonce, eminemine+, _figen_, oyakok, ferdat85+, psk85

ohhhh maşallah bize yareppimmmm

İnsallah canım allahtan hakkımızda hayırlısı.

Evet o hap insan dengesını bozabılıyor. :)

Bılseydım bende korunmazdım dıyorum.

Ama zannedıyordum kı ılk korunmasız ılıskıde olacak,şimdi ise görüyorum ki olmayada bılıyormus.

kırmızılara ölümmmm

birsumum saol canım bnm.

yok yok sizinleyken daha çabuk atlatıyorum doktor gibisiniz vallahi:
sende iyi ol emi sıkma canını38:.

yok hayatım ben bebek konusuna sıkmıyorum şuan canımı ama kafam karışık biraz..
başka şeyler canımı daha çok sıkıyor..
ama şükür genelde iyiyim..
send iyi ol bitanemmm

slm ferda hoşgeldin aman maşallah kaynanana ne güzel valla tüm kaynanalar böyle olsa keşke ama nerdee

selam ferda..
yemek hazır olunca daha da iyi olur bu dönemde
yaparken tiksinirsin kokusundan çünkü hazır.
afiyet bal şeker olsun bebişeeee.sana..

ilk ayda olmasa bile 2. ayda olurdu elbet.bnm elti 2.ayında kaldı hemn.şimdi bebek beklio.ben kimseye bişide diyemiyom herks çocuk istemediğimi sanıyo daha zamanı var deyip duruyom soranlara :2:

azra2424+, didemss25, ASEMB+, elisizmit, efsaneee, Brownim+, elf69, GamzeMesut+, 0fLu, buba, aysunayy+, puffy123+, nursevim, umutege16+, gonce, eminemine+, _figen_, oyakok, ferdat85+, psk85

ohhhh maşallah bize yareppimmmm

kirkbinkere masallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…