Benim asermelerde gecti sayilir sadece tantuni istiyorum su siralar persembe onuda yerim belkimmm zaten uc aydan sonra bitiyo aserme denilen sey kaldi iki hafta
Deneme deneme 1-2-3
Spoiler
Kızlar canım cok fena cikolata soslu kek cekıyor onu yapasım var üşeniyorum.
Ferda okumak yok temam mı:86:
üstünü tarıyosun dejavumm
a aaa pardon dimi bugün zaten salı
bende salı sabahı halvetlen demiştimdi pardom
sen bu akşam halvetlen kuzum..
hem silikleşince olay bitmiş demek değilki..
koyu çizgi yumurtlama olayının başladığını anlatıyo.. bu sebeple koyuyu görünce 3 gün halvet diyoruz yada 2 gün..
gel tatlım beklerimmm vallahi ha zonguldaka yolunuz düşerse
sende güzel mamalar yaparsın eminim
ben ev temizliği yapmayı pek sevmem mecbur olduğumdan yaparım da yemek yapmayı pek seviyorum.rahatlatıyo beni.
meg canım bende spoiler denicem ama yazımı kırmızı yapamıyorummm...nerde renklerrrr..yazı şekli varr büyüklüğü var renk yokkkk yada ben göremiyorumm
spoiler
kırmızı mercimek çorbası,köfteli patates yemeği,makarna oldumu kiii..
hehe yaptım mı
canımcım beni eklesene 5 aralığa. unutmuşum ekletmeyi. umarım regl olacaksam gününde olurumda boşyere hayalkırıklığı yaşamam.
tamam canım bu akşam yine bi gayret halvet olsunda içim rahat olsun bari.sağol cnm.
Ben kaçtım kızlar yine gelirimspoiler
Kek yapıcam birde karısık kızartma yapıcam ya malzemelerı soyup doğrayayım hazır olsun.
Kek yapıcam birde karısık kızartma yapıcam ya malzemelerı soyup doğrayayım hazır olsun.
ah canım benim yyaa gelmiş vewyemiş kadar oldum ellerine sağlık kuzucum
allam bin gibeğyim sanurummm ağzımın suları akiyi devamlı suretteeee
eline sağlık aysunumm
Deneme deneme 1-2-3
Spoiler
Kızlar canım cok fena cikolata soslu kek cekıyor onu yapasım var üşeniyorum.
Ferda okumak yok temam mı:86:
saol kuzummmm
bende bendeeateşim düştü,,belim kasıklarım ağrıyor,,yarında kırmızılarım gelecekkk..kesinnn hamileyimmmmmmmmmm
ahahha kızlar çok komiksiniz yaaaaa
Spoiler
annemin yemeği yicem canım anneme gidicem kesin 8 çeşit yeme k yapmıştırr yook ama bugün damadı yok ya 4 çeşit filan yapmıştır bugün
oldu mu acaba :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?