Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Benim asermelerde gecti sayilir sadece tantuni istiyorum su siralar persembe onuda yerim belkimmm zaten uc aydan sonra bitiyo aserme denilen sey kaldi iki hafta

Gamzem sen nerde yasıyorsun ? Tantunı dedın mersın mı yoksa

tamam canım bu akşam yine bi gayret halvet olsunda içim rahat olsun bari.sağol cnm.

ah canım benim yyaa gelmiş vewyemiş kadar oldum ellerine sağlık kuzucum

spoiler

kırmızı mercimek çorbası,köfteli patates yemeği,makarna oldumu kiii..

hehe yaptım mı

allam bin gibeğyim sanurummm ağzımın suları akiyi devamlı suretteeee
eline sağlık aysunumm

Son düzenleme:
Ben kaçtım kızlar yine gelirimspoiler

Kek yapıcam birde karısık kızartma yapıcam ya malzemelerı soyup doğrayayım hazır olsun.

bu doktor bana normal diyi sayılarınız..

Allahım kafam blanıklaştı yahuuu
:26::26:

ah canım benim yyaa gelmiş vewyemiş kadar oldum ellerine sağlık kuzucum

allam bin gibeğyim sanurummm ağzımın suları akiyi devamlı suretteeee
eline sağlık aysunumm

saol kuzummmm

bende bendee ateşim düştü,,belim kasıklarım ağrıyor,,yarında kırmızılarım gelecekkk..kesinnn hamileyimmmmmmmmmm

Yemek yapmama bir saat kaldi ve ben hala emin degilim sizin spoiler beni sarmadi anam fikir edinirdiM en azindan

Deneme deneme 1-2-3

Spoiler

Kızlar canım cok fena cikolata soslu kek cekıyor onu yapasım var üşeniyorum.

Ferda okumak yok temam mı:86:

ahahha kızlar çok komiksiniz yaaaaa
Spoiler
annemin yemeği yicem canım anneme gidicem kesin 8 çeşit yeme k yapmıştırr yook ama bugün damadı yok ya 4 çeşit filan yapmıştır bugün
oldu mu acaba :)))))

Son düzenleme:

saol kuzummmm

bende bendee ateşim düştü,,belim kasıklarım ağrıyor,,yarında kırmızılarım gelecekkk..kesinnn hamileyimmmmmmmmmm

ay efet efetttt işte tam olarak bunlar gibelik alametlerü
hatta kırmızı gelince iyice gibeyiz dimek oluyu

merhaba kızlar dün ovucan testi yaptım 12. gündü adetimin çift çizgiyi gördüm :)) ama benim kasıklarım bugün çok ağrıyo sanki böle yumurtalıklarımı hissediyom ovulasyon zamanı diyemi yoksa üşüttüm mü acaba fikri olan var mı ????

süper yyhaaa bayıldım

Canım bana bat yazıver bari 29 aralık.Sanki biri düğmeye basmış gibi foşşş banyoya zor yetiştim.Bir dahaki aya inşallah.Belki yılbaşı hediyesi olur ay ne güzel olur ya böle Allah tarafından hediyemiz gelse

Acep ben de m ahyıt neyin içeyeim.Bende döllenme oluyor ama yani iki kere olmuştu.Boşuna içmiş olur muyum dersiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…