Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ehehehhe demek damat olmayınca çeşitler yarı yarıya azalıyo heeee

he bizde de ööle oluyo

slm cnm hoşgeldin üşütmede olabılır ama benımde yumutlama zamanlarımda kasık ağrıları oluyo her ikiside olabiler yanı cnmcım

yumurtluyosun canım maşallah
çift çizgiden itibaren 2 yada olabiliyosa 3 gün halvet var..

hayırlısı elisim
yılbaşı hediyen gelsin inşallahhh

ama ben anlamadım o adete 6 gün kala çıkan 1,0 değerini :26:

Ben kactimmmm spoilerrrrr (ay catladim okuyamadim diye) hadi optummmm

spolier
oldumuki
ayrıca spolierden birşey anladıysam arap olayımmm

tamam spoiler kelimesi kırmızı yazılcak..
ama menünü yazarken,beyazı seçiceksin eminecim..
biz üstünü tarayıp okuycaz..
yap bakiim

Belki kimyasaldı çünkü göğüslerim davul gibi olmuştu.Sağlık olsun hediye alacam ben kocama da güzel hediye olacak.

Benim asermelerde gecti sayilir sadece tantuni istiyorum su siralar persembe onuda yerim belkimmm zaten uc aydan sonra bitiyo aserme denilen sey kaldi iki hafta

ayıptır sölemesi dün yedim kız ıspanak vardı sevmiyom bende yoğurt almaya inmiştim evin orda var aldım geldim.. Ye ye ama tavuk olanından ye canım et yeme tam pişmemiş felan olursa.

slm cnm hoşgeldin üşütmede olabılır ama benımde yumutlama zamanlarımda kasık ağrıları oluyo her ikiside olabiler yanı cnmcım

ayyy inşallah yumurtlamadan kaynaklıdır yaaa :)) bu sefer tutar inşallah üşütmüş olmayımda ....

kızlar bir de yılbaşı yaklaşınca sipoi ile yılbaşı yemeği örnekleri verin yaa atıştırmalıklar, mezeler felan. Gerçi eşim içmiyo bende ama alla o akşam şarap içmek istiyorum yani.. Belki hazır alırım onları yaa..

Ben kactimmmm spoilerrrrr (ay catladim okuyamadim diye) hadi optummmm

görüşürüz gibecanım

Belki kimyasaldı çünkü göğüslerim davul gibi olmuştu.Sağlık olsun hediye alacam ben kocama da güzel hediye olacak.

bence de kimyasaldı senin..
ama yılbaşı hediyen muhteşem olucak elisim..
hayıt hapı ve progestanı al at çekmeceye şimdiden

tamam spoiler kelimesi kırmızı yazılcak..
ama menünü yazarken,beyazı seçiceksin eminecim..
biz üstünü tarayıp okuycaz..
yap bakiim

temmeemmm
spolier öhööö öhöööö
mercimek köftesi çoban salata yayla çorbasıı

bizde geleneksel yılbaşı menüsü oluyo dejavum..

spoiler
tavuk-pilav/tavuk sulu şehriyeli çorba/rus salatası çeşitli mezeler/börek çeşitleri/kabak tatlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…