ahahha kızlar çok komiksiniz yaaaaa
Spoiler
annemin yemeği yicem canım anneme gidicem kesin 8 çeşit yeme k yapmıştırr yook ama bugün damadı yok ya 4 çeşit filan yapmıştır bugün
oldu mu acaba :)))))
merhaba kızlar dün ovucan testi yaptım 12. gündü adetimin çift çizgiyi gördüm :)) ama benim kasıklarım bugün çok ağrıyo sanki böle yumurtalıklarımı hissediyomovulasyon zamanı diyemi yoksa üşüttüm mü acaba fikri olan var mı ????
merhaba kızlar dün ovucan testi yaptım 12. gündü adetimin çift çizgiyi gördüm :)) ama benim kasıklarım bugün çok ağrıyo sanki böle yumurtalıklarımı hissediyomovulasyon zamanı diyemi yoksa üşüttüm mü acaba fikri olan var mı ????
Canım bana bat yazıver bari 29 aralık.Sanki biri düğmeye basmış gibi foşşş banyoya zor yetiştim.Bir dahaki aya inşallah.Belki yılbaşı hediyesi olur ay ne güzel olur ya böle Allah tarafından hediyemiz gelse
spolier
oldumuki
ayrıca spolierden birşey anladıysam arap olayımmm
yumurtluyosun canım maşallah
çift çizgiden itibaren 2 yada olabiliyosa 3 gün halvet var..
hayırlısı elisim
yılbaşı hediyen gelsin inşallahhh
ama ben anlamadım o adete 6 gün kala çıkan 1,0 değerini :26:
ay efet efetttt işte tam olarak bunlar gibelik alametlerü
hatta kırmızı gelince iyice gibeyiz dimek oluyu
Benim asermelerde gecti sayilir sadece tantuni istiyorum su siralar persembe onuda yerim belkimmm zaten uc aydan sonra bitiyo aserme denilen sey kaldi iki hafta
slm cnm hoşgeldin üşütmede olabılır ama benımde yumutlama zamanlarımda kasık ağrıları oluyo her ikiside olabiler yanı cnmcım
Ben kactimmmm spoilerrrrr (ay catladim okuyamadim diye) hadi optummmm
Belki kimyasaldı çünkü göğüslerim davul gibi olmuştu.Sağlık olsun hediye alacam ben kocama da güzel hediye olacak.
yumurtluyosun canım maşallah
çift çizgiden itibaren 2 yada olabiliyosa 3 gün halvet var..
inşallah canım benim inşallahhhhhyumurtlayımda tutsun bu ay ve gitmesinnnn
tamam spoiler kelimesi kırmızı yazılcak..
ama menünü yazarken,beyazı seçiceksin eminecim..
biz üstünü tarayıp okuycaz..
yap bakiim
ayyy inşallah yumurtlamadan kaynaklıdır yaaa :)) bu sefer tutar inşallahüşütmüş olmayımda ....
kızlar bir de yılbaşı yaklaşınca sipoi ile yılbaşı yemeği örnekleri verin yaa atıştırmalıklar, mezeler felan. Gerçi eşim içmiyo bende ama alla o akşam şarap içmek istiyorum yani.. Belki hazır alırım onları yaa..
spoiler
ben memek yapmıcam ki bugün
oldu mu acaba
Belki kimyasaldı çünkü göğüslerim davul gibi olmuştu.Sağlık olsun hediye alacam ben kocama da güzel hediye olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?