temmeemmm
spolier öhööö öhöööö
mercimek köftesi çoban salata yayla çorbasıı
görüşürüz gibecanım
bence de kimyasaldı senin..
ama yılbaşı hediyen muhteşem olucak elisim..
hayıt hapı ve progestanı al at çekmeceye şimdiden
kızlar bir de yılbaşı yaklaşınca sipoi ile yılbaşı yemeği örnekleri verin yaa atıştırmalıklar, mezeler felan. Gerçi eşim içmiyo bende ama alla o akşam şarap içmek istiyorum yani.. Belki hazır alırım onları yaa..
ben kırmızı yapmayı becerememişim ama olmuş sanki
inşallah cnm benımm tutunsun bebişler bize hemencecik
nezamandır çalışıyosun cnmcım
cidden alayım kociş sorun çıkarmazsa içerim bu ay.Adını ve nasıl kullanıldığın söyle de vakit kaybetmeyem megim.
canım benim 4 ay önce bi kaybım var 8 haftalıkken kalbi durmuştu şimdide 2 aydır deniyorum bakalım kısmet artıkgelsin ve gitmesin bu sefer ama
canım kimyasal gebelik dediğin nasıl birşey ne gibi belirtileri oluyor
Canım döllenme oluyor ama kimi tutunmadan kim tutunsa bile adet gecikmeden gidiyor.Yani adetin gecikmediği için sen döllenme olduğunu anlamıyorsun.Kadınlar % 50 oranında kimyasal gebelik yaşıyor(sayıyı dr vermişti)Yani aslında bir kadın 7-8 kere hamile kalıyor ama biri tutuyor.Bu normal bir şey bir hastalık ya da ters giden bir şeyin belirtisi değil.Doğal seleksiyon yani mükemmel olmayan embriyonun elenmesi deniyor.
hayıt hapı: agnucaston
progestan diğeri de..
hayıt hapını adetinin ilk yada 3. günü içmeye başlıyosun,ovulasyon bitimine kadar içiyosun..günde 1 tane..
progestanı doktora sor bence.. ama benim bildiğim (emin değilim!) adete 1 hafta kala başlıyosun 6 saatte bir içiliyo..
3 ay olana kadar da devam..
ama bak progestan kullanımından emin değilim..ne zaman başlanması gerektiğini tam bildiğimi söyleyemem..
araştıralım..
spoiler
etli patates yemeği,sebzeli bulgur pilavı,salata
meg hayıt hapını bende almak istiyorum bu ay ama..
illede hormonlarda yükseklik düşüklük vs olması mı gerekiyo içmek için.
alayım mı bende.ne dersin.
Tamam canım sağol.Kullanan arkadaşlar var topicte sonucu gördük şükürhayıt hapı: agnucaston
progestan diğeri de..
hayıt hapını adetinin ilk yada 3. günü içmeye başlıyosun,ovulasyon bitimine kadar içiyosun..günde 1 tane..
progestanı doktora sor bence.. ama benim bildiğim (emin değilim!) adete 1 hafta kala başlıyosun 6 saatte bir içiliyo..
3 ay olana kadar da devam..
ama bak progestan kullanımından emin değilim..ne zaman başlanması gerektiğini tam bildiğimi söyleyemem..
araştıralım..
afiyet olsun demeyi çok isterdimhiiiiiii bayılırımmmm
eline sağlık eminemm
kırmısı yapcan spoiler kelimesini ki biz akıllılar hemen altındaki beyaz satırı hemencik tarayıp okuyalım dimi
allam topiğe gelenler bu ne dicek
Tamam canım sağol.Kullanan arkadaşlar var topicte sonucu gördük şükürama insan sormadan edemiyor tabi,yan etkisi falan yok değil mi?
Tamam canım sağol.Kullanan arkadaşlar var topicte sonucu gördük şükürama insan sormadan edemiyor tabi,yan etkisi falan yok değil mi?
afiyet olsun demeyi çok isterdim
evet ama eğlenceli oldu sevdim ben bu işi neyse kuzular ben çıkıyım bir kuaföre gidiyi güzlleşiyimmm
kocam 2 gündür haccee diyo bana (çok güzel hareketlerdeki )hacceee azıcık dudak üstüm gelmişteee
geçmiş olsun cnm bende bi yıl önce düşük yapmıstım kasımda başladık tkr çalışmalara bat 4 aralık
inşallah bu kez bebişlerimiz tutunur ve bizlerle kalır cnmcım
valla biz seninle kesin gibeyiz gerçi ammaaaa gene de alalım bece
ben içicem bebem.. adet düzensizliklerinde,sancılı adetlerde doktorun verdiği bişey aynı zamanda çünkü..
bitkisel.. içelim açılalım,güzelleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?